Jump to content

Tom

Bruker
 • Content Count

  390
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Tom

 • Rank
  på grensen til fanatisk
 1. Dette laget er rett og slett ikke godt nok. Vi så tidvis ut som et bunnlag mot Brann, og det samme er tilfelle i dag. Vi skal faktisk passe oss for å rykke ned. Dette minner mistenkelig om noe vi har opplevd tidligere.
 2. Jeg har en billett til overs. VG Nedre felt C til kr. 275,-. Send meg en PM hvis noen er interessert.
 3. Jeg sitter på to billetter til VG Nedre felt C. Trenger bare en av dem. Hvis noen er interessert, send meg en PM med mobilnummer, så tar jeg kontakt. Billetten koster kr. 275,-.
 4. Det er jeg helt enig i. Har sett et par kamper fra MLS og har lagt merke til at det er mange hurtige/tekniske/kreative spillere der. Jeg vil nok imidlertid tro det er litt langt å dra helt til lille Norge, da? Men å komme til Europa er nok manges drøm der borte, mtp statusen ligaene i Europa har. Joda, det er mange gode spillere fra USA. Men problemet er at de ikke er innenfor EØS-området. Dermed kan vi vel ha maks tre slike spillere til enhver tid hvis jeg ikke husker feil. Vi har fra før Annan, Alan og tidligere Somen. Det vil si at vi maks kan få inn en til for øyeblikket. Og da bør vi i så fall treffe godt med den vi evt. henter.
 5. Jo, ofte er det slik at en spiller fra eller til kan utgjøre den helt store forskjellen. Somen var en sånn spiller. Og i par med Annan var vi et helt annet lag. Et spillende lag som Stabæk er helt avhengig av en teknisk briljant og kreativ midtbane. Vårt største problem for øyeblikket er at vi mangler kreativitet. Vi blir for uforutsigbare og blir stående å stange.
 6. Ikke i dag, men han har levert varene i tidligere kamper. Pokker hvor tregt forumet tidvis går nå. "Halve fotballnorge" er tydelivis innom for å kose seg over sutringen vår. Typisk norsk for øvrig....
 7. Hoff er noe av det beste vi kan håpe på blant norske spillere. De som måtte mene at Hoff "ikke har kvaliteter nok", kan umulig vite hva de snakker om.
 8. Det er ikke uvanlig at vi sliter under dårlige spillerforhold. Vi har matchvinnere som virker å fungere best i solskinn på gode baner. For øvrig var det ikke dommeren som avgjorde kampen for oss i dag. Det greide vi utmerket selv.
 9. Hallo dette er jo bare latterlig, minste spissen til Vif ca 1,55 over havet vinner en hodeduell i midten og scorer! Noen klokker som ringer? Forsvaret duger desverre ikke, bytt Skjønnsberg med Mike, desverre så er IA et annet sted. Vi trenger en hodespiller i midten!!! Det er vel ikke ingen hemmlighet at midtforsvaret er redda av midbanen hitill i år! Og når de er borte så revner det toatalt, 6 mål i rÆva etter 3 omganger! Du har et poeng der. Å låne ut IA, vår beste duellspiller, er blant våre største tabber etter min oppfatning. Vi har slitt enormt på defensiv dødball siden.
 10. Høiland synes jeg har vært en stor skuffelse, selv om det ikke bare er han som har sviktet i dag. Vi sliter med strukturen i hele laget. Keller er åpenbart best på høyrekanten og bør spille der. Nå som Annan er kommet inn, ser det det heldigvis også ut til at han skal spille nettopp der. Det er tydelig at spillere som Annan og Tchoyi har betydd mer enn vi liker å tenke på. Ikke glem hvor gode vi plutselig ble i fjor høst når Tchoyi ble flyttet inn fra kanten til sentral midtbane. Han har betydd enormt for dette laget.
 11. Våre svakheter fra i fjor gjentar seg nå til fulle. Det er ikke tilfeldig at vi har sluppet inn seks mål på tre omganger, mot fire på de første ti kampene.
 12. Nå åpner ikke vinduet før 1. august, så mye kan skje ennå. Er for øvrig enig vedr. Somen. Og når han først skulle forsvinne er det synd at han ikke havnet i en større liga enn Østerrike. Men skal vi tro Bohinen ønsket visstnok Somen dette sterkt selv (selv om ikke Østerrike akkurat var den store drømmen), og da er det vanskelig å tviholde på ham.
 13. Sokolowski er neppe god nok til å stille slike ultimate krav. Jeg tror at slike holdninger blir det stadig mindre av. Kunstgressmotstanden synes litt sesongavhengig. Selvsagt er gode naturgressbaner på sommeren å foretrekke. Men heller biljardbord enn potetåkre og gjørmebryting vår og høst, spør du meg.
 14. Jeg har også lest at kulene kan gi helseplager, men jeg tror dette primært er propaganda fra kunstgressmotstandere. Det er nok også et spørsmål om hvilket materiale kulene er fremstilt av. Men dersom ungene våre skal fly rundt på disse banene hele tiden, er det selvsagt verdt å ta dette alvorlig.
 15. Nah, tror egentlig ikke det. Iallfall de kunstgressbanene jeg har vært utpå har det vært ekstremt mye friksjon i når de ikke har vært preparert. Kunstgress uten sand eller gummikuler lugger veldig. Var det ikke nettopp det som forårsaket bruddet Henning fikk i et ben i foten, forresten? Knottene på skoen ble sittende fast i kunstgresset. Gummikulene ruller jo oppå gresset, som gir mindre friksjon. Som å strø sand på asfalt. Hvem har vel ikke løpt 60-meter på skolen og sklidd i frasparket fordi startstreken genialt nok er plassert ved siden av lengdegropa... Skal ikke si det for sikkert, men jeg har i hvert fall alltid trodd at kunstgressbaner dynkes med gummikuler for å gjøre dem mykere og gi mindre friksjon. Her tror jeg du misforsto meg. Når jeg snakker om filtmatte, tenker jeg som i betydningen teppe oppå et betonggulv. Altså temmelig hardt og ulikt naturgress. Gummikulene bidrar til at kunstgresset føles mer naturlig. I tillegg er det viktig at kunstgresset vannes. Dermed oppnår man nettopp den reduserte friksjonen som du beskriver.
×
×
 • Create New...