Jump to content

Sindre

Bruker
 • Content Count

  836
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Sindre

 1. Uansett greit bytte samme hvem som kommer inn, er jo som å sette inn ekstra mann når Botheim går ut.
 2. Og Hennnig Berg sikret seg minimum EL-gruppespill, en kamp unna CL.
 3. Enig, skrev nesten nøyaktig det samme forrige gang Aslam dømte oss. Så får vi la gå at jeg ble litt irritert over frisparket mot Botheim da vi hadde en god overgangsmulighet.
 4. Synd med Lumanza, synes dette nærmet seg årsbeste for hans del. God begge veier i dag.
 5. 2. omgangen er egentlig ganske bra, men det er noe veldig seigt over spillet vårt. Endel bra duellspill høyt opp på banen, men synes fortsatt det er mange dårlige valg med ball som gjør at set flyter ganske dårlig. Men vi var helt klart det beste laget, det er verdt å ta med seg. Har fortsatt tro på 4-4-2
 6. Trekker tilbake mesteparten av kommentaren min fra pausen. Eneste jeg står fast ved er at jeg håper vi fortsetter med 4-4-2.
 7. 0-0, men dette var jo faktisk ganske morsomt å se på til tider, endelig sitter den offensive samhandlingen litt bedre. Liker veldig godt Hugo Vetlesen i den litt frie rollen, har vært veldig god til å gjøre seg spillbare å holde tempoet i spillet oppe. Også ingen tvil om at 4-4-2 kler dette laget bedre.
 8. Nei, han er ikke klubbløs.
 9. Både Kinoshita og Botheim på topp? Ser Nettavisen fortsatt setter opp laget i 4-3-3, men er det muligens en liten formasjonsendring?
 10. Enormt med skryt av Meling på fransk Twitter. Pent mål også! Har alltid hatt veldig sansen for ham, så veldig gøy å se ham i noe annet enn den kjipe sorte og hvite drakta.
 11. 2 mot 2 i stor fart er ikke lett. Hvis man slår lange pasninger bakover og innover i banen bak nesten hele laget vårt SKAL de være 100% trygge. Dette har ingenting med forsøk på å åpne et forsvar å gjøre.
 12. Man skylder på Øveraas for en helt horribel feilpasning som skaper hele overgangen
 13. Satt å tenkte på hvor overraskende solid Øverås har vært etter han kom, noen få sekunder senere slår han den fullstendig hodeløse pasningen før 1-0.... Dette er det verste jeg har sett av Stabæk i år, og ingen av de offensive spillerne som fikk sjansen i 2.omg viste vel noen tegn til at de fortjener mer spilletid.
 14. Å kalle to kamper uten mål for måltørke er vel litt voldsomt? Har ikke kjempehøye forhåpninger til de neste to kampene, men blir spennende å se hvordan forsvaret greier seg uten Hanche-Olsen. Hvem er egentlig vår vise-kaptein?
 15. Herlig kamp av av Hugo, legger inn en utrolig bra innsats i dag!
 16. Har ikke virket skarp foran mål, men i og med at det ikke har vært andrelagskamper har han vel ekstremt lite kamptrening. Vi får håpe at det kommer seg.
 17. Rart med det, men jeg følte meg mer sikker på at vi kom til å slite mot Start enn mot B/G. Riktignok gjorde de det bra borte mot RBK, men tidligere år har de slitt litt på naturgress. Samtidig er det ikke uvanlig med en utladning etter å nettopp ha knust sin største gullrival. Tror tidspunktet å møte dem på er veldig bra. Men - det kan jo hende jeg har blitt for vant til at vi alltid har vært Eliteseriens Robin Hood, men det er vi nok ikke lenger.
 18. Synes andreomgangen var bra, mye fordi midtbanen stresset mindre med ball enn i første. Og jeg begynner å få veldig sansen for Normann Hansen, han har en voldsom kraft og vilje i spillet, noe som ikke alltid har vært typisk Stabæk. Kommer ikke unna Bohinen heller, deilig å ha ham tilbake. Til slutt kan jeg jo gi litt skryt til dommeren for en gangs skyld, et nytt bekjentskap så vidt jeg kan huske? Synes han var god, og jeg har alltid sansen for dommere som legger listen litt høyere for gule kort.
 19. Kan man egentlig unngå å si noe om hva i all verden som skjedde mellom Stabæk og Azemi?
 20. Hadde jeg vært trener hadde jeg satt inn Maatsen for Gall i pausen.
 21. Er det ikke bare kommunikasjonen og fortståelsen til NFF som er elendig her? Er vel vanlig at to gule i én kamp ikke teller i gult kort-statistikken? Det telles kun som ett rødt kort, og to gule i en kamp er sånn sett ikke mulig? Her blir da Shala stående med ett rødt kort, men ingen karantene og det er vel sånn sett etter bokas Men når NFF virker så forvirret blir jeg litt usikker selv...
 22. Jepp! Fikk 10 minutter mens Sampdoria jaget utligning og Albin Ekdal forble på benken, så det må vel kalles en tillitserklæring. Rakk vel ikke utmerke seg noe særlig verken positivt eller negativt.
 23. Verdt å se denne kampen, nå kommer også Askildsen inn!
 24. Kan ikke si at CV’en til Maatsen får det til å bruse i blodet akkurat.
 25. Kan gratulere Thorsby med første mål i Serie A, og det borte mot Inter!
×
×
 • Create New...