Jump to content

Morriz

Bruker
 • Content Count

  298
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Morriz last won the day on February 8

Morriz had the most liked content!

Community Reputation

199

About Morriz

 • Rank
  Begynner å bli slitsom

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Edinburgh/Haslum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

532 profile views
 1. Jan Jönsson tar Stabæk-fremtiden til familierådet Stabæk-trener Jan Jönsson vurderer fremtiden i klubben. Foto: Knut Bjerke Familiens ønske veier tyngst for Jan Jönsson når han skal vurdere fremtiden i Stabæk. Simen Waagsether 15. oktober 2019, kl 09:33 Kontrakten til den svenske Stabæk-treneren går ut etter sesongen, og før helgen uttalte Stabæk at arbeidet med å forlenge avtalen har startet. Sportslig leder Inge André Olsen uttalte at de jobber med et tilbud, som skal overleveres til Jönsson innen kort tid. Klubben er svært lysten på en forlenget kontrakt, så spørsmålet er hva gulltreneren fra 2008 selv tenker. Diskuterer med familien Mandag morgen hadde Jönsson stadig ikke fått noe tilbud i hendene, uten at det på noen måte utsetter hans egen tankevirksomhet rundt en eventuelt ny kontrakt. – Hva veier tyngst for deg når du skal ta en avgjørelse om fremtiden? – Familiestuasjonen vil spille inn, samtidig som det handler om hvilken utvikling vi ser her, sier Jönsson og titter utover anlegget på Nadderud. Denne sommeren og høsten har datteren Zara og han selv bodd i Oslo, mens kona Cecilia og sønnen Axel er hjemme i Sverige. Det er den situasjonen som skal vurderes opp mot prosjektet Stabæk har gående. – Vi er i gang med samtaler, som er positive. Samtidig er ingenting klart. Det som er positivt er at en ny stadion ligger klar der fremme om noen år. Det er en viktig drivkraft på sikt, sier Jönsson, som trekker frem at salgene av Franck Boli og Tobias Børkeeiet har gitt klubben en stabil økonomi den nærmeste fremtid. – Det gjør at man er i en situasjon hvor tilbud kan komme på spillere, uten at vi er tvunget til å selge. Det gir en god base for å kunne bygge videre på dette laget, sier Jönsson. Ni mann på trening Flere ganger gjennom samtalen med lokalavisen påpeker Jönsson at hans tanker ligger på helgens kamp mot Vålerenga. Stabæk ligger over nedrykksstreken, men et tap lørdag kveld kan gjøre situasjonen langt verre. Enklere blir det ikke når klubben i disse dager knapt har spillere på treningsfeltet. Mandag var ni spillere i aksjon, med et støtteapparat på seks tilgjengelig. Førstelagsspillere som Luc Kassi, Steinar Strømnes, Kosuke Kinoshita og Oliver Edvardsen trente alternativt etter andrelagskampen mot Notodden søndag, mens spillere som Hugo Vetlesen, Emil Bohinen og Ola Brynhildsen har vært opptatt med landslagsoppdrag. – Det blir en slik uke, hvor vi forbereder oss i forskjellige små grupper, før vi samler oss på slutten av uken. Jeg ser heller på det som positivt at vi har spillere som er tatt ut på disse landslagene, sier Jönsson, som forventer å ha en fulltallig treningsgruppe på torsdag eller fredag.
