Jump to content

Bolivar

Bruker
 • Content Count

  365
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Bolivar last won the day on May 19 2019

Bolivar had the most liked content!

Community Reputation

596

About Bolivar

 • Rank
  Rutinert
 • Birthday 05/05/1992

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

648 profile views
 1. Synes ikke dette var så oppløftende....
 2. De var voksne - hvert fall av alder ! Rart ikke vaktene reagerte.
 3. Dette var bedre enn borte mot Haugesund. Annen omgang var ikke så gal. Synes egentlig Kino var en del bedre enn Botheim i dag. Kanskje Kino kan spilles inn å bli farlig foran der ?
 4. Jeg synes egentlig litt synd på Ola. Han ble lurt av pappa og Jim til Molde og er blitt benkefyll der opp i småbyen Molde. Hva blir det neste - utlån til desperate Ålesund eller Start ?
 5. Var på kampen - ble vi snytt for straffe eller ikke - hva mener ekspertene her inne ???????????
 6. Jeg synes vi heller bør selge Kinoshita. Han passer ikke så godt inn i systemet vi spiller.
 7. Sindre Mauritz Hansen på Lillestrøm som TAPTE 0-1 for nyopprykkede Stjørdals Blink hjemme på Åråsen i kveld.
 8. Bolivar

  Nadderud

  Jeg er for naturgress og er usikker på hvor mye dyrere dette vil bli i framtida. Vi går kortere vintere i møte og kunstgress får stadig nye miljøkrav og er ikke vedlikeholdsfritt.
 9. Jeg forstår ikke helt hvorfor folk på forumet er så opptatt av Azemi. Han ville vært stallfyll hos oss og var ikke god nok for Enga.
 10. Ser at Lillestrøm har gitt bort alle billettene sine til åpningskampen sin i OBOS til sykehuset AHUS. Stakkars ansatte - har de ikke hatt nok dårlige opplevelser allerede i disse coronatider ?
 11. NEI ! Ikke Ordinas. Dette handler om å lære av sine feil. Jeg var til stede på Aker Stadion i Molde og så Ordinas siste kamp. Det er omtrent det verste jeg har sett. Laget så ut som en gjeng forskremte høns og Boli var benket - i en kamp hvor Molde ga bort 80-90m bakrom hele tida. Verre taktiske disposisjoner har jeg aldi sett i norsk fotball. Satt sammen med en lokal journalist som mente at Stabæks oppsett og formasjoner var det dummeste han hadde opplevd på Aker Stadion noen gang og han har fulgt MFK i 25 år. Alle Stabæk-fans som var i Molde den dagen (og mange Molde-fans) visste og så at Ordinas dager måtte være talte.
 12. I annen omgang kom RBK i gang med sitt eget spill. Midtbanen vår ble smal og trønderne fikk spille powerplay som de er bra på. Vi tapte litt på samme måte i Molde. Skal vi slå topplagene må vi ha fullt lag selv - ikke mangle Kassi, Yaw og Bo. Laget vårt skal ha for fin innsats i første omgang. En bønn til de som steller med sånt: Det ville vært fint hvis vi før sesongstart et år kunne ha et ferdig sammenspilt lag.
 13. Det viktigste nå er hvor alvorlig er skaden til Kassi og har vi en ny spiss til neste kamp ?
×
×
 • Create New...