Jump to content

Slum

Ressurspersoner
 • Content Count

  10,485
 • Joined

 • Days Won

  141

Slum last won the day on July 3

Slum had the most liked content!

Community Reputation

7,308

About Slum

 • Rank
  ...

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Stabæk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://stb.guru
 • Skype
  sveneriklund

Recent Profile Visitors

7,291 profile views
 1. Slum

  Akademiet

  Tror det er få oppsider ved å begynne og akseptere bud som marginalt er høyere enn ev. utdanningskompensasjon på våre største talenter.
 2. Slum

  Akademiet

  Som noen har skrevet tidligere. Det er veldig bra at klubben tar et tydelig standpunkt mot hollandske klubbers talentpolitikk.
 3. Slum

  Akademiet

  Det som ble omtalt som et beløp som ikke var mye høyere enn utdanningskompensasjonen? Og som et samlet styre og sportslig ledelse naturlig nok var enige om å avvise?
 4. Slum

  Akademiet

  Ser vi det neste eksempelet med et kjempetalent i Stabæk som foretrekker Bosman-veien fremfor å legge igjen penger i klubben? Hvem er agenten hans? Kjølø?
 5. Takk Ingo. For øvrig tror jeg ikke at det er mange som vil reagere om klubben velger å benke spillere på A-laget som setter seg selv foran klubben og velger å gå Bosman-veien. Ev. unggutter på 2.-laget som heller ikke vil signere, bør også vike plassen til fordel for unggutter som vil være her.
 6. Så da kan du forsikre oss om at du ikke vil forsøke å stoppe denne overgangen, i motsetning til overgangen du stoppet i 2009 med en annen turner...? 😁😁😁😁😁
 7. Denne artikkelen fra 2012 forklarer hvordan det hele startet i 2001 i forbindelse med besøket fra 100 Eintracht Frankfurt-supportere som skulle hylle Jan Åge Fjørtoft. https://www.dagbladet.no/sport/stabaek-fansens-skokasting-inspirert-av-fjortoft-hyllest/63348038
 8. Glemmer ikke samme dommer i denne kampen.
 9. Du har rett. Det gjaldt nest siste serierunde. Eurosport opererer dog med 1. desember for siste serierunde, mens NFF har 30. november.
 10. Hele runden er flyttet fra lørdag til søndag. Eurosport skrev at dersom RBK kommer til CL og spiller tirsdagen, blir hele runden flyttet tilbake til lørdag.
 11. Nope, det finnes få ting i verden som er bedre å oppleve enn seier på Lerkendal.
 12. Slum

  Akademiet

  Leser på VGD at det som omtales som Llullaku-brødrene har meldt overgang til Stabæk. Noen som kan opplyse forumet om disse spillerne? Edit: Fant et par nyhetssaker om dem: http://baerumsk.no/brodene-llullaku-pa-kosovo-u17-landslaget/ https://www.tv2.no/a/10600835/
 13. Korrekt, men om RBK (eller noen andre norske lag) kvalifiserer seg til EL-gruppespill, blir siste serierunde flyttet fra lørdag 30. november til søndag 1. desember.
 14. Jeg hører det sies at det kun skal flagges med de største flaggene ved stopp i spillet eller når det ikke er angrepssituasjoner. Det har dessverre ikke vært tilfellet de siste to sesongene. Og i alle fall ikke i dag. Før denne sesongen forsvant tre gamle travere over til Hovis pga den ekstreme flaggingen. De hadde stått på feltet i nærmere 20 år.
×
×
 • Create New...