Gå til innhold

LexaR

Bruker
  • Innholdsteller

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

116

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

396 profilvisninger
  1. "TAR FLAGGET: Like etter at Vålerenga tapte 3-1 mot Stabæk, startet basketaket mellom to supportere utenfor Intility Arena."
  2. Noen som vet hvor lang kontrakt det er snakk om?
  3. Jeg blir litt flau på vegne av argumtenasjonsnivået til en god del folk i denne tråden. Det går fint an å argumentere for hvorfor nytt Nadderud er en god ide og noe politikerne bør bevilge penger til uten å gå til personangrep på folkevalgte i kommunen vår, selv om de har et annet syn. Om noen av dere følger med i utviklingen i Norge lokalpolitisk vet dere at det allerede kan være utfordrende nok å være lokalpolitiker og at mange vegrer seg for å stå opp med sine syn på grunn av den retorikken og nivået flere her velger å legge seg på. Godt voksne Nikki Schei klarer nok å takle det fint, men hadde dere holdt på slik om det var en 19-åring med første periode i kommunestyret, om personen også var uenig i hvor mye kommunen skal bidra med til for å realisere ny stadion? Det håper jeg virkelig ikke. Så jeg vil oppfordre dere til å argumentere for hvorfor ny stadion er et godt prosjekt og heller arbeide aktivt politisk på en konstruktiv måte om dere ønsker å påvirke prosessen, da får dere flere til å lytte til hva dere faktisk har å si og så kan vi samtidig skape et debattklima hvor folk kan være uenige uten å gå til retorisk angrep på hverandre. Verken politikere eller folk flest gidder å lytte til folk som slenger skit uten å ha noe konstruktivt å komme med.
  4. det er jo en spenstig påstand hvor svært mye makt i denne saken gis til en kommunestyrerepresentant fra et parti som ikke har vært i styringsposisjon i Bærum noensinne - kan du utdype hvorfor du mener dette stemmer?
  5. Oppi det kjipe: Takk til alle som stilte opp fysisk og gjorde det de kunne for å støtte gutta frem!
  6. Er det noe ekstra initiativ fra klubben for å få mest mulig på kamp? Her bør det vel handle om å få flest mulig mobilisert for å skape en best mulig ramme for kampen, selv om det skulle innebært f.eks billigere billetter.
  7. Vi skaper veldig mye, og spiller med langt mer selvtillit fremover enn tidligere. Veldig godt å se at vi tør noe, fremfor å holde oss til å sentre frem og tilbake inntil vi mister ballen, slik mange kamper tidligere har forløpet seg. Samtidig er det mye usikkerhet som kommer til syne i forsvarsspillet vårt, og det holder ikke mot bedre lag. Vi er heldige som ikke får flere baklengs ved mange situasjoner, særlig mot et ikke særlig godt lag med 10-mann. Tror vi har mye å by på offensivt resten av høsten, spørsmålet er om forsvarsspillet vårt holder i de viktigste matchene.
  8. Det er vel litt tidlig å konkludere med?
  9. Er det noen interessante spillere på lagene som går ned som kunne vært mulige for oss? Sogndal har en del unge prospekter. Utvik, Dyngeland og Steiring for å nevne noen.
  10. Noen som vet om man får kjøpt bortebilletter i luka på Ullevål?
×
×
  • Opprett ny...