Jump to content

kallmyr

Bruker
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kallmyr last won the day on August 15 2018

kallmyr had the most liked content!

Community Reputation

79

About kallmyr

 • Rank
  fortsatt en pingle

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK!

Recent Profile Visitors

163 profile views
 1. Starter med vår, i mitt hode, klart beste forsvarsfirer i dag.
 2. John Vik som satt med Moe, sjefsspeider for Molde.
 3. Vadim eller Braaten (eller Braathen som flere liker å skrive) skulle man tro kunne sette den ballen kontant i mål fra 11 meter.
 4. Er det så jævli vanskelig å ta en ordentlig straffe? Skyt hardt og nokså høyt litt til siden blir det mål. Skjønner ikke poenget med slike nonchalante straffer med innsiden.
 5. Før Janne kom hadde vi sluppet inn 3 mål i 3 av de 4 bortekampene våre, og tapt samtlige, uten å score et eneste mål. Nå har vi vunnet 2 strake bortekamper og holdt nullen i begge. Ganske enorm forandring.
 6. Gidder ikke’no Strømnes her as. Helst ikke Vihmann heller. Hernandez kan ikke komme tilbake fort nok.
 7. Irriterer meg noe jævli at vi ikke satsa på Thorstvedt. En unggutt, som i tillegg har sluttprodukt, vokser ikke på trær.
 8. Vær så snill, hent inn Marti Cifuentes.
 9. Blir jo faen meg aldri borteseier om vi bare ska ligge lavt og virke fornøyd med 1 poeng i en bortematch mot Mjøndalen. Brynhildsen leverer forøvrig en rævva match, som jeg føler han ofte gjør. Virker alt for lite bestemt og klarer ikke sette avslutninger i mål (med mindre det er brasse).
 10. Hehe, måtte komme den : ) Såvidt jeg vet er hjertet hans nærmere smurfene fra røkkeløkka.
 11. Står nok skrevet i stjernene det, dessvere
 12. Noe av det verste jeg har sett av Rosenborg, spesielt offensivt, men også defensivt. Skapte null sjanser i hele andre omgang, og scoringen kom i tillegg etter en keepertabbe. Etterlot seg ofte enorme rom etter balltap, noe som vi bør utnytte bedre enn det Odd gjorde i dag. Hadde det ikke vært for pessimisten i meg så hadde jeg nok hatt stor tro på poeng på søndag.
 13. Satt med følelsen av dette kunne bli noe stort den lille perioden Matthew spilte i dag. Jævli kjipt med skaden, desto viktigere med ny mann inn på tampen. God bedring!
 14. https://en.wikipedia.org/wiki/Mustafa_Saymak Kan dette være den mystiske angrepsspilleren?
 15. Hvorfor ikke en 3-5-1-1 med Kassi bak Boli?
×
×
 • Create New...