 2. Forhandlinger med Jönsson er i gang. Stabæk ønsker å forlenge avtalen med Jan Jönsson. Stabæk er i ferd med å utforme et nytt tilbud til trener Jan Jönsson. Andre Strømnes 11. oktober 2019, kl 09:15 Gulltreneren fra 2008 gjorde comeback i sommer da Henning Berg dro til Kypros. Jönsson skrev i utgangspunktet under på en avtale med Stabæk ut sesongen. For noen uker signaliserte 59-åringen at landslagspausen i begynnelsen av oktober kunne være godt tidspunkt for å diskutere neste sesong. Pausen startet denne uken og sportslig leder Inge André Olsen røper at partene har diskutert. – Vi snakker sammen nesten hver eneste dag. Det formelle rundt dette er at vi diskuterer avtale og skal sende over et tilbud, sier Olsen. Ønsker rask avgjørelse Han legger ikke skjul på at Stabæk ønsker å forlenge med Jönsson. – Ellers hadde vi ikke gått inn i en sånn prosess, sier Olsen og fortsetter: – Vi er i innledende samtaler og håper dette skal gå raskt. Jeg tror ingen av partene ønsker at det skal trekke ut i tid. Stabæk-lederen legger heller ikke skjul på at det er nyttig for Stabæk å få et raskt svar, også om det skulle være nei, ettersom klubben da vil trenge mer tid til å finsikte ny trener. Olsen sier han er optimistisk for at Stabæk og Jönsson skal forlenge samarbeidet. – Vi kjenner hverandre godt, dette er mer et langt vennskap. Selvfølgelige er vi positive til at vi skal finne en løsning med ham. Tar frihelg Stabæk-lederen sier klubben er svært fornøyde med Jönssons jobb etter comebacket i sommer. – Vi har fått akkurat det vi har lett etter. Han er en person som bryr seg mye om og forstår helheten i klubben. Alle skulle ønsket at vi var ferdige med nedrykksstriden allerede, men det skal vi klare. Jönsson reiser en tur til Sverige når Stabæk tar frihelg kommende weekend. – Målet vårt er å avklare dette relativt raskt. Om det tar tre dager eller to uker er ikke så viktig, vi bruker tiden vi trenger. Det har ikke lyktes Budstikka å komme i kontakt med Jan Jönsson.
 3. Toni Ordinas er uaktuell for Asker Asker jobber med ny trener for neste år. De kan glemme Toni Ordinas. Andre Strømnes 10. oktober 2019, kl 08:50 Kevin Nicol skal ikke lenger trene Askers 2. divisjonslag i fotball. Sportslig leder i Asker Fotball, Rolf Magne Walstad, fortalte tidligere i uken at de er i gang med samtaler med kandidater for å overta jobben. Tidligere Stabæk-trener Toni Ordinas er et navn som har kommet opp i fotballmiljøet. Han er fortsatt bosatt på Bærums Verk og er nå akademisjef i Lillestrøm. – Det er alltid hyggelig hvis klubber er interesserte. Jeg vet at treneren deres slutter etter sesongen, sier Ordinas. Han legger imidlertid kjapt til at han ikke kommer til å ta jobben nå. – Hvis de ringer kommer jeg til å takke for interessen. Men jeg er med i et fantastisk prosjekt i Lillestrøm og det er det som tar hele min oppmerksomhet. - Aldri si aldri Ordinas var akademisjef i Stabæk, før han overtok som hovedtrener sommeren 2016 etter Billy McKinlay. Sommeren 2018 var Ordinas tid som A-lagstrener i Stabæk over. Etter det ble han altså sjef for akademiet i Lillestrøm. – Da vi forhandlet om det i fjor var vi innstilt på at det skulle bli for en lang periode. Ingenting er forandret siden det, kommenterer Ordinas. På spørsmål om han ønsker å bli A-lagstrener igjen svarer han at han er tilfreds i prosjektet i Lillestrøm. – Jeg har lært meg at man aldri skal si hverken aldri eller alltid i fotball. Man lukker ikke døren for andre, men i Lillestrøm har jeg alt jeg trenger for å være fornøyd. Snakker med flere Asker Fotball håper å få på plass neste års trener før årets sesong er ferdigspilt. – Det er trenere som sikkert kan være kjent for mange i Fotball-Norge, og det kan være noen som er litt ukjente. Vi har også pratet med en som ikke har norsk pass, men som kjenner godt til norsk fotball etter mange år i Norge, sa Walstad tidligere i uken. Det gjenstår tre serierunder i årets 2. divisjon.
