Jump to content

Bolivar

Bruker
 • Content Count

  386
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Bolivar

 1. Når Det er vel ikke et personangrep å mene at en spesiell spiller ikke er lagets beste .....?
 2. Ser at 1 har stemt på Kino som vår beste: For å si det med TV-reklamen - Han skulle gått til Specsavers
 3. Med 2 gamle vræka trenere fra RBK nå i Bergen, må jo dette gå glatt, hva med 0-4 ??
 4. Trodde han fortsatt sleit med problemer i høyrefoten.
 5. Morten P hadde alltid et dårlig forhold til BB. Han sa nærmest i en kommentar at han burde komme seg videre fra Stabæk fordi han var for god trener for oss ! Når Morten P aldri pensjonsalder ??? Nesten alle de gamle journalistene i Dagbladet har fått sluttpakker, men han fortsetter tydeligvis. Når det gjelder LL har MP rett for en gangs skyld - akkurat som klokka som står stille, men er riktig 2 ganger i døgnet. Tror BB er rette mann og kanskje familien vil bort fra skogbrannene og et land som ikke funker så godt for tida ??? Alle som er glade i landslaget bør håpe det.... Jeg mener at vi nå har gode nok spillere til å kvalifisere oss til store turneringer.
 6. Fortsatt lys på brakka ???
 7. Det er mye som er svakt i dag. Ikke bare forsvaret. S08 står riktig med 2 firere, mens vår midtbane ser ut som en saueflokk når 08 kommer i angrep. Midtbanen greier ikke å lukke spillbare rom. Sarpsborg vil mest i dag det er også tydelig. Vi taper for et bedre lag med høyere tempo. I annen omgang får vi ekstra tempoproblemer på venstresiden og det er bare flaks at vi ikke taper 5-0. Jeg mener etter å ha sett på reprisen at det ikke var offside på målet vårt. Er det tvil om en offside skal det ikke dømmes .Er ganske overrasket i dag - vi har ikke vært så bakpå i forsvaret på lenge - selv ikke når Hanche har vært ute med kort.
 8. Alltid uansett - men det henger ikke sammen bak der. Stadig et par meter unna angriperen i forvaret
 9. Nok en gang veldig interessante tall fra Geirti. Generelt synes jeg JJ får mye ut av spillermateriellet. Forstår nesten alltid hva han prøver på. Har også fulgt en del treninger og han virker klar og god og har en plan. Fulgte også treninger med Berg og han virket rett ut sagt lat og trodde visst ikke at ferdigheter kunne utvikles. På listen synes jeg ellers litt synd på McKinlay som fikk utlevert Agon Mehmehti som ensom spiss og oppspillspunkt. Tror ikke den treneren som kan lykkes med sånt finnes i solsystemet vårt. Håper vi for 2021 får et lag på plass tidlig - for JJ gjør spillere bedre og skaper gode felles bevegelser - men til det trengs tid !!! Må ikke ha det slik at det kommer halvgode spillere rekende utover i sesongen i 2021.
 10. VG forteller at STABÆK har vært nærmest skåring. Høres bra ut...
 11. Det er noe famlende over spillet vårt i kveld. Det virker som vi mangler stå på humør. Mot Haugesund vant vi fordi vi ville mest på ute banen. I kveld ville vi ikke mest - Odd hadde fått 6-1 i trynet sist helg og MÅTTE vinne i dag. Likevel er merkelig å se at gamle Espen Rud på 36 herjer rundt med oss og at vi henger i tauene. Slik skal det aldri være..
 12. Å tape for Odd i Skien er ikke katastrofe, men måten vi taper på er ikke bra. Vi henger ikke sammen, og bevegelsene er dårlige. Både Botheim og Kino er stadig feilplasserte og løper hele tida i mellom. Etter pause får vi litt mere til på midtbanen, men vi skaper nesten ingen ting. Hyggelig å se Kassi tilbake og Maatsen kan bli bra hvis han drilles inn i et system.
 13. Jeg er nok blitt misforstått av noen her. Da jeg analyserte Glimt - Odd, forventet jeg selvsagt aldri at Odd skulle legge seg lavt hjemme i Skien mot oss. Det vil overraske meg veldig om det skjer i kveld. I Bodø mener jeg at jeg så svakt tempo i Odds forsvar, når Odd står høyt er de enda mer avhengig av fart i forsvaret, skifte hjemover og få på plass formasjoner. Skal vi vinne i kveld mener jeg derfor at vi må ha fart på topp og bør hvis mulig velge tempostyrke på topp.
 14. Har sett B/G - Odd hvor Odd som kjent tapte 6-1. Ble ikke veldig skremt av Odd. De hadde 2 skudd på mål i løpet av 93 minutter. De valgte å legge seg lavt og greidde nesten ikke å spille seg ut fra egen banehalvdel. Odd hadde omtrent 50% ballinnhav, men det ble mest støttepasninger på kantene. B/G er vant med at nesten alle legger seg lavt i Bodø og klikk/klakker seg greitt i gjennom etablert forsvar. Jeg går utfra at JJ har sett og studert denne siste kampen og fått med seg at Odds svakhet er et litt stillestående forsvar. Farten framover er ikke dårlig hos Odd, mens det bakover går med lavere hastighet. Skal vi slå Odd, som tross alt har et solid mannskap, må vi ha fart på topp - der er svakheten deres !
 15. Han er ganske langsom og han trenger vi virkelig ikke...
 16. Noe om skaden til Bohinen ??
 17. 14 dagers pause gjør godt for oss nå. Vi spilte bra fotball både mot Brann og Rosenborg og mangler bare flere gode avslutninger. Tror vi får flere poeng i andre halvdel av serien og at dette går bra !
 18. Det synes jeg er en merkelig holdning. Vi har overrasket på Lerkendal mange ganger før og kan godt gjøre det i kveld også. I alle fall er det alltid mulig å se interessante ting i spillet vårt mot et godt lag. Vi greidde uavgjort mot Glimt som er et bedre lag enn RBK. Dagens RBK vil slå oss ca. 7 av 10 ganger på hjemmebane - men vi er ikke sjanseløse. Det er aldri noe bedre enn å vinne når alle spår tap og det har glippet for RBK flere ganger på hjemmebane i år.
 19. Synes ikke dette var så oppløftende....
 20. De var voksne - hvert fall av alder ! Rart ikke vaktene reagerte.
 21. Dette var bedre enn borte mot Haugesund. Annen omgang var ikke så gal. Synes egentlig Kino var en del bedre enn Botheim i dag. Kanskje Kino kan spilles inn å bli farlig foran der ?
 22. Jeg synes egentlig litt synd på Ola. Han ble lurt av pappa og Jim til Molde og er blitt benkefyll der opp i småbyen Molde. Hva blir det neste - utlån til desperate Ålesund eller Start ?
 23. Var på kampen - ble vi snytt for straffe eller ikke - hva mener ekspertene her inne ???????????
×
×
 • Create New...