Jump to content

Bolivar

Bruker
 • Content Count

  406
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Posts posted by Bolivar

 1. 14 minutter siden skrev Leskur:

  https://www.vg.no/sport/fotball/i/BlG4qE/solbakken-ber-norsk-fotball-beloenne-gressklubbene-fra-ny-milliardavt

  Hvis NFF hører på pappa Solbakken og kopierer gressfondet fra nederlandsk fotball, vil kanskje sjansen øke. Men å sette sin lit til at NFF gjennomfører...

  Evt kan vel noen tipse Nikki Schei i Bærum MDG! Da blir fort noe i Budstikka 😄

   

  Jeg synes denne diskusjonen er av stor interesse. Leste om hvordan Odd ønsket seg tilbake til gress etter å ha lagt plast på Skagerak Arena. Jeg forstår at det er økonomiske elementer som gjør plast og vræka bildekk til favoritt hos Bærum Kommune. Spørsmålet er likevel om ikke våre rolle som fotballfans bør være å heie fram gress som banedekke. Det er det som gjelder nesten overalt i verden hvor fotball spilles.

 2. 1 time siden skrev FranckTheBank:

  Da kan han holde Jeppe Moe og Kassi med selskap på sykestuen. Kanskje de kan videochatte litt med Rusike også?

  HAR VÆRT SKADET ! Det betyr ikke at han er på sykestua. Han skåret et flott mål for Sogndal mot Ranheim for kort tid siden. Han løp fra de fleste og virket veldig kjapp. Jeg sier ikke at vi skal eller må kjøpe han, men han kan være noe sjekke ut. Går utfra at han starter i dag så da kan vi alle med Eurosport-abo studere han nærmere ! 

 3. Jeg kunne tenkt meg en Jordan Morris-type. Har sett han spille og han er en bulldozer-spiss. Bryter seg gjennom et hvert forsvar. Han er vel for dyr, men det finnes noen flere som han i amerikansk soccer.  De har gjerne spilt hockey før fotball. Vi har mye ung fart - trenger erfaren kraft og tyngde !

 4. Kassi har gjort glitrende ting for oss. Han er en smart spiller, men det er alltid vanskelig for en spiller å komme tilbake etter skader. Hadde det ikke vært for alle avbrekkene, tror jeg Luc ville vært en av ES aller beste spillere. Jeg ønsker han alt godt enten det blir hos oss eller i en annen klubb. Er ellers optimistisk for 2021. Legger ikke så stor vekt på resultatet i kveld, Godset var ganske svake. Likevel - aner at 2021 blir bra. Tror Jønsson fikk en del svar i kveld.

×
×
 • Create New...