 4. Forhandlinger i gang kan budstikka melde https://www.budstikka.no/fotball/forhandlinger-med-jonsson-er-i-gang/545036!/
 5. Keeeeeg Boarding School i England
 6. Stb spilte på TA og ikke Nadderud i 2009.... Er vel bare en enkel skrivefeil av journalisten.
 7. Vet vi kan straffe dem her på hjemmebane Vi må tilbake til juni for å finne sist Stabæk-tap på Nadderud. Andreas Hanche-Olsen ser ikke hvorfor rekken ikke kan forlenges i kveld. Anders R. Aspelund 23. september 2019, kl 11:39 STABÆK - MOLDE FRA KL. 19.00 – Vi er ikke i nærheten i dag, og blir rundspilt, sa Hanche-Olsen til Budstikka rett etter 3-0-tapet mot Molde i andre serierunde i år. I dag møtes lagene igjen, denne gang på Nadderud. Og Stabæk-kapteinen er klar på at den type tap ikke skal skje i dag. – Det skal det ikke. Og sist, mot Bodø/Glimt blir vi for dype store deler av kampen. Det har vi prøvd å justere nå i løpet av treningsuken. Så vet vi at vi har hatt et godt tak på Molde her på Nadderud. Det er noe annet enn å komme dit. Jeg tror det er gode muligheter for tre poeng mot dem, sier han. For Stabæk har faktisk hatt et godt tak på Molde hjemme de siste årene. De to siste, og tre av de fire siste, kampene lagene mellom på Nadderud har endt med Stabæk-seier. – Og jeg synes vi begynner å få på plass noe som er solid nå, med en bra tropp og en bra mentalitet. Jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke skal kunne slå Molde her hjemme, sier Hanche-Olsen. – Med tanke på hvordan tabellsituasjonen er skal vi møte det beste laget i ligaen. Vi vet at de har sine styrker, men vi vet også at vi kan straffe dem her på hjemmebane. Omtrent på snittet For Stabæks hjemmeform har etter hvert blitt rimelig solid. Laget har vunnet sine to siste hjemmekamper, og de fire kampene før det endte uavgjort. Vi må tilbake til juni for å finne siste Stabæk-tap på Nadderud, da Tromsø vant 1–0. De Blaa har vunnet fire kamper og spilt fem uavgjorte – og dermed tatt 17 av sine 24 poeng – hjemme i år. Siden 2009, som var det første året med 16 lag i eliteserien, har laget som ender på kvalifisering mot nedrykk i gjennomsnitt tatt 20 poeng hjemme. De som har endt på plassen over, har tatt 21,4 poeng i snitt. Stabæk ønsker selvsagt å ende høyere enn dette på tabellen i år, men trener Jan Jönsson er klar på at god hjemmeform er viktig. – Det bygger opp selvtilliten. Og den har ikke blitt brutt ned i bortekampene heller, selv om vi måtte forsvare oss mye mot både Rosenborg og Bodø/Glimt. Men hjemmekampene våre har vært bra, vi har vært stabile bakover, og vi har skapte en hel del, sier Jönsson. Ønsker «Fort Nadderud» Hanche-Olsen sier god hjemmeform er «alfa omega» i fotballen, og forteller at de siste prestasjonene gir Stabæk økt selvtillit, og stor tro på seier hver gang de entrer Nadderud. – Er målet å skape et «Fort Nadderud», et sted folk frykter å komme? – Ja det er absolutt målet, sier Hanche-Olsen, og får støtte fra Jönsson. – Så tenker jeg at Molde ikke frykter noen steder i Norge, for de er såpass bra. Men, det er bra at vi bygger på oss selvtillit. Jeg merker at det er en bra attityde og innstilling i gruppen, og det er bra om selvtilliten styrkes, samtidig som at ydmykheten blir igjen, sier Stabæk-treneren. Stabæk har for øvrig tatt 22,75 poeng i snitt på Nadderud siden 2009. Flest poeng tok laget i nettopp 2009, med 33. Da ble det bronse i eliteserien. Det ble det også i 2015, da Stabæk tok 32 poeng hjemme. Færrest poeng tok de Blaa i nedrykkssesongen 2012, med 13. I fjor tok Stabæk 21 poeng hjemme, etter fem hjemmeseire og seks uavgjorte på Nadderud-gresset. Dagens kamp begynner klokken 19.00.
