Jump to content

StabækLegendePåFM

Bruker
 • Content Count

  193
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

StabækLegendePåFM last won the day on July 28 2018

StabækLegendePåFM had the most liked content!

Community Reputation

136

About StabækLegendePåFM

 • Rank
  respektert
 • Birthday 07/09/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

179 profile views
 1. Har hørt noe rykter om at Abu har vært god på trening den siste uka! (Forøvrig også forrige uka og stort sett alle andre uker du spør Deila om)
 2. Synes han var ganske så god idag også. Veldig, veldig kjedelig for han om det er tilfellet
 3. Synes det fra fingerene ligner mest på Mokhtar, pengene mine står på han.
 4. 1. Molde 2. Rosenborg 3. Sarpsborg 08 4. Brann 5. Vålerenga 6. Kristiansund 7. Strømsgodset 8. Haugesund 9. Odd 10. Stabæk 11. Ranheim 12. Lillestrøm 13. Viking 14. Tromsø 15. Mjøndalen 16. Bodø/Glimt
 5. Spennende spiller, er han ikke for dyr er det bare å få han til å skrive under asap
 6. Ikke over 1.90 og ingen landskamper. Kan selvfølgelig være, men matcher ikke beskrivelsene vi ble gitt fullt ut.
 7. Ikke satt på direkte nedrykk i VG-Lupen! Med MIF på 16. og B/G på 15. kan ikke Stabæk plasseres på direkte nedrykk i VG-Lupen lenger. Det får vi ta med oss som positivt.
 8. Abdisalam Ibrahim sitt dårlige opphold i VIF er ferdig. Kunne vi klart å få liv i han igjen?
 9. https://www.eliteserien.no/nyheter/brann-topper-fair-play-tabellen Hva som gir en 14. plass på Fair Play tabellen vet jeg ikke, men det var der vi endte opp iallefall...
 10. Vi var vel strengt tatt 90 sekunder unna at denne pipa hadde hatt en annen lyd, spesielt med tanke på resultater. Alle var klar over at dette ville bli en tung sesong og vi klarte nesten det som må sees som målet frem til klubben har en levedyktig økonomi og ny stadion; berge plassen i den øverste divisjonen. Og det kan fremdeles oppnås!
 11. Kommer sikkert, kun et lån ut til Strømmen.
 12. Sitter igjen med en følelse av å ha blitt snytt for 2 poeng her.
 13. Når vi først er inne på frispark, ble det ikke gitt lovord om Filip sine gode dødballer da han ankom? De skulle jeg gjerne likt å ta en titt på, fordi Jeppe sine har vært under pari iår.
 14. Men hvis så skjer har vel sannsynligvis Godset betraktelig større motivasjon enn oss, de må ha poeng og vi er på trygg grunn. Mye å ta høyde for og derfor kjører man med tilnærmet statisk styrke for hvert lag med hjemme- og borteform. Og siden Norsk regnesentral gjør dette svært enkelt og kjører 50.000 simuleringer for å "imponere". Ikke snakk om at det resultatet blir nevneverdig annerledes om man kjører 1000 simuleringer. Hvorfor henger folk seg opp i 50.000 simuleringer? Det tar dem neppe noe nevneverdig lang tid å kjøre det antallet simuleringer med deres datakraft og vil øke påliteligheten til deres resultat.
×
×
 • Create New...