Jump to content

Matsemann

Bruker
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6

About Matsemann

 • Rank
  blodfersk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. Ikke dårlig... Har 113 mål på 267 kamper, så en notorisk målscorer. Hadde vært litt deilig å ha en 195 høy spiss på offensiv dødball, som faktisk kan ende i nettet, og ikke bare ebbe ut i innkast.
 2. Han har i alle fall posert med drakta, og ble lagt ut på deres sosiale medier, så regner med det.
 3. Er nok bare at det ønskes å teste ut flest mulige unggutter i starten av oppkjøringen, kontra når det spisser seg til sesongstart
 4. Det ville jo uansett vært vanskelig for Moussa å vært med iom at han har signert for Partizan Beograd.
 5. Stemmer for reunion med Bernt Hulsker i trenerrollen. Eventuelt Jamel Rake som assistent.
 6. Har Boli skaffa seg klippekort, eller hva er greia?? Er jo totalt ræva i 95% av tiden han er ute på banen. Nå må vi få tilbake Kassi, Njie og Gyasi. Går ikke dette her altså. Børkeeiet, Demidov og Hernandez veldig positive i dag dog.
 7. Ovenstad har vært helt konge på midten. Synd vi bare har han frem til sommeren. Hadde vært den perfekte signeringen sånn som han har framstått til nå!
 8. Vært mye snakk om få inn en playmaker i tråden her. Må si at Emil Bohinen har klart seg veldig bra i den rollen mot Gøteborg i dag. Hadde vært greit å få inn en, men blitt mere optimist over at Emil kan tre fint inn i den rollen etter i dag.
 9. Det var vel strengt talt ikke straffe før den Gøteborg scoringen? Blir felt på 17 og snubler innover. Men bra førsteomgang!
 10. Er nok en av disse: https://www.transfermarkt.com/bruno-ibeh/profil/spieler/401087 https://www.transfermarkt.com/chikwado-bruno-mbonu/profil/spieler/238544 Muligens sistemann i.o.m uten kontrakt. Unge begge to uansett.
 11. Hva med Joel Ekstrand inn i midtforsvaret? 28 år gammel med fortid i blant annet Udinese og Watford. Er Free Agent, men har muligens for høye lønnskrav.. Håper på en fort avklaring på stopperplass, helst kanskje to nye inn.
×
×
 • Create New...