Jump to content

Sindre

Bruker
 • Content Count

  807
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Sindre last won the day on August 27 2017

Sindre had the most liked content!

Community Reputation

358

About Sindre

 • Rank
  Digimonster
 • Birthday 09/21/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Riga
 • Interests
  Fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

408 profile views
 1. Hadde det ikke vært for hat tricket på slutten hadde man diskutert Junker på en helt annen måte. 5 mill for ham er altfor mye. Målstatistikken til Azemi og Junker var jevngod i høstsesongen. Junker spilte da på et av de beste lagene i serien, mens Azemi spilte på et lag som rykket ned. Jeg er positiv.
 2. Sakset fra VGD: Var på stadion og så delvis hendelsen som gav det røde til Boli.Stabæk spiller ballen ut på kant, og setter fart fremover. Boli løper sentralt i banen, men stopper plutselig opp løpet og setter inn en heidundrendes saksetakling i livhøyde på Tripic. Tydelig at han ble provosert av noe, men jeg fikk ikke med meg hva det var. Uansett var det helt klart rødt kort med tanke på taklingen. Boli taklet med begge beina langt over bakken, og ballen var, som dere sikkert så, milevis unna.
 3. Denne listen viser vel først og fremst hvor mye rask man må ta inn for å finne gull på et loppemarked. Men å se Ba, Fontanello og Issah rangert blant de bedre signeringene sier vel heldigvis mer om Budstikka enn om IA
 4. Ingen stor kamp, og mye kan vel skyldes banen. Men det positive - Vetlesen, Bohinen og Hanche-Olsen var veldig gode og blir spennende å følge i år. Vihmann virket svak og treig, får vel håpe på at Jie Sun kan ta den plassen.
 5. Tror vel alle som ser litt positivt på salget tar med i betraktningen at vi frigjør midler til å hente minst en spiller som er langt bedre enn de andre signeringene denne vinteren. Henning Berg ser ikke ut til å forvente noe sånt utifra den kommentaren, og det er jo litt bekymringsfullt i og med at han vet langt mer enn oss...
 6. Legg om til 4-2-3-1, få inn en solid defensiv spiller for pengene og Kassi/Vetlesen bak Boli og vi har kommet positivt ut av et evt salg av Ohi. Men selvfølgelig aldri morsomt å se profiler gå til andre norske klubber
 7. Alle land med 16 lag eller mer er betydelig større enn Norge, kanskje med unntak av Serbia
 8. Hvis folk må ha en pølse inkludert i prisen for å komme på den viktigste kampen siden vi møtte Jerv, bør man alvorlig vurdere hva man har gjort feil i markedsføringen av klubben. Forventer at denne kampen selger seg ut av seg selv! Får bare håpe bærumsfolket er tidlig ute og fyller opp Hovis før drammenserne begynner å kjøpe der.
 9. Har bare ett ønske for de to neste kampene. At vi aldri, aldri forsøker å «trygge» et resultat ved å legge oss bakpå. Er allerede innstilt på nedrykk, men tror ikke moralen min tåler at vi taper fordi vi nærmest frivillig gir fra oss initiativet enda en gang.
 10. To ting det må være mulig å få til på: -Tenke seg om og unngå billige og unødvendige frispark rundt 16-meteren. - Når man flytter opp hele laget må man minimere sjansen for brudd i mot. Dvs, alltid avslutt angrepet, ikke lange tversoverpasninger når alle blå er foran ballen og ikke prøve på «geniale» pasninger som en av de bakerste. Se på landslagets utvikling under Lagerback, tydelig at dette er noe de har fokusert mye på på trening.
 11. Utrolig hvis den var over og linjemann ikke så det, han stod jo perfekt plassert. Jeg satt bak på tribunen og var nesten sikker på at ballen var ute, men siden linjemann stod så bra plassert lot jeg tvilen komme ham til gode.
 12. Kan knapt huske en kamp med to så dårlige lag og dommertrio. Og hva var greia med langballene i denne kampen? Manglet total bevegelse i denne kampen, sett bort fra Boli som virkelig stod på. Var vel både plusser og minuser for Valencic, men alt i alt et ganske positivt innhopp med en assist og noen andre bra pasninger. Hvis ikke han, Vetlesen, Brynhildsen, Bohinen eller Gyasi starter i stedet for Hou Sæther neste kamp, skjønner jeg ingenting. Trodde Sandefjord skulle bli litt mer sympatiske uten Kastrati, men det laget er rett og slett patetiske over hele linja...
 13. Tror ingen har avskrevet ham, men er vel ingen tvil om at han helst bør bygge opp selvtilliten på 2.laget en stund fremover. Ellers er vel Haugesund borte normalt en vanskeligere motstander for Stabæk enn RBK borte og Molde hjemme. Blir en skikkelig test for laget.
 14. Vi er Stabæk (for å bruke Tonis forslitte frase), og vi har historisk nesten alltid vært best mot de beste. Nettopp!
 15. Absurd hvis vi har så mye penger og bruker det på en offensiv midtbanespiller. Evt er det noen som er på vei ut?
×
×
 • Create New...