Jump to content

Sindre

Bruker
 • Content Count

  836
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Sindre last won the day on August 27 2017

Sindre had the most liked content!

Community Reputation

449

About Sindre

 • Rank
  Digimonster
 • Birthday 09/21/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Riga
 • Interests
  Fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

530 profile views
 1. Uansett greit bytte samme hvem som kommer inn, er jo som å sette inn ekstra mann når Botheim går ut.
 2. Og Hennnig Berg sikret seg minimum EL-gruppespill, en kamp unna CL.
 3. Enig, skrev nesten nøyaktig det samme forrige gang Aslam dømte oss. Så får vi la gå at jeg ble litt irritert over frisparket mot Botheim da vi hadde en god overgangsmulighet.
 4. Synd med Lumanza, synes dette nærmet seg årsbeste for hans del. God begge veier i dag.
 5. 2. omgangen er egentlig ganske bra, men det er noe veldig seigt over spillet vårt. Endel bra duellspill høyt opp på banen, men synes fortsatt det er mange dårlige valg med ball som gjør at set flyter ganske dårlig. Men vi var helt klart det beste laget, det er verdt å ta med seg. Har fortsatt tro på 4-4-2
 6. Trekker tilbake mesteparten av kommentaren min fra pausen. Eneste jeg står fast ved er at jeg håper vi fortsetter med 4-4-2.
 7. 0-0, men dette var jo faktisk ganske morsomt å se på til tider, endelig sitter den offensive samhandlingen litt bedre. Liker veldig godt Hugo Vetlesen i den litt frie rollen, har vært veldig god til å gjøre seg spillbare å holde tempoet i spillet oppe. Også ingen tvil om at 4-4-2 kler dette laget bedre.
 8. Nei, han er ikke klubbløs.
 9. Både Kinoshita og Botheim på topp? Ser Nettavisen fortsatt setter opp laget i 4-3-3, men er det muligens en liten formasjonsendring?
 10. Enormt med skryt av Meling på fransk Twitter. Pent mål også! Har alltid hatt veldig sansen for ham, så veldig gøy å se ham i noe annet enn den kjipe sorte og hvite drakta.
 11. 2 mot 2 i stor fart er ikke lett. Hvis man slår lange pasninger bakover og innover i banen bak nesten hele laget vårt SKAL de være 100% trygge. Dette har ingenting med forsøk på å åpne et forsvar å gjøre.
 12. Man skylder på Øveraas for en helt horribel feilpasning som skaper hele overgangen
 13. Satt å tenkte på hvor overraskende solid Øverås har vært etter han kom, noen få sekunder senere slår han den fullstendig hodeløse pasningen før 1-0.... Dette er det verste jeg har sett av Stabæk i år, og ingen av de offensive spillerne som fikk sjansen i 2.omg viste vel noen tegn til at de fortjener mer spilletid.
 14. Å kalle to kamper uten mål for måltørke er vel litt voldsomt? Har ikke kjempehøye forhåpninger til de neste to kampene, men blir spennende å se hvordan forsvaret greier seg uten Hanche-Olsen. Hvem er egentlig vår vise-kaptein?
 15. Herlig kamp av av Hugo, legger inn en utrolig bra innsats i dag!
×
×
 • Create New...