Jump to content

archstanton

Bruker
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

66

About archstanton

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

195 profile views
 1. Gratulerer til Lillestrøm med sin første seier siden 25. august!
 2. Han fortjener virkelig en skadefri og god sesong i blaatt
 3. 48 p, mye feil men traff på de viktigste: Molde, Tromsø og Ranheim.
 4. Den var jo fin da. Synd at han ikke får ønsket sitt oppfylt og må nøye seg med en Playstation istedet.
 5. Noen må fortelle ham hvor kaldt, mørkt og vindfullt det er der oppe!
 6. Jeg synes det er på tide at Lillestrøm er de som må ut i kvallik-kamper i adventstiden, men det kan de utmerket godt klare selv ved å tape hjemmekampen mot Sarpsborg. Vi skal ikke være de kjipe som legger oss ned for å hjelpe andre klubber.
 7. La oss ikke være de kjipe laget som roer ned med en gang plassen er sikret. Gutta har noe å bevise, så her er det bare å stå på.
 8. Er det noen som ser på kampen?
 9. Insta-post med «file closed». Er han ute nå?
 10. Lurt å få med russen, men synd at vi aldri får hjemmekamp 16. mai. Men alle kamper i tidsrommet 1-16 bør gi gratis inngang for russ.
 11. https://www.vg.no/sport/i/lAb84k/jonsson-i-nedrykksstrid-med-datteren-vi-kan-graate-litt-sammen?utm_source=vgfront&utm_content=row-3 Skriv under ny kontrakt nå da Janne, please!
 12. Jeg tar ingenting for gitt før det første spadetaket er gjort. Her i kommunen bestemmer jo Høyre alt, så partivalg spiller mindre rolle. Men det viktigste er vel å få inn folk som vi vet er Stabæk-patrioter. Det er også mulig å føre opp "slengere" fra andre lister, og jeg tar gjerne imot tips om kandidater som vi vet vil stemme riktig i tilfelle en klage fra OIS eller andre skal opp til behandling. De eneste jeg vet om er familien Barstad Sanner som vel alle har fast plass på hovedtribunen.
×
×
 • Create New...