Jump to content

Bolivar

Bruker
 • Content Count

  382
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Posts posted by Bolivar


 1. Det er mye som er svakt i dag. Ikke bare forsvaret.  S08 står riktig med 2 firere, mens vår midtbane ser ut som en saueflokk når 08 kommer i angrep. Midtbanen greier ikke å lukke spillbare rom. Sarpsborg vil mest i dag det er også tydelig. Vi taper for et bedre lag med høyere tempo. I annen omgang får vi ekstra tempoproblemer på venstresiden og det er bare flaks at vi ikke taper 5-0. Jeg mener etter å ha sett på reprisen at det ikke var offside på målet vårt. Er det tvil om en offside skal det ikke dømmes .Er ganske overrasket i dag - vi har ikke vært så bakpå i forsvaret på lenge - selv ikke når Hanche har vært ute med kort.


 2. 1 time siden skrev geirti:

  Hvor god er Jönsson? Eller rettere sagt: hvor gode har STB vært under Janne (denne gangen)?

  Vi har hatt to trenere med toppresultater hvis man ser på poengsnittet fra eliteseriekampene (cupkamper og kamper i 1. divisjon teller altså ikke med):

  Best var Linderoth med 1,80 poeng i snitt på sine 87 seriekamper.

  Nest best var Jannes første periode med 1,69 poeng i snitt på 138 eliteseriekamper.

   

  Vi har hatt tre trenere med et snitt jeg vil kalle middels pluss:

  Bob med 1,58 poeng per kamp.

  Backe med 1,52 poeng per kamp.

  Larsen med 1,49 poeng per kamp.

   

  Vi har hatt tre trenerperioder jeg vil karakterisere som middels minus:

  Lennartsson med 1,30.

  Tjærnås med 1,27.

  Ordinas med 1,18.

   

  Til slutt har vi hatt tre trenere med poengsnitt som tilsvarer nedrykk over en sesong:

  Berg med 0,96.

  McKinlay med 0,71.

  Belsvik med 0,57.

   

  Hvor plasserer så Jannes menn seg i denne perioden? Hittil har vi spilt 41 seriekamper under Janne etter at han kom tilbake i fjor. Det har endt med 14 seire, 16 uavgjorte, 11 tap og en målforskjell på 57-51, altså hårfint i pluss. Målforskjellen er bedre enn alle trenere med unntak av de 3 vi hadde i perioden 1998 - 2010. Det er altså bedre enn Bradley og Backe klarte i målforskjell. Men det er først og fremst poengene som teller i seriespillet, og der kommer Jannes andre periode til kort mot disse: 1,41 poeng i snitt, og midt mellom "middels pluss" og middels minus". Skikkelig midt på treet, altså.

   

  Disclaimer: jeg er fullstendig klar over at det er veldig stor forskjell i spillermateriale de forskjellige trenerene har hatt tilgjengelig. Ingen har hatt et vanskeligere utgangspunkt enn Bels. Samtidig har vi i de to periodene øverst på lista (ca. -98/99 og -08/09) hatt de sterkeste mannskapene vi har hatt noengang.

  Nok en gang veldig interessante tall fra Geirti.  Generelt synes jeg JJ får mye ut av spillermateriellet.  Forstår nesten alltid hva han prøver på.  Har også fulgt en del treninger og han virker klar og god og har en plan. Fulgte også treninger med Berg og han virket rett ut sagt lat og trodde visst ikke at ferdigheter kunne utvikles.  På listen synes jeg ellers litt synd på McKinlay som fikk utlevert Agon Mehmehti som ensom spiss og oppspillspunkt. Tror ikke den treneren som kan lykkes med sånt finnes i solsystemet vårt. Håper vi for 2021 får et lag på plass tidlig - for JJ gjør spillere bedre og skaper gode felles bevegelser - men til det trengs tid !!! Må ikke ha det slik at det kommer halvgode spillere rekende utover i sesongen i 2021.


 3. Det er noe famlende over spillet vårt i kveld. Det virker som vi mangler stå på humør. Mot Haugesund vant vi fordi vi ville mest på ute banen. I kveld ville vi ikke mest - Odd hadde fått 6-1 i trynet sist helg og MÅTTE vinne i dag. Likevel er merkelig å se at gamle Espen Rud på 36 herjer rundt med oss og at vi henger i tauene. Slik skal det aldri være..


 4. Å tape for Odd i Skien er ikke katastrofe, men måten vi taper på er ikke bra. Vi henger ikke sammen, og bevegelsene er dårlige. Både Botheim og Kino er stadig feilplasserte og løper hele tida i mellom. Etter pause får vi litt mere til på midtbanen, men vi skaper nesten ingen ting. Hyggelig å se Kassi tilbake og Maatsen kan bli bra hvis han drilles inn i et system.


 5. Jeg er nok blitt misforstått av noen her. Da jeg analyserte Glimt - Odd, forventet jeg selvsagt aldri at Odd skulle legge seg lavt hjemme i Skien mot oss.  Det vil overraske meg veldig om det skjer i kveld. I Bodø mener jeg at jeg så svakt tempo i Odds forsvar, når Odd står høyt er de enda mer avhengig av fart i forsvaret, skifte hjemover og få på plass formasjoner.  Skal vi vinne i kveld mener jeg derfor at vi må ha fart på topp og bør hvis mulig velge tempostyrke på topp.  


 6. Har sett B/G - Odd  hvor Odd som kjent tapte 6-1.  Ble ikke veldig skremt av Odd. De hadde 2 skudd på mål i løpet av 93 minutter. De valgte å legge seg lavt og greidde nesten ikke å spille seg ut fra egen banehalvdel. Odd hadde omtrent 50% ballinnhav, men det ble mest støttepasninger på kantene. B/G er vant med at nesten alle legger seg lavt i Bodø og klikk/klakker seg greitt i gjennom etablert forsvar. Jeg går utfra at JJ har sett og studert denne siste kampen og fått med seg at Odds svakhet er et litt stillestående forsvar. Farten framover er ikke dårlig hos Odd, mens det bakover går med lavere hastighet. Skal vi slå Odd, som tross alt har et solid mannskap, må vi ha fart på topp - der er svakheten deres !


 7. 11 minutter siden skrev nichb:

  Hvis det var barn så er det lov for dem med skjerf, caps og drakt på Hovis..

  Hvis det var voksne så er liten skandale! Har ingenting å si om det var sponsorer eller ei, sponsorene får ikke sitte med borteskjerf til vanlig heller..

  De var voksne - hvert fall av alder ! Rart ikke vaktene reagerte.


 8. 39 minutter siden skrev SAU:

  Greit at man piper på motspillerne når de gjør du dumt på banen, men å pipe bare fordi han kommer innpå synes jeg er en uting. Han har da bare gjort gode ting hos oss? 

  Bortsett fra Marcus Pedersen da. Da er det bare å pipe til lufta går ut av oss, og Ola ...

   

  Jeg synes egentlig litt synd på Ola. Han ble lurt av pappa og Jim til Molde og er blitt benkefyll der opp i småbyen Molde.  Hva blir det neste - utlån til desperate Ålesund eller Start ?


 9. Jeg er for naturgress og er usikker på hvor mye dyrere dette vil bli i framtida. Vi går kortere vintere  i møte og kunstgress får stadig nye miljøkrav og er ikke vedlikeholdsfritt.

×
×
 • Create New...