Jump to content

Bolivar

Bruker
 • Content Count

  375
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Posts posted by Bolivar


 1. Det er noe famlende over spillet vårt i kveld. Det virker som vi mangler stå på humør. Mot Haugesund vant vi fordi vi ville mest på ute banen. I kveld ville vi ikke mest - Odd hadde fått 6-1 i trynet sist helg og MÅTTE vinne i dag. Likevel er merkelig å se at gamle Espen Rud på 36 herjer rundt med oss og at vi henger i tauene. Slik skal det aldri være..


 2. Å tape for Odd i Skien er ikke katastrofe, men måten vi taper på er ikke bra. Vi henger ikke sammen, og bevegelsene er dårlige. Både Botheim og Kino er stadig feilplasserte og løper hele tida i mellom. Etter pause får vi litt mere til på midtbanen, men vi skaper nesten ingen ting. Hyggelig å se Kassi tilbake og Maatsen kan bli bra hvis han drilles inn i et system.


 3. Jeg er nok blitt misforstått av noen her. Da jeg analyserte Glimt - Odd, forventet jeg selvsagt aldri at Odd skulle legge seg lavt hjemme i Skien mot oss.  Det vil overraske meg veldig om det skjer i kveld. I Bodø mener jeg at jeg så svakt tempo i Odds forsvar, når Odd står høyt er de enda mer avhengig av fart i forsvaret, skifte hjemover og få på plass formasjoner.  Skal vi vinne i kveld mener jeg derfor at vi må ha fart på topp og bør hvis mulig velge tempostyrke på topp.  


 4. Har sett B/G - Odd  hvor Odd som kjent tapte 6-1.  Ble ikke veldig skremt av Odd. De hadde 2 skudd på mål i løpet av 93 minutter. De valgte å legge seg lavt og greidde nesten ikke å spille seg ut fra egen banehalvdel. Odd hadde omtrent 50% ballinnhav, men det ble mest støttepasninger på kantene. B/G er vant med at nesten alle legger seg lavt i Bodø og klikk/klakker seg greitt i gjennom etablert forsvar. Jeg går utfra at JJ har sett og studert denne siste kampen og fått med seg at Odds svakhet er et litt stillestående forsvar. Farten framover er ikke dårlig hos Odd, mens det bakover går med lavere hastighet. Skal vi slå Odd, som tross alt har et solid mannskap, må vi ha fart på topp - der er svakheten deres !


 5. 11 minutter siden skrev nichb:

  Hvis det var barn så er det lov for dem med skjerf, caps og drakt på Hovis..

  Hvis det var voksne så er liten skandale! Har ingenting å si om det var sponsorer eller ei, sponsorene får ikke sitte med borteskjerf til vanlig heller..

  De var voksne - hvert fall av alder ! Rart ikke vaktene reagerte.


 6. 39 minutter siden skrev SAU:

  Greit at man piper på motspillerne når de gjør du dumt på banen, men å pipe bare fordi han kommer innpå synes jeg er en uting. Han har da bare gjort gode ting hos oss? 

  Bortsett fra Marcus Pedersen da. Da er det bare å pipe til lufta går ut av oss, og Ola ...

   

  Jeg synes egentlig litt synd på Ola. Han ble lurt av pappa og Jim til Molde og er blitt benkefyll der opp i småbyen Molde.  Hva blir det neste - utlån til desperate Ålesund eller Start ?


 7. Jeg er for naturgress og er usikker på hvor mye dyrere dette vil bli i framtida. Vi går kortere vintere  i møte og kunstgress får stadig nye miljøkrav og er ikke vedlikeholdsfritt.


 8. NEI ! Ikke Ordinas. Dette handler om å lære av sine feil. Jeg var til stede på Aker Stadion i Molde og så Ordinas siste kamp. Det er omtrent det verste jeg har sett. Laget så ut som en gjeng forskremte høns og Boli var benket - i en kamp hvor Molde ga bort 80-90m bakrom hele tida.  Verre taktiske disposisjoner har jeg aldi sett i norsk fotball. Satt sammen med en lokal journalist som mente at Stabæks oppsett og formasjoner var det dummeste han hadde opplevd på Aker Stadion noen gang og han har fulgt MFK i 25 år. Alle Stabæk-fans som var i Molde den dagen (og mange Molde-fans) visste og så at Ordinas dager måtte være talte.  


 9. I annen omgang kom RBK i gang med sitt eget spill. Midtbanen vår ble smal og trønderne fikk spille powerplay som de er bra på.  Vi tapte litt på samme måte i Molde. Skal vi slå topplagene må vi ha fullt lag selv - ikke mangle Kassi, Yaw og Bo.  Laget vårt skal ha for fin innsats i første omgang. En bønn til de som steller med sånt: Det ville vært fint hvis vi før sesongstart et år kunne ha et ferdig sammenspilt lag.  

×
×
 • Create New...