Jump to content

Bolivar

Bruker
 • Content Count

  365
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Bolivar

 1. Synes ikke dette var så oppløftende....
 2. De var voksne - hvert fall av alder ! Rart ikke vaktene reagerte.
 3. Dette var bedre enn borte mot Haugesund. Annen omgang var ikke så gal. Synes egentlig Kino var en del bedre enn Botheim i dag. Kanskje Kino kan spilles inn å bli farlig foran der ?
 4. Jeg synes egentlig litt synd på Ola. Han ble lurt av pappa og Jim til Molde og er blitt benkefyll der opp i småbyen Molde. Hva blir det neste - utlån til desperate Ålesund eller Start ?
 5. Var på kampen - ble vi snytt for straffe eller ikke - hva mener ekspertene her inne ???????????
 6. Jeg synes vi heller bør selge Kinoshita. Han passer ikke så godt inn i systemet vi spiller.
 7. Sindre Mauritz Hansen på Lillestrøm som TAPTE 0-1 for nyopprykkede Stjørdals Blink hjemme på Åråsen i kveld.
 8. Bolivar

  Nadderud

  Jeg er for naturgress og er usikker på hvor mye dyrere dette vil bli i framtida. Vi går kortere vintere i møte og kunstgress får stadig nye miljøkrav og er ikke vedlikeholdsfritt.
 9. Jeg forstår ikke helt hvorfor folk på forumet er så opptatt av Azemi. Han ville vært stallfyll hos oss og var ikke god nok for Enga.
 10. Ser at Lillestrøm har gitt bort alle billettene sine til åpningskampen sin i OBOS til sykehuset AHUS. Stakkars ansatte - har de ikke hatt nok dårlige opplevelser allerede i disse coronatider ?
 11. NEI ! Ikke Ordinas. Dette handler om å lære av sine feil. Jeg var til stede på Aker Stadion i Molde og så Ordinas siste kamp. Det er omtrent det verste jeg har sett. Laget så ut som en gjeng forskremte høns og Boli var benket - i en kamp hvor Molde ga bort 80-90m bakrom hele tida. Verre taktiske disposisjoner har jeg aldi sett i norsk fotball. Satt sammen med en lokal journalist som mente at Stabæks oppsett og formasjoner var det dummeste han hadde opplevd på Aker Stadion noen gang og han har fulgt MFK i 25 år. Alle Stabæk-fans som var i Molde den dagen (og mange Molde-fans) visste og så at Ordinas dager måtte være talte.
 12. I annen omgang kom RBK i gang med sitt eget spill. Midtbanen vår ble smal og trønderne fikk spille powerplay som de er bra på. Vi tapte litt på samme måte i Molde. Skal vi slå topplagene må vi ha fullt lag selv - ikke mangle Kassi, Yaw og Bo. Laget vårt skal ha for fin innsats i første omgang. En bønn til de som steller med sånt: Det ville vært fint hvis vi før sesongstart et år kunne ha et ferdig sammenspilt lag.
 13. Det viktigste nå er hvor alvorlig er skaden til Kassi og har vi en ny spiss til neste kamp ?
 14. Vi tapte for et bedre lag. Ja rart at det ikke ble dømt. Molde er et bra lag, men mye smågrisespill.
 15. Hørte at det er spådd kraftig regn der oppe under kampen. Sandberg får vel så lite å gjøre at han bør huske paraplyen ??
 16. Nei siden Agon Mehmethi
 17. Veldig rufsete formasjon i første omgang. Litt bedre i annen omgang.
 18. Synes vi slipper dem til litt for lett i mellomrommet
 19. Smittevernmessig er Blaa en ganske dårlig ide. Fra England vet man at pubsmitte fra fans spilte en stor rolle i begynnelsen.
 20. Synes disse coronareglene blir merkeligere og merkligere. Ser at Tune Kirke har kjøpt rettighetene til å vise S08s åpningskamp for 160 personer i kirken. Dette virker nesten tragikomisk i en situasjon hvor maks 50 får se fotball på stadion - utendørs. Fra andre land vet man at kirkebygg er smittespredere da bygningene oftest mangler ventilasjon og/eller aircondition.
 21. Håper de fixer det tekniske denne gangen...!
×
×
 • Create New...