 8. Kampen mot godset er så mye viktigere dessverre
 9. Spillendetrener via NTG om et par år kanskje?
 10. Snakket med han i pausen mot S08 og han er heldig hvis han spiller en kamp i år. Skaden har tatt lengre tid enn først antatt.
 11. Da har de lagt ut videoen før podcasten ble sluppet
 12. Denne er vel egentlig fra i fjor eller tidligere i år? Eurosport har ikke så mye å skrive om for tiden
 13. Utenlandske speidere så på Stabæk-talenter Emil Bohinen hadde sitt navn på blokkene til flere av de utenlandske speiderne tilstede på Nadderud søndag. Foto: Karl Braanaas Flere utenlandske speidere tok turen til Nadderud søndag, og blant navnene på blokkene var Emil Bohinen og Ola Brynhildsen. Simen Waagsether 04. august 2019, kl 21:10 STABÆK-HAUGESUND 1-1 Fire-fem speidere, flere fra Nederland, hadde tatt turen til Nadderud søndag – til det én av de fremmøtte omtalte som et «vanlig speideroppdrag». Flertallet i delegasjonen var nederlendere. Blant spillerne flere hadde på blokken, og holdt et ekstra øye med, var Emil Bohinen og Ola Brynhildsen. Sportslig leder Inge André Olsen forteller at han ikke er overrasket over at de to vekker oppmerksomhet. – Det er spennende spillere som utvikler seg godt. Spesielt Emil mener jeg har vært god over tid, og Ola har en x-faktor i farten sin, sier Olsen, som påpeker at ingen av de to spillerne har hatt noen bud på seg. Mer konkurranse Med Sammy Skytte og Tortol Lumanza på plass denne sommeren, tetner det seg til i kampen om de sentrale midtbaneposisjonene. Bohinen startet søndagens kamp i tospann med Skytte på midten, men ble skjøvet ut til høyre da Lumanza kom inn i sluttminuttene. – Sammy ble hentet inn som en direkte erstatter for Tobias Børkeeiet, men da muligheten åpnet seg for Lumanza kastet vi oss på – selv om det ikke er posisjonen vi trengte mest, sier Olsen. Det betyr at et eventuelt salg på midtbanen ikke er den største krisen. – Vi har også en Hugo (Vetlesen) der inne som det har vært interesse rundt, så det er ikke der vi har dårligst dekning, sier Olsen. Kjenner ikke til interesse Bohinen selv blir overrasket over å høre om de ekstra øynene som var på han søndag. – Det vet jeg ingenting om, og lever fint med det. Akkurat nå konsentrerer jeg meg om det jeg gjør her, sier Bohinen, som har fått sterk konkurranse i midten. Han ønsker å spille sentralt, der han trives best. – Sentralt er min posisjon, men jeg kan også spille ut på høyre dersom «Janne» (Jan Jönsson) trenger meg der. Det er bra for laget at vi får inn gode spillere uansett hvilken posisjon det er, sier Bohinen. – Hva tenker du om økt konkurranse om plassen fremover? – Jeg skal fortsette å by på meg selv, og endrer ikke noe i det daglige. Jeg føler jeg er inne i en god flyt, og vil bare fortsette. Konkurranse er bra uansett, sier Bohinen. Det vet jeg ingenting om, og lever fint med det. Akkurat nå konsentrerer jeg meg om det jeg gjør her Emil Bohinen Andreas Hanche-Olsen scoret 1-0-målet