Jump to content

Sindre

Bruker
 • Content Count

  854
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Sindre

 1. Takk for korreksjon, da jeg gjorde et kjapt google-søk dukket det opp poster fra blant annet Klanen- og Stormenforumet hvor de refererte til innsydd kunstgress på Ullevaal uten at jeg faktasjekket dette. Uansett - så var poenget at det finnes en mellomløsning - en moderne matte med hybridgress tåler mer bruk enn dagens Nadderud-matte, og man beholder fordelene av naturgress.
 2. Det brukes blant annet på alle baner i Premier League (https://eandt.theiet.org/content/articles/2016/10/hybrid-football-pitches-why-the-grass-is-always-greener/), og det er vel også en variant av dette på Ullevaal og Lerkendal.
 3. Skulle man lagt ny naturgressmatte i dag er det vel også sannsynlig at det ville vært med en form for innsydd kunstgress, som ville tålt en god del med intensiv bruk enn dagens gressmatte. Så naturgress behøver ikke å bety like begrenset bruk av hovedbanen som i dag.
 4. En ting mange på forumet her trenger - å drikke litt øl med kompiser og få ut energi på tribunen, tror det kommer til å gjøre mye med humøret!
 5. Hanche-Olsen har vel spilt alle kamper siden han kom til Gent, og tror nesten han har tapt alle utenom en. Lover ikke bra når en forsvarer kommer inn og laget kollapser totalt, men ser på Twitter at det bare er skryt å hente for ham, selv om laget sliter.
 6. Var han ikke fast spillende proffspiller da han ble tatt ut forrige gang? ? Da spilte han til og med for et lag som greide å holde 0'en en gang i blant!
 7. Ser at han både var av spillerne i denne eliteserierunden som hadde flest gjenvinninger og flest nøkkelpasninger. Forøvrig hadde Skytte flest avslutninger.
 8. «Uvisst når Glimt-signeringen blir kampklar: – Jeg har pusha mer enn jeg burde https://www.an.no/uvisst-nar-glimt-sign ... -4-1295141 Han sier videre at: Jeg ser allerede at det trenes på en annen måte her enn der jeg var før. Det er mer intensitet og tempo i øktene her, erkjenner han og legger til: – Dette er et steg opp, ingen tvil om det. Treningene er hardere» Dette er greit å høre fra spillere som går til storklubber utenlands, men å høre det fra en som går til en klubb med ressurser på nivå med oss er ikke akseptabelt.
 9. Vanskelig å si hvor mye som skyldtes at vi møtte det klart svakeste laget i serien, men dette er første gang på veldig lenge at det har vært morsomt å se på Stabæk. Alle nykommerne virker som klare forsterkninger, Kai vokser, Skytte har egentlig sin første gode kamp, Bohinen er mer konstruktiv på lenge. Å spille med backer som bidrar offensivt er jo deilig, Ottesen virker veldig spennende!
 10. Har vi noengang vært lenger unna målsetningen om 11 stk egenproduserte spillere?
 11. Har ikke sett noen overgangssum på Sammy, men på Twitter er det noen fra Bodø som mener at de ga like mye for Vetlesen som vi ga for Skytte (3 mill). Overraskende mye i så fall....
 12. En del av meg ønsket å godte meg over Molde og Brynhildsen, men jeg endte faktisk å bli provosert på deres vegne. Det denne kampen viste var vel to ting. VAR løser ikke alle problemer med dårlig dømming. Det er heller ikke slik at norske dommere skiller seg ut negativt sammenlignet med de man får servert i europacup
 13. Uansett greit bytte samme hvem som kommer inn, er jo som å sette inn ekstra mann når Botheim går ut.
 14. Og Hennnig Berg sikret seg minimum EL-gruppespill, en kamp unna CL.
 15. Enig, skrev nesten nøyaktig det samme forrige gang Aslam dømte oss. Så får vi la gå at jeg ble litt irritert over frisparket mot Botheim da vi hadde en god overgangsmulighet.
 16. Synd med Lumanza, synes dette nærmet seg årsbeste for hans del. God begge veier i dag.
 17. 2. omgangen er egentlig ganske bra, men det er noe veldig seigt over spillet vårt. Endel bra duellspill høyt opp på banen, men synes fortsatt det er mange dårlige valg med ball som gjør at set flyter ganske dårlig. Men vi var helt klart det beste laget, det er verdt å ta med seg. Har fortsatt tro på 4-4-2
 18. Trekker tilbake mesteparten av kommentaren min fra pausen. Eneste jeg står fast ved er at jeg håper vi fortsetter med 4-4-2.
 19. 0-0, men dette var jo faktisk ganske morsomt å se på til tider, endelig sitter den offensive samhandlingen litt bedre. Liker veldig godt Hugo Vetlesen i den litt frie rollen, har vært veldig god til å gjøre seg spillbare å holde tempoet i spillet oppe. Også ingen tvil om at 4-4-2 kler dette laget bedre.
 20. Nei, han er ikke klubbløs.
 21. Både Kinoshita og Botheim på topp? Ser Nettavisen fortsatt setter opp laget i 4-3-3, men er det muligens en liten formasjonsendring?
 22. Enormt med skryt av Meling på fransk Twitter. Pent mål også! Har alltid hatt veldig sansen for ham, så veldig gøy å se ham i noe annet enn den kjipe sorte og hvite drakta.
 23. 2 mot 2 i stor fart er ikke lett. Hvis man slår lange pasninger bakover og innover i banen bak nesten hele laget vårt SKAL de være 100% trygge. Dette har ingenting med forsøk på å åpne et forsvar å gjøre.
 24. Man skylder på Øveraas for en helt horribel feilpasning som skaper hele overgangen
 25. Satt å tenkte på hvor overraskende solid Øverås har vært etter han kom, noen få sekunder senere slår han den fullstendig hodeløse pasningen før 1-0.... Dette er det verste jeg har sett av Stabæk i år, og ingen av de offensive spillerne som fikk sjansen i 2.omg viste vel noen tegn til at de fortjener mer spilletid.
×
×
 • Create New...