Jump to content

StabækLegendePåFM

Bruker
 • Content Count

  212
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

StabækLegendePåFM last won the day on July 28 2018

StabækLegendePåFM had the most liked content!

Community Reputation

149

About StabækLegendePåFM

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

423 profile views
 1. Fred Friday nettopp frigitt fra AZ, noe vi kunne sett på?
 2. Er dette hvorfor han har endret fra mye negativ omtale om klubben til mye positiv i det siste - Eller blir det i overkant med spekulasjon fra min side?
 3. Denne begynner vel å se fin ut nå?
 4. Kunne det fungert å betale for å hente Filip hjem igjen? Han har endel målpoeng inne og kan kanskje fungere godt i tospann med Kinoshita?
 5. Lumanza landet iallefall nettopp på Gardermoen, så han er der neppe
 6. Helt sykt at dommeren fikk 6 poeng av VG, de kan ikke ha sett samme kampen? Evt er det første fotballkampen vedkommende ser. Dommeren var regelrett dårlig igår, selvom man skulle være enig i straffen.
 7. Stagnering, om han er skadet påvirker jo det prisen, hvorvidt han er viktig for klubben sin, u-landslagsmuligheter, kan være mange grunner til at han ikke skal være like dyr.
 8. Vil tørre å påstå at Superligaen er et solid hopp opp i nivå fra Eliteserien. Å ha spilt 50 kamper her og samtidig være en defensiv midtbane som er ung må da være en perfekt spiller for oss! Om vi klarer å signere Skytte på noe annet enn lån virker det for meg som et potensielt scoop. Og nei, jeg mener ikke at han vil ta plassen til noen egne unggutter. Så vidt jeg vet er det ingen av våre lovende som er spesielt defensive av seg.
 9. https://www.eurosport.no/fotball/obos-ligaen/2019/millionkjopet-har-aldri-slatt-til-kan-forsvinne-innen-kort-tid_sto7351223/story.shtml Burde være aktuell for oss vel?
 10. Virker som han er klar for å spille på Instagram iallefall
 11. Fotmob motsier seg selv i teksten i Live Ticker hvor de skriver om Ronald sitt flotte innlegg, tipper teksten stemmer og at han både var BB I første omgang og slo inn innlegget!
 12. Om han uttaler at han mener han er av de beste spillerene i troppen har han ikke hodet på rett plass, ikke slike spillere vi vil ha inn og vi nettopp hev en slik ut.
 13. Trenger vi spiss? Har vel en og annen I bakhånd, med SMH som en heit kandidat om Boli skulle forsvinne
×
×
 • Create New...