Jump to content

Bolke

Bruker
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Bolke last won the day on February 28

Bolke had the most liked content!

Community Reputation

193

About Bolke

 • Rank
  fortsatt en pingle

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

376 profile views
 1. Bolke

  Realisme

  Jeg skjønner ikke helt hva dere kritiserer geirti for her? Geirti sitt poeng er jo at hverken Yaw eller Solheim er noen vi kan regne med å bygge et fremtidig forsvar rundt. Selvfølgelig KAN de ende opp med å spille like lenge som tidenes eldste forsvarere i eliteserien, men det er vel ikke akkurat noe vi kan satse på? Når resten av forsvaret består av en unggutt med to kamper for oss og en Rosenborg-spiller tenker i hvert fall jeg at kontinuiteten bak der er en legitim bekymring. Selv om de gjør det bra nå.
 2. I likhet med Askildsen, Børkeeiet og Thorstvedt! At 4 av 11 som starter har bakgrunn i Stabæk må sies å være godkjent av akademiet Og Daland på benken
 3. Thomas Rogne fikk seg noen minutter for Celtic i 2012/2013
 4. Jeg trodde klubben hadde sluttet å la spillere få prøvespille i andre klubber. Men det gjelder kanskje bare de med kontrakt?
 5. Blir vel vanskelig å kalle det et miljøprosjekt å legge gress på stadion, hvis resultatet blir at det kommer en kunstgressbane ved siden av i stedet? Som klubb må vi vel ha kunstgressbaner for å ha nok treningsmuligheter, så da er vi litt fanget i miljøproblematikken. Og uten at jeg vet det sikkert, tipper jeg det er enklere å få til spleising på miljøvennlig kunstgress med kommunen på stadion, enn en bane ved siden av som vi må betale helt selv.
 6. Opsjon med kjøp har vel for oss kun fungert som å utvikle spillere for Bodø/Glimt, så vet ikke om jeg er så mye mer positiv til det enn et lån.
 7. 1. Molde 2. Rosenborg 3. Brann 4. Bodø/Glimt 5. Haugesund 6. Stabæk 7. Viking 8. Sarpsborg 08 9. Vålerenga 10. Kristiansund 11. Odd 12. Aalesund 13. Strømsgodset 14. Sandefjord 15. Mjøndalen 16. Start
 8. Så at Granli ikke spilte for AIK i dag, og tenkte at hvis han har havna ute i kulda der kunne han vært fin å få hjem. Men dessverre har han bare vært småskada, og på forumet til AIK ble han til og med omtalt som både deres beste midtstopper og høyreback. Synd at han forsvant såpass fort etter at han slo ordentlig til.
 9. Nå skal jeg innrømme at jeg vet veldig lite om treningsprogrammet vårt, men er det ikke sånn at det gjerne er en lettere økt dagen før kamp og restitusjon dagen etter for de som spilte? Med to kamper i uka er det da bare en dag igjen til vanlig trening der hele laget er samla, og tror ikke det er optimalt hvis det holder på en hel sesong. Samtidig er jo dette en rar sesong uansett, så kan godt hende 30 tette kamper er bedre enn 15 vanlige.
 10. Og hva er reglene for blussing i egen stue? Kan vi risikere nye bøter?
 11. Gitt at begge blir blant seriens bedre midtbanespillere, tror jeg det er mer sannsynlig at Lumanza blir her i fire år, enn at Skytte blir fire år i Bodø. Jeg synes klubben gjør rett i å spare pengene og bruke de når vi faktisk må forsterke, heller enn å slå B/G i en budrunde om Skytte nå.
 12. Forhåpentligvis jinxer jeg ikke noe nå, men tar vi mer enn 40 poeng i årets serie passerer vi Lillestrøm og inntar 5. plassen på maratontabellen fra 1995 og frem til i dag 😁 https://www.nifs.no/maraton.php
 13. Ah, ja ser nå at jeg misforsto deg! Da er vi enige, sånn bortsett fra at det ser tynt ut. Kanskje litt gambling, men jeg har trua på at Valencic-Azemi kan bli et bra spisspar. Hvis Valencic får en Veigar-rolle har vi ingen back-up nei, men det hadde vi vel heller ikke da vi hadde Veigar? Men en mulig løsning kunne vært å legge om til 433, kanskje?
 14. Glemte du Azemi i oppsummeringa di, Odd, eller regner du bare formen som usikker? Synes ikke at rekka Azemi, Kinoshita, Ola og Valencic skriker etter forsterkning før sommeren i hvert fall. Med forbehold om at Ola blir til da. Må være deilig å være IAO nå!
×
×
 • Create New...