Jump to content

Slum

Ressurspersoner
 • Content Count

  10,409
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  140

Slum last won the day on February 12

Slum had the most liked content!

Community Reputation

7,025

About Slum

 • Rank
  ...

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Stabæk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://stb.guru
 • Skype
  sveneriklund

Recent Profile Visitors

7,009 profile views
 1. Mens vi fortsatt er innom Josimar. Her er hvordan de omtalte seg selv så sent som 30. mars 2017: "Den brasilianske skribenten, kommentatoren og forfatteren Mario Filho uttalte en gang at all fotballjournalistikk begynner på tribunen. Blant supporterne. Han fnøs av den europeiske ideen om ”nøytrale” fotballskriverier. Skulle man skrive godt om denne idretten måtte man være supporter. Ingen er nøytral, det er ingen vits i å late som, og artiklene ble bare svakere hvis skribenten seilte under falskt nøytralitetsflagg. Denne holdningen deler vi i Josimar. Vi er fans. Og vi mener den entusiasmen, sorgen og raseriet som følger supporterens liv, ikke må undertrykkes eller eller skjules når skribenter skriver om fotball. Tvert i mot. Vi tror disse følelsene er essensielle for å forstå hva som gjør de gode fotballhistoriene gode, og for å kunne formidle den virkningen fotballspillet har på menneskene vi skriver om. Josimar vil altså ikke bestrebe seg på å formidle nøytrale tekster om fotball. I stedet vil alle tekster i bladet være gjennomsyret av supporterens kjærlighet til spillet, klubben, leken, drømmen eller ballen."
 2. «Ingen i Bærum SK ønsker samarbeid. Hatet til Stabæk bare vokser på Kadda om dagen.» - Sitat Lars Johnsen i 2004.
 3. Blir det supportercup i år?
 4. Slappeste treningen jeg har sett på mange år Ingen overraskelser i startelleveren.
 5. Tror vi blant annet bør måle akademiet ut i fra hvor mange spillere det klarer å produsere til a-laget. Der er vi bedre enn før. For sju år siden spilte vel så og si alle våre beste 17-, 18- og 19-åringer i G19-NM. Laget i dag stilte naturlig nok uten a-lagsspillerne våre. Hvor mange kunne i teorien ha spilt i dag? Hugo, Vogt, Pignatel, Herman, Aga, Askilden? Noen flere?
 6. 2-3. Pause mellom ekstraomgangene.
 7. Da får vi altså spillefri i 1 måned fra 16. mai til 17. juni. Og ingen sommerferie pga. Brann-kampen som tidligere har blitt flyttet til 21. juli.
 8. 3-3 slutt. Annullert scoring på overtid
 9. Slipper inn til 3-3 på overtid.
 10. Jeg vet om fem som skal på match, så tipper vi blir hele 10 mann på bortefeltet. Så da kan du melde tilbake at de trenger 20 vakter.
 11. Stemmer. Og Boli trente igjen, etter to dager med fravær.
 12. Stabæk legger av billetter til oss. Send meg PM om noen trenger.
×
×
 • Create New...