Jump to content

Bolke

Bruker
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Bolke last won the day on February 28

Bolke had the most liked content!

Community Reputation

165

About Bolke

 • Rank
  fortsatt en pingle

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

250 profile views
 1. Og hva er reglene for blussing i egen stue? Kan vi risikere nye bøter?
 2. Hvorfor ikke? Selv om han selv virka å mene det, har han vel egentlig ikke vært så god at det er sjokkerende å ikke ha ham fast i startelleveren. Han er kanskje litt bedre enn alternativene, men akkurat som han har en rett til å velge det som er best (økonomisk) for sin egen fremtid har vel også klubben den retten? Jeg tenker i hvert fall at det for klubben er et mye bedre strategisk valg å gi spilletid til Oliver og Azemi som vi vet blir her noen år. Og slår Oliver skikkelig til kan det kanskje også bli litt salgskroner på klubben, noe det virker som er for sent med Ola.
 3. Gitt at begge blir blant seriens bedre midtbanespillere, tror jeg det er mer sannsynlig at Lumanza blir her i fire år, enn at Skytte blir fire år i Bodø. Jeg synes klubben gjør rett i å spare pengene og bruke de når vi faktisk må forsterke, heller enn å slå B/G i en budrunde om Skytte nå.
 4. Forhåpentligvis jinxer jeg ikke noe nå, men tar vi mer enn 40 poeng i årets serie passerer vi Lillestrøm og inntar 5. plassen på maratontabellen fra 1995 og frem til i dag 😁 https://www.nifs.no/maraton.php
 5. Ah, ja ser nå at jeg misforsto deg! Da er vi enige, sånn bortsett fra at det ser tynt ut. Kanskje litt gambling, men jeg har trua på at Valencic-Azemi kan bli et bra spisspar. Hvis Valencic får en Veigar-rolle har vi ingen back-up nei, men det hadde vi vel heller ikke da vi hadde Veigar? Men en mulig løsning kunne vært å legge om til 433, kanskje?
 6. Glemte du Azemi i oppsummeringa di, Odd, eller regner du bare formen som usikker? Synes ikke at rekka Azemi, Kinoshita, Ola og Valencic skriker etter forsterkning før sommeren i hvert fall. Med forbehold om at Ola blir til da. Må være deilig å være IAO nå!
 7. Var ikke Jeppe ganske så bra utøver høsten? Synes han begynner å ha vist at han holder rundt middels eliteseriekvalitet når det kommer til venstrebacker. Når han ikke er rusten etter skade, altså.
 8. Helt enig med Forza her. Hverken IAO eler Jönsson har klagd så vidt jeg har fått med meg. Må også være lov å benytte en annen spiller når de to er ca jevnbyrdige og en garantert skal være her lenge. Og sånn apropos at vi burde solgt ham. Synes egentlig Brynhildsen lenge fremstod som en spiller hakket under de beste. En sånn type spiller som Ringo tidligere her har ment vi burde satse på for å skape kontinuitet. For hvis vi skal skape kontinuitet med de som er hakket under Brynhildsen igjen, da tror jeg ikke vi kan satse på for mange plasseringer på øvre halvdel fremover.
 9. Litt rart å be andre slutte å henge ut Kosuke, når du selv kaller Aga for et skrekkeksempel rett etterpå? Han har vel knapt to kamper fra start selv, er ung og har fortsatt kontrakt med Stabæk.
 10. 52 poeng. Molde, Kristiansund og Haugesund riktig
 11. Betyr dette at vi ikke kan bruke Askildsen mot Sarpsborg eller går det bare andre veien?
 12. https://www.vg.no/sport/fotball/i/P3kEOz/reagerer-paa-at-rbk-aldri-faar-straffe-imot-brutale-tall Mye interessant her, utenom det at Rosenborg bare har fått ETT straffespark mot seg de siste TRE sesongene! Vi, Sarp og Lillestrøm er de lagene med flest straffer i mot de siste fem sesongene med 18. Det var også vi og Ranheim som tok flest straffer i fjor med sju, så selv om vi ble litt bortdømt må en del også ha gått riktig vei. Og som en siste liten greie; det er bare ni lag som har vært oppe i Eliteserien alle de siste fem sesongene. Føler det sier litt om klubben at vi er en av de.
 13. 1. Molde 2. Rosenborg 3. Brann 4. Vålerenga 5. Sarpsborg 08 6. Kristiansund 7. Haugesund 8. Odd 9. Lillestrøm 10. Stabæk 11. Bodø/Glimt 12. Viking 13. Strømsgodset 14. Mjøndalen 15. Ranheim 16. Tromsø
 14. Som sagt synes jeg Keita er veldig god og gjør en god kamp i dag, og er blant banens beste. Men han er jo litt nonchalant til tider og gjør noen småfeil. Sånn er det jo. Han er er sendt til oss for å lære ;-) Ang returløpet: som defensiv midtbanespiller som taper en duell på midten forventer jeg full sprint hjem for å stoppe kontringen. Jeg opplevde det som litt halvhjertet. Så veldig halvhjerta ut fra tribunen i hvert fall. Nadderud er 105m lang, så tipper det er ca 60m mellom der han reiser seg opp og der Reginiussen skyter. 11s mellom de bildene, så ganske daft før han setter inn spurten på slutten. Forøvrig helt enig i at Keita var blant våre beste i dag!
×
×
 • Create New...