Jump to content

Sindre

Bruker
 • Content Count

  815
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Sindre last won the day on August 27 2017

Sindre had the most liked content!

Community Reputation

407

About Sindre

 • Rank
  Digimonster
 • Birthday 09/21/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Riga
 • Interests
  Fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

475 profile views
 1. Er det ikke bare kommunikasjonen og fortståelsen til NFF som er elendig her? Er vel vanlig at to gule i én kamp ikke teller i gult kort-statistikken? Det telles kun som ett rødt kort, og to gule i en kamp er sånn sett ikke mulig? Her blir da Shala stående med ett rødt kort, men ingen karantene og det er vel sånn sett etter bokas Men når NFF virker så forvirret blir jeg litt usikker selv...
 2. Jepp! Fikk 10 minutter mens Sampdoria jaget utligning og Albin Ekdal forble på benken, så det må vel kalles en tillitserklæring. Rakk vel ikke utmerke seg noe særlig verken positivt eller negativt.
 3. Verdt å se denne kampen, nå kommer også Askildsen inn!
 4. Kan ikke si at CV’en til Maatsen får det til å bruse i blodet akkurat.
 5. Kan gratulere Thorsby med første mål i Serie A, og det borte mot Inter!
 6. Virker ikke å være i nærheten av nivået i Eliteserien, og skjønner ikke hvordan Janne som kjente godt til både spiller og Eliteserien kunne anbefale å signere ham. Synd å si sånt om en egen spiller, som også fremstår som sympatisk.
 7. Veldig lett å irritere seg over Saggi som mistet kampen, men ikke hans skyld at vi kun fikk ett poeng. Særlig 11 mot 10 var det begredelig å se på hvor lite vi fikk til. Vi kunne avgjort denne kampen med litt mer kvalitet fremover.
 8. Vi er like fullt avhengige av salg hvert år. Ser man ut i Europa kan man ikke være trygge på at det blir noen større salg i år. Når i tillegg publikumsinntektene ikke kommer ville det være stor risikosport å bruke penger på nye spillere.
 9. Hadde det ikke vært for hat tricket på slutten hadde man diskutert Junker på en helt annen måte. 5 mill for ham er altfor mye. Målstatistikken til Azemi og Junker var jevngod i høstsesongen. Junker spilte da på et av de beste lagene i serien, mens Azemi spilte på et lag som rykket ned. Jeg er positiv.
 10. Sakset fra VGD: Var på stadion og så delvis hendelsen som gav det røde til Boli.Stabæk spiller ballen ut på kant, og setter fart fremover. Boli løper sentralt i banen, men stopper plutselig opp løpet og setter inn en heidundrendes saksetakling i livhøyde på Tripic. Tydelig at han ble provosert av noe, men jeg fikk ikke med meg hva det var. Uansett var det helt klart rødt kort med tanke på taklingen. Boli taklet med begge beina langt over bakken, og ballen var, som dere sikkert så, milevis unna.
 11. Denne listen viser vel først og fremst hvor mye rask man må ta inn for å finne gull på et loppemarked. Men å se Ba, Fontanello og Issah rangert blant de bedre signeringene sier vel heldigvis mer om Budstikka enn om IA
 12. Ingen stor kamp, og mye kan vel skyldes banen. Men det positive - Vetlesen, Bohinen og Hanche-Olsen var veldig gode og blir spennende å følge i år. Vihmann virket svak og treig, får vel håpe på at Jie Sun kan ta den plassen.
 13. Tror vel alle som ser litt positivt på salget tar med i betraktningen at vi frigjør midler til å hente minst en spiller som er langt bedre enn de andre signeringene denne vinteren. Henning Berg ser ikke ut til å forvente noe sånt utifra den kommentaren, og det er jo litt bekymringsfullt i og med at han vet langt mer enn oss...
 14. Legg om til 4-2-3-1, få inn en solid defensiv spiller for pengene og Kassi/Vetlesen bak Boli og vi har kommet positivt ut av et evt salg av Ohi. Men selvfølgelig aldri morsomt å se profiler gå til andre norske klubber
 15. Alle land med 16 lag eller mer er betydelig større enn Norge, kanskje med unntak av Serbia
×
×
 • Create New...