Jump to content

Bolke

Bruker
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bolke last won the day on December 9 2017

Bolke had the most liked content!

Community Reputation

75

About Bolke

 • Rank
  fortsatt en pingle

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

205 profile views
 1. Helt enig med Forza her. Hverken IAO eler Jönsson har klagd så vidt jeg har fått med meg. Må også være lov å benytte en annen spiller når de to er ca jevnbyrdige og en garantert skal være her lenge. Og sånn apropos at vi burde solgt ham. Synes egentlig Brynhildsen lenge fremstod som en spiller hakket under de beste. En sånn type spiller som Ringo tidligere her har ment vi burde satse på for å skape kontinuitet. For hvis vi skal skape kontinuitet med de som er hakket under Brynhildsen igjen, da tror jeg ikke vi kan satse på for mange plasseringer på øvre halvdel fremover.
 2. Litt rart å be andre slutte å henge ut Kosuke, når du selv kaller Aga for et skrekkeksempel rett etterpå? Han har vel knapt to kamper fra start selv, er ung og har fortsatt kontrakt med Stabæk.
 3. 52 poeng. Molde, Kristiansund og Haugesund riktig
 4. Betyr dette at vi ikke kan bruke Askildsen mot Sarpsborg eller går det bare andre veien?
 5. https://www.vg.no/sport/fotball/i/P3kEOz/reagerer-paa-at-rbk-aldri-faar-straffe-imot-brutale-tall Mye interessant her, utenom det at Rosenborg bare har fått ETT straffespark mot seg de siste TRE sesongene! Vi, Sarp og Lillestrøm er de lagene med flest straffer i mot de siste fem sesongene med 18. Det var også vi og Ranheim som tok flest straffer i fjor med sju, så selv om vi ble litt bortdømt må en del også ha gått riktig vei. Og som en siste liten greie; det er bare ni lag som har vært oppe i Eliteserien alle de siste fem sesongene. Føler det sier litt om klubben at vi er en av de.
 6. 1. Molde 2. Rosenborg 3. Brann 4. Vålerenga 5. Sarpsborg 08 6. Kristiansund 7. Haugesund 8. Odd 9. Lillestrøm 10. Stabæk 11. Bodø/Glimt 12. Viking 13. Strømsgodset 14. Mjøndalen 15. Ranheim 16. Tromsø
 7. Som sagt synes jeg Keita er veldig god og gjør en god kamp i dag, og er blant banens beste. Men han er jo litt nonchalant til tider og gjør noen småfeil. Sånn er det jo. Han er er sendt til oss for å lære ;-) Ang returløpet: som defensiv midtbanespiller som taper en duell på midten forventer jeg full sprint hjem for å stoppe kontringen. Jeg opplevde det som litt halvhjertet. Så veldig halvhjerta ut fra tribunen i hvert fall. Nadderud er 105m lang, så tipper det er ca 60m mellom der han reiser seg opp og der Reginiussen skyter. 11s mellom de bildene, så ganske daft før han setter inn spurten på slutten. Forøvrig helt enig i at Keita var blant våre beste i dag!
 8. Men er et 3-1 tap å bli rundspilt? Jeg tror det heller kan være motiverende å se at man får til å skåre mot et lag som er såpass mye eldre.
 9. Nope. Langt i fra. Hysterisk. Nå sier jo Hugo selv i Budstikka i dag at det har vært mange kamper i det siste, og at det kan være bra for ham å hvile litt. Riktignok sagt med tanke på at han ble hvilt mot Haugesund, men når han selv sier at hvile kan gjøre han mer skjerpet, må det vel innafor å diskutere nettopp det på et supporterforum?
 10. Absolutt en god spiller, men er ikke sikkert han hadde fått så mange sjanser her nødvendigvis. Og da var det kanskje bedre å slippe han i vinter og få videresalgsprosenter enn at han forsvinner etter kontraktsslutt?Kristian hadde ikke kontrakt og derved blir det ingen videresalgsprosent å snakke om, kun en mindre utdanningskompensasjon som Viking sikkert har forhandlet på.Ahh, ja da blir det jo litt annerledes. Men tenker fortsatt at det nesten må bli sånn utifra vår situasjon som en fattig klubb med et fantastisk akademi. Vi har ikke råd til kontrakter med alle eller plasser nok på laget, og da må vi la noen gode spillere gå.
 11. Absolutt en god spiller, men er ikke sikkert han hadde fått så mange sjanser her nødvendigvis. Og da var det kanskje bedre å slippe han i vinter og få videresalgsprosenter enn at han forsvinner etter kontraktsslutt?
 12. Dette liker jeg å høre! Kan ikke huske at det ble ropt noe innad i forsvaret på mandag. Og så stille som det var i deler av den kampen har jeg ikke opplevd i eliteserien før, så burde ha kunnet hørt de godt. Savna virkelig en sinna Morten som pumper litt energi inn i laget! Tror Hanche kan bli det, men med all motgangen han har hatt i det siste er det nok vanskelig å stå fram som vi trenger at han gjør.
 13. 1. Rosenborg 2. Strømsgodset 3. Brann 4. Molde 5. Vålerenga 6. Sarpsborg 7. Lillestrøm 8. Stabæk 9. Odd 10.Bodø/Glimt 11.Start 12.Kristiansund 13.Tromsø 14.Haugesund 15.Sandefjord 16.Ranheim
 14. Ødegård har vel lagt opp?
×
×
 • Create New...