søndag kveld etter et hjørnespark. Foto: Karl Braanaas Kapteinen scoret Søndag spilte han hele kampen, da Stabæk kjempet inn ett poeng hjemme mot Haugesund. Andreas Hanche-Olsen ble den store helten med en sjelden scoring tidlig i den andre omgangen, men to av poengene glapp for Stabæk tyve minutter før slutt. Stabæk står med 15 scoringer så langt denne sesongen, og det er toppscorer Franck Boli som står for hele seks av disse. Tidligere denne uken ble han solgt til ungarsk fotball, og mot Haugesund søndag var det to midtbanespillere som dannet spisspar for Stabæk. Da hverken Daniel Braaten eller Ola Brynhildsen fant veien til mål, tok Andreas Hanche-Olsen ansvar. Et godt slått hjørnespark fra Luc Kassi fant veien til kapteinen høyrefot, og med god blokkeringshjelp fra Vadim Demidov kunne Hanche-Olsen elegant styre inn kveldens første mål. Målet var kapteinens første i årets eliteserie. – Det er alltid morsomt å score, og når jeg nå spiller back skal jeg være mer fremme offensivt og levere målpoeng, sier kaptein Hanche-Olsen. En Haugesund-scoring drøyt 20 minutter før slutt ødela mye av festen, men Stabæk tar likevel med seg et viktig poeng inn i høstens bunnstrid. Trener Jan Jönsson er i tillegg ferdigsonet, etter å ha tilbragt søndagen på tribunen. Øystein Garborg ledet laget i Jönssons fravær, med Inge André Olsen i en assistentrolle.
 14. Han holdt seg til låret da han gikk av, så mulig det var noe strekk. Håper det er kortvarig og ikke alvorlig
 15. Rekker vel ikke å få noe klarhet i anken før kampen. Trente 16-åringer i januar – søndag leder Øystein Garborg Stabæk i eliteserien Øystein Garborg (t.h.) leder trolig Stabæk i hjemmekampen mot Haugesund søndag. Til venstre står hovedtrener Jan Jönsson, som soner karantene søndag.Foto: Simen Solum Waagsether Jan Jönsson må sone karantene mot Haugesund, og overlater ansvaret til assistenttrener Øystein Garborg. Simen Waagsether 30. juli 2019, kl 14:33 Garborg kom inn som assistent under Henning Berg, da Jan Peder Jalland ble ansatt som landslagstrener for de norske G15- og G17-landslagene i januar. Garborg var den gang trener for klubbens G16-lag, og skulle supplere trenerteamet til Berg og assistent Kaz Sokolowski. Siden den gang har både Berg og Sokolowski takket for seg, og Garborg fortsatt som assistenttrener under Jönsson. Dermed får han etter all sannsynlighet hovedtrenerjobben søndag. – Vi får se hvordan vi gjør det. Det har vi ikke tittet på ennå, sier Jan Jönsson, som selv soner karantene søndag. – Er Garborg den sannsynlige kandidaten til å lede laget? –Ja. Han og Øyvind (Meling) har vært ved min side de siste kampene, og kan ta det ansvaret, svarer Jönsson. Uenig i karantene Jönsson fikk karantenen etter å ha blitt sendt på tribunen i bortekampen mot Brann forrige serierunde, men fikk først beskjed mandag. Han er sterkt uenig i avgjørelsen. –Det er nesten ubegripelig. Jeg kommer med en spontanreaksjon i det 93. minutt når pulsen er høy. Fjerdedommer burde bare be meg sette meg, men istendenfor sender dommeren meg av banen og da blir det karantene. Det er ingen som kommer godt ut av dette, sier Jönsson. Han pratet med fjerdedommer etter kampen, som skal ha ment at tonen mellom de to ellers i kampen var god. – Hvilke konsekvenser får dette for søndagens kamp? – Det har ingen store konsekvenser. Vi forbereder oss godt og vet hva som kommer, sier Jönsson.
×
×
 • Create New...