Gå til innhold

Sindre

Bruker
  • Innholdsteller

    1 057
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    4

Innlegg skrevet av Sindre

  1. 26 minutter siden skrev blaasoldat:

    Det er utrolig trist, om dette stemmer! Han er blå tvers igjennom.

    Enig, men han har nok et stykke frem til startplass hos oss. Ut i fra det jeg har sett har han dessverre ikke tatt mange nye steg over de siste årene. Sånn sett kan nok et miljøskifte være nyttig, men aller helst skulle det jo vært et utlån (gitt at han ikke var på utgående kontrakt). En av de jeg håper lykkes uansett hvor han er.

  2. 1 minutt siden skrev odd:

    Dere som har kastet bort formuen allerede, noe å dele fra tekstoppdateringene?

    Pause. Viking leder 1-0. Hjemmelaget har hatt mest ball, men har også sluppet til en hel del sjanser. Østbø har derimot vært på jobb når han må. 

    Vikings mål kom etter at Sondre Rossbach måtte gi retur etter et frispark fra Salvesen. Etter litt klabb og babb i feltet fikk Vevatne pirket ballen over streken.

  3. Skal være enig i en ting, det må investeres i nye sykkelstativ - de er underdimensjonerte allerede i dag. Men relativt lite bekymret for folk som har med boltekuttere på kamp fordi de er desperate etter å komme seg hjem. Dette i likehet med det meste annet er bare vas. 

  4. 3 minutter siden skrev joffen:

    Bare å se på Messihøydepunktene, så ser man at det er skikkelig Mikke Mus til tider.

    Hvor Mikke Mus tror du det hadde sett ut med Messi i OBOS🫣 Vi hentet trener og assistent fra det desiderte bunnlaget i MLS, noe annen rekruttering derfra tror jeg er fullstendig usannsynlig. Er spillere aktuelle for MLS velger de nok bort Stabæk enten de er norske eller amerikanske…

  5. 1 time siden skrev Tom Bruaset:

    Budstikka på plass i Spania:

    «Thomas Finstad må bestemme seg raskt om han skal slå kloen i en amerikaner og en unggutt fra Nigeria.

    Mandag reiser Stabæk hjem fra Oliva Nova, nord for Alicante i Spania. Finstad sier de må prøve å bestemme seg før det.»

     

     

    Igjen slår Budstikka til med en kreativ vinkling…

    IMG_2226.jpeg

  6. Svaralternativ nummer 2 er vel umulig i og med at vi spiller på Nadderud på dispensasjon takket være konkrete stadionplaner, noe Budstikka burde være klar over? Burde vel rettes til: «Nei, det er bare tull, de kan spille på Intility eller Marienlyst hvis de rykker opp. «

  7. 22 minutter siden skrev odd:

    Tenk at kommunen har overlevd så lenge uten en demenslandsby?

    En demenslandsby er jo et prisverdig prosjekt, men det som er håpløst er at man hele tiden sammenligner en investering som faktisk vil generere inntekter, med rene utgiftsposter. Det i tillegg til at man får langt mer enn bare et fotballstadion. Jeg har ikke sett en eneste vurdering av forventet lønnsomhet i Nadderud-prosjektet når man legger til grunn inntekter fra fotballstadion og salg eller leie av kontor- og handelsarealer. Sannsynligvis vil nok ikke inntektene kunne forsvare investeringen alene, men de vil i det minste redusere rene penger ut av vinduet. Nå fremstilles det som en gave på en milliard, og det er bo misvisende.  

  8. Hva har egentlig Gurpreet vist som gjør at folk vil ha ham tilbake? Fin type med gode holdninger, men han falt fullstendig igjennom da han fikk sjansen i noen Eliteserie-kamper mot slutten av tiden her. Regner med at ingen har fulgt med på indisk fotball i mellomtiden? 

  9. 22 minutter siden skrev odd:.

    Den personen kan være IA. Mye av kritikken mot han går på typer han har hentet. I et oppsett der han rapporterer til Bob og har ansvaret for å finne akkurat det som bestilles og forhandle gode avtaler vil de elementene fjernes. Så legger vi til Finstad som administrativ leder for å organisere treningsleire osv. 

    Problemet med IA er vel kanskje enda mer «forhandle frem gode avtaler»-delen? 

×
×
  • Opprett ny...