Gå til innhold

AndersO94

Bruker
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av AndersO94

  1. Har vært i kontakt med klubben som har tatt det videre med Unisport, jeg har også delt mine samt flere andres dårlige opplevelser med Unisport angående den jobben de har prestert å få til.
  2. DET vet jeg ikke, men mistenker trykkeriet ligger vegg i vegg med Carlsberg bryggeriet og de har fast lunsj der 🍻
  3. Har vært i kontakt med klubben angående disse problemene. Selv hatt 3 runder med feiltrykket hjemmedrakt og 2 runder med feiltrykket bortedrakt. Der jeg spesifikt forklarte hvilke feil de hadde gjort og sendte drakten i retur. Fikk likeveil feiltrykkede drakter om og om igjen. Endte med å få telefon fra en representant for Unisport Norge som selv tok turen til Danmark for å finne ut hva faen de driver med.
  4. Hørte Hernandez i intervju med Budstikka der han sa at han fortsatt er litt jetlagged etter reise fra Copa America. Så ut som det ville bli samme 11'er som mot Ranheim.
  5. https://www.stabak.no/nyheter/for-kampen-fkh-stb-19
  6. Vet ikke om dette er av interesse, men her er "Før kampen" til mandagens match: https://www.stabak.no/nyheter/for-kampen-stabaek--lillestrom2019 Jeg tar gjerne til meg ønsker om hva som kan tas med her i fremtiden. (Kommer så klart til å få inn toppscorer, assist, kort osv. når sesongen er kommet i gang. Ikke så lett å fylle inn dette til første match. Ser også at jeg har glemt å komme med et kort sammendrag av tidligere resultater mellom lagene som jeg har hatt tidligere, så dette kommer.
×
×
  • Opprett ny...