Jump to content

Bolivar

Bruker
 • Content Count

  375
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Bolivar

 1. VG forteller at STABÆK har vært nærmest skåring. Høres bra ut...
 2. Det er noe famlende over spillet vårt i kveld. Det virker som vi mangler stå på humør. Mot Haugesund vant vi fordi vi ville mest på ute banen. I kveld ville vi ikke mest - Odd hadde fått 6-1 i trynet sist helg og MÅTTE vinne i dag. Likevel er merkelig å se at gamle Espen Rud på 36 herjer rundt med oss og at vi henger i tauene. Slik skal det aldri være..
 3. Å tape for Odd i Skien er ikke katastrofe, men måten vi taper på er ikke bra. Vi henger ikke sammen, og bevegelsene er dårlige. Både Botheim og Kino er stadig feilplasserte og løper hele tida i mellom. Etter pause får vi litt mere til på midtbanen, men vi skaper nesten ingen ting. Hyggelig å se Kassi tilbake og Maatsen kan bli bra hvis han drilles inn i et system.
 4. Jeg er nok blitt misforstått av noen her. Da jeg analyserte Glimt - Odd, forventet jeg selvsagt aldri at Odd skulle legge seg lavt hjemme i Skien mot oss. Det vil overraske meg veldig om det skjer i kveld. I Bodø mener jeg at jeg så svakt tempo i Odds forsvar, når Odd står høyt er de enda mer avhengig av fart i forsvaret, skifte hjemover og få på plass formasjoner. Skal vi vinne i kveld mener jeg derfor at vi må ha fart på topp og bør hvis mulig velge tempostyrke på topp.
 5. Har sett B/G - Odd hvor Odd som kjent tapte 6-1. Ble ikke veldig skremt av Odd. De hadde 2 skudd på mål i løpet av 93 minutter. De valgte å legge seg lavt og greidde nesten ikke å spille seg ut fra egen banehalvdel. Odd hadde omtrent 50% ballinnhav, men det ble mest støttepasninger på kantene. B/G er vant med at nesten alle legger seg lavt i Bodø og klikk/klakker seg greitt i gjennom etablert forsvar. Jeg går utfra at JJ har sett og studert denne siste kampen og fått med seg at Odds svakhet er et litt stillestående forsvar. Farten framover er ikke dårlig hos Odd, mens det bakover går med lavere hastighet. Skal vi slå Odd, som tross alt har et solid mannskap, må vi ha fart på topp - der er svakheten deres !
 6. Han er ganske langsom og han trenger vi virkelig ikke...
 7. Noe om skaden til Bohinen ??
 8. 14 dagers pause gjør godt for oss nå. Vi spilte bra fotball både mot Brann og Rosenborg og mangler bare flere gode avslutninger. Tror vi får flere poeng i andre halvdel av serien og at dette går bra !
 9. Det synes jeg er en merkelig holdning. Vi har overrasket på Lerkendal mange ganger før og kan godt gjøre det i kveld også. I alle fall er det alltid mulig å se interessante ting i spillet vårt mot et godt lag. Vi greidde uavgjort mot Glimt som er et bedre lag enn RBK. Dagens RBK vil slå oss ca. 7 av 10 ganger på hjemmebane - men vi er ikke sjanseløse. Det er aldri noe bedre enn å vinne når alle spår tap og det har glippet for RBK flere ganger på hjemmebane i år.
 10. Synes ikke dette var så oppløftende....
 11. De var voksne - hvert fall av alder ! Rart ikke vaktene reagerte.
 12. Dette var bedre enn borte mot Haugesund. Annen omgang var ikke så gal. Synes egentlig Kino var en del bedre enn Botheim i dag. Kanskje Kino kan spilles inn å bli farlig foran der ?
 13. Jeg synes egentlig litt synd på Ola. Han ble lurt av pappa og Jim til Molde og er blitt benkefyll der opp i småbyen Molde. Hva blir det neste - utlån til desperate Ålesund eller Start ?
 14. Var på kampen - ble vi snytt for straffe eller ikke - hva mener ekspertene her inne ???????????
 15. Jeg synes vi heller bør selge Kinoshita. Han passer ikke så godt inn i systemet vi spiller.
 16. Sindre Mauritz Hansen på Lillestrøm som TAPTE 0-1 for nyopprykkede Stjørdals Blink hjemme på Åråsen i kveld.
 17. Bolivar

  Nadderud

  Jeg er for naturgress og er usikker på hvor mye dyrere dette vil bli i framtida. Vi går kortere vintere i møte og kunstgress får stadig nye miljøkrav og er ikke vedlikeholdsfritt.
 18. Jeg forstår ikke helt hvorfor folk på forumet er så opptatt av Azemi. Han ville vært stallfyll hos oss og var ikke god nok for Enga.
 19. Ser at Lillestrøm har gitt bort alle billettene sine til åpningskampen sin i OBOS til sykehuset AHUS. Stakkars ansatte - har de ikke hatt nok dårlige opplevelser allerede i disse coronatider ?
 20. NEI ! Ikke Ordinas. Dette handler om å lære av sine feil. Jeg var til stede på Aker Stadion i Molde og så Ordinas siste kamp. Det er omtrent det verste jeg har sett. Laget så ut som en gjeng forskremte høns og Boli var benket - i en kamp hvor Molde ga bort 80-90m bakrom hele tida. Verre taktiske disposisjoner har jeg aldi sett i norsk fotball. Satt sammen med en lokal journalist som mente at Stabæks oppsett og formasjoner var det dummeste han hadde opplevd på Aker Stadion noen gang og han har fulgt MFK i 25 år. Alle Stabæk-fans som var i Molde den dagen (og mange Molde-fans) visste og så at Ordinas dager måtte være talte.
 21. I annen omgang kom RBK i gang med sitt eget spill. Midtbanen vår ble smal og trønderne fikk spille powerplay som de er bra på. Vi tapte litt på samme måte i Molde. Skal vi slå topplagene må vi ha fullt lag selv - ikke mangle Kassi, Yaw og Bo. Laget vårt skal ha for fin innsats i første omgang. En bønn til de som steller med sånt: Det ville vært fint hvis vi før sesongstart et år kunne ha et ferdig sammenspilt lag.
 22. Det viktigste nå er hvor alvorlig er skaden til Kassi og har vi en ny spiss til neste kamp ?
 23. Vi tapte for et bedre lag. Ja rart at det ikke ble dømt. Molde er et bra lag, men mye smågrisespill.
×
×
 • Create New...