Gå til innhold

jensemann

Bruker
  • Innholdsteller

    603
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    13

jensemann vant dagen sist 7. Juni 2021

jensemann hadde mest likt innhold!

Omdømme

2 266

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

1 623 profilvisninger
  1. Der omtrent fikk jeg varmen i kroppen igjen. Enormt med rom mellom motstanders stopper og back når Hammy dropper dypt. Hva med å spille ham i midten med Oliver ute til høyre? Litt Firmino style (uten sammenligning for øvrig).
  2. Sitter i TV2s Premier League-studio i dag
  3. Lammepølsene fra Høvikveien er jo klasse!
  4. Fysisk trener oppsummerer det da svært godt? a) kontrollere at gutta har gjort hjemmeleksene i juleferien (at denne testen venter på nyåret er også et bra incentiv i så måte) b) Skaffe grunnlag for å legge opp korrekt intensitet på treningene framover (fin linje mellom legitimt hardkjør og å be om unødvendige skader)
  5. Wangberg imponerer med fjerde beste resultat!
  6. Jeg tolket også denne gesten som et lite stikk til han som heller ville dra gratis til Molde, i tillegg til selvfølgelig å være en fin gest til Tobbe og akademiet + en kilde til inspirasjon for nåværende og fremtidige akademispillere.
  7. Skeid ønsker velkommen til første seriekamp. Twitterhumor «... men vi er rause nok til at vi tilpasser utvalget i kiosken etter motstander. Vi har fått innspill på utvalget bortefansen foretrekker når Bekkestuas Stolthet kommer på besøk til serieåpningen. Skeid - en inkluderende klubb.»
  8. Kragebeinsbrudd er normalt 6-8 uker
  9. Sitter ved siden av Ståle (ikke så rart ettersom han er medieansvarlig)
×
×
  • Opprett ny...