Gå til innhold

Sindre

Bruker
  • Innholdsteller

    1 060
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    4

Alt skrevet av Sindre

  1. Vanskelig å skjønne hvorfor man trenger en danske for å konkurrere med Hammy, Spiten og Wendt… For det er vel ikke noe som tyder på at dette er en åpenbar forsterkning?
  2. For lagets skyld kan jeg leve med Pignatel ut, men om vi mister Hammy fordi man har prioritert Diabate, da vet jeg ikke hva jeg skal si. Litt som da man ikke greide å finne plass til Vetlesen på banen.
  3. Enig, men han har nok et stykke frem til startplass hos oss. Ut i fra det jeg har sett har han dessverre ikke tatt mange nye steg over de siste årene. Sånn sett kan nok et miljøskifte være nyttig, men aller helst skulle det jo vært et utlån (gitt at han ikke var på utgående kontrakt). En av de jeg håper lykkes uansett hvor han er.
  4. Lillestrøms styreleder var også meget god.
  5. Er rimelig sikker på at det offensive spillet vil sitte MYE bedre med Hammy og Fardal Opseth inn.
  6. 6 av 7 serievinnere siste 30 år er mot VAR. Tenker det betyr litt mer enn hva Egersund og Levanger skulle mene når alt kommer til alt.
  7. Skjønner godt at man er forsiktige med å bruke såpass mye penger når det f.eks kommer frem at vi bruker minst penger på skole av alle - men uavhengig av om man lander på ja eller nei, så har denne prosessen vært et skremmende innblikk i hvor amatørmessige beslutningsprosesser man har i lokalpolitikken. Hvis dette her reflekterer hvordan det jobbes til vanlig er det ikke rart det blir dyrt å få gjort ting i Bærum..
  8. Pause. Viking leder 1-0. Hjemmelaget har hatt mest ball, men har også sluppet til en hel del sjanser. Østbø har derimot vært på jobb når han må. Vikings mål kom etter at Sondre Rossbach måtte gi retur etter et frispark fra Salvesen. Etter litt klabb og babb i feltet fikk Vevatne pirket ballen over streken.
  9. Skal være enig i en ting, det må investeres i nye sykkelstativ - de er underdimensjonerte allerede i dag. Men relativt lite bekymret for folk som har med boltekuttere på kamp fordi de er desperate etter å komme seg hjem. Dette i likehet med det meste annet er bare vas.
  10. Denne kommenteringen er vel en god søknad på jobben som speaker på Nadderud😉
  11. Ser Machop Chol er i troppen. Sør-sudansk landslagsspiller?
  12. Hvor Mikke Mus tror du det hadde sett ut med Messi i OBOS🫣 Vi hentet trener og assistent fra det desiderte bunnlaget i MLS, noe annen rekruttering derfra tror jeg er fullstendig usannsynlig. Er spillere aktuelle for MLS velger de nok bort Stabæk enten de er norske eller amerikanske…
  13. Igjen slår Budstikka til med en kreativ vinkling…
  14. utrolig hvor mye lekkasjer det er rundt disse overgangene. Må jo være uheldig for både spiller og klubb, er vel bare agentene som utnytter det.
  15. Når de publiserer leserinnlegg på tre setninger(!!)både i avis og på Facebook fra en som mener at stadion går på bekostning av antall ansatte i barnehage og sykehjem, så bør de nok publisere et gratis og saklig leserinnlegg fra en SS-representant også
  16. Ikke mange hyggelige ord om Gifts første halvtime mot Marseille på X. Går i ord som idiot, klovn, flopp, katastrofe osv.
  17. Vet noen hvor toppet laget til Raufoss er?
  18. Virker som KBK også er interessert i absolutt alle spillerne vi ser på?
  19. Svaralternativ nummer 2 er vel umulig i og med at vi spiller på Nadderud på dispensasjon takket være konkrete stadionplaner, noe Budstikka burde være klar over? Burde vel rettes til: «Nei, det er bare tull, de kan spille på Intility eller Marienlyst hvis de rykker opp. «
  20. En demenslandsby er jo et prisverdig prosjekt, men det som er håpløst er at man hele tiden sammenligner en investering som faktisk vil generere inntekter, med rene utgiftsposter. Det i tillegg til at man får langt mer enn bare et fotballstadion. Jeg har ikke sett en eneste vurdering av forventet lønnsomhet i Nadderud-prosjektet når man legger til grunn inntekter fra fotballstadion og salg eller leie av kontor- og handelsarealer. Sannsynligvis vil nok ikke inntektene kunne forsvare investeringen alene, men de vil i det minste redusere rene penger ut av vinduet. Nå fremstilles det som en gave på en milliard, og det er bo misvisende.
  21. Kult, men før noe er avgjort er jeg redd for at kompromisser for å få igjennom planen ødelegger helheten….
  22. Hva har egentlig Gurpreet vist som gjør at folk vil ha ham tilbake? Fin type med gode holdninger, men han falt fullstendig igjennom da han fikk sjansen i noen Eliteserie-kamper mot slutten av tiden her. Regner med at ingen har fulgt med på indisk fotball i mellomtiden?
  23. Problemet med IA er vel kanskje enda mer «forhandle frem gode avtaler»-delen?
×
×
  • Opprett ny...