Jump to content

Sindre

Bruker
 • Content Count

  849
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Posts posted by Sindre

 1. På 8.11.2020 den 22.58 skrev kuk:

  Lurer på hvorfor AHO har spilt seg helt ut av landslagstroppen.. Etter å blitt fast spillende proffspiller, så mistet han plassen, og plutselig bak Gregersen og Lode i tillegg. 
   

  Var han ikke fast spillende proffspiller da han ble tatt ut forrige gang? 😮 Da spilte han til og med for et lag som greide å holde 0'en en gang i blant!

 2. Vanskelig å si hvor mye som skyldtes at vi møtte det klart svakeste laget i serien, men dette er første gang på veldig lenge at det har vært morsomt å se på Stabæk. Alle nykommerne virker som klare forsterkninger, Kai vokser, Skytte har egentlig sin første gode kamp, Bohinen er mer konstruktiv på lenge. Å spille med backer som bidrar offensivt er jo deilig, Ottesen virker veldig spennende!

 3. Har ikke sett noen overgangssum på Sammy, men på Twitter er det noen fra Bodø som mener at de ga like mye for Vetlesen som vi ga for Skytte (3 mill). Overraskende mye i så fall.... 

 4. En del av meg ønsket å godte meg over Molde og Brynhildsen, men jeg endte faktisk å bli provosert på deres vegne. Det denne kampen viste var vel to ting. VAR løser ikke alle problemer med dårlig dømming. Det er heller ikke slik at norske dommere skiller seg ut negativt sammenlignet med de man får servert i europacup

 5. 36 minutter siden skrev JeanClaude:

  Siden vi kjefter så mye på dommere, vil jeg ellers gi honnør til dommeren fra i går: Bra dømt - ikke masse stopp og frispark bare folk faller.  Tom Hagen fks. kan ha mye å lære her (!). Stakkars Kristiansund fks. mistet seieren i går på grunn av to dommertabber, selv om Hagen ikke dømte den kampen. 

  Enig, skrev nesten nøyaktig det samme forrige gang Aslam dømte oss. Så får vi la gå at jeg ble litt irritert over frisparket mot Botheim da vi hadde en god overgangsmulighet. 

 6. 2. omgangen er egentlig ganske bra, men det er noe veldig seigt over spillet vårt. Endel bra duellspill høyt opp på banen, men synes fortsatt det er mange dårlige valg med ball som gjør at set flyter ganske dårlig. Men vi var helt klart det beste laget, det er verdt å ta med seg. Har fortsatt tro på 4-4-2

 7. 0-0, men dette var jo faktisk ganske morsomt å se på til tider, endelig sitter den offensive samhandlingen litt bedre. Liker veldig godt Hugo Vetlesen i den litt frie rollen, har vært veldig god til å gjøre seg spillbare å holde tempoet i spillet oppe. Også ingen tvil om at 4-4-2 kler dette laget bedre. 

 8. 36 minutter siden skrev odd:

   

  La oss for alt i er den håpe det ikke blir fokus på trygge pasninger fremover. Er det noe vi har alt for mye av, så er det trygge pasninger. Denne situasjonen skal de to bak ha kontroll på. 

  2 mot 2 i stor fart er ikke lett. Hvis man slår lange pasninger bakover og innover i banen bak nesten hele laget vårt SKAL de være 100% trygge. Dette har ingenting med forsøk på å åpne et forsvar å gjøre. 

 9. 2 minutter siden skrev odd:

  Man kan selvsagt skylde på forsvarsspillere som ikke var til stede, men Øveraas er da han som er nederst i bildet her? Strengt å laste han for taklingsforsøket til Solheim og den dårlige 1:1 jobben til Jonassen.

  Screenshot_20200802_204915_com.android.chrome.jpg

  Man skylder på Øveraas for en helt horribel feilpasning som skaper hele overgangen

 10. 5 minutter siden skrev Ace:

  Solheim, Øverås og Sandberg ok. Resten møkk.

  Satt å tenkte på hvor overraskende solid Øverås har vært etter han kom, noen få sekunder senere slår han den fullstendig hodeløse pasningen før 1-0.... Dette er det verste jeg har sett av Stabæk i år, og ingen av de offensive spillerne som fikk sjansen i 2.omg viste vel noen tegn til at de fortjener mer spilletid. 

 11. 1 time siden skrev Håvard:

   FKH begynner å se bedre ut defensivt og det er vel rett før Wadji finner nettmaskene igjen og vi har jo den leie tradisjon at målsniker ender tørken hos oss (jeg setter trøstepenger på mål til Wadji)

  Å kalle to kamper uten mål for måltørke er vel litt voldsomt?

  Har ikke kjempehøye forhåpninger til de neste to kampene, men blir spennende å se hvordan forsvaret greier seg uten Hanche-Olsen. Hvem er egentlig vår vise-kaptein?

 12. Rart med det, men jeg følte meg mer sikker på at vi kom til å slite mot Start enn mot B/G. Riktignok gjorde de det bra borte mot RBK, men tidligere år har de slitt litt på naturgress. Samtidig er det ikke uvanlig med en utladning etter å nettopp ha knust sin største gullrival. Tror tidspunktet å møte dem på er veldig bra. Men - det kan jo hende jeg har blitt for vant til at vi alltid har vært Eliteseriens Robin Hood, men det er vi nok ikke lenger. 

 13. Synes andreomgangen  var bra, mye fordi midtbanen stresset mindre med ball enn i første. Og jeg begynner å få veldig sansen for Normann Hansen, han har en voldsom kraft og vilje i spillet, noe som ikke alltid har vært typisk Stabæk. Kommer ikke unna Bohinen heller, deilig å ha ham tilbake.

   

  Til slutt kan jeg jo gi litt skryt til dommeren for en gangs skyld, et nytt bekjentskap så vidt jeg kan huske? Synes han var god, og jeg har alltid sansen for dommere som legger listen litt høyere for gule kort. 

×
×
 • Create New...