Jump to content

kallmyr

Bruker
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kallmyr last won the day on August 15 2018

kallmyr had the most liked content!

Community Reputation

84

About kallmyr

 • Rank
  fortsatt en pingle

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK!

Recent Profile Visitors

250 profile views
 1. Uavgjort eller Stabæk-seier står til rundt 2.15 i odds hos ulike bettingsider. Vi har 5 strake bortekamper uten tap, i tillegg til at Tromsø kun har vunnet 2 av sine siste 7 hjemmekamper. Kan det ha noe med at flere juniorer skal være med fra start å gjøre?
 2. Enten signere ny kontrakt, eller selge i januar. Kan ikke ende i samme situasjon som med Brynhildsen.
 3. Synes troppen vår ser bra ut nå. Kan bli ganske så moro utover sesongen.
 4. Starter med vår, i mitt hode, klart beste forsvarsfirer i dag.
 5. John Vik som satt med Moe, sjefsspeider for Molde.
 6. Vadim eller Braaten (eller Braathen som flere liker å skrive) skulle man tro kunne sette den ballen kontant i mål fra 11 meter.
 7. Er det så jævli vanskelig å ta en ordentlig straffe? Skyt hardt og nokså høyt litt til siden blir det mål. Skjønner ikke poenget med slike nonchalante straffer med innsiden.
 8. Før Janne kom hadde vi sluppet inn 3 mål i 3 av de 4 bortekampene våre, og tapt samtlige, uten å score et eneste mål. Nå har vi vunnet 2 strake bortekamper og holdt nullen i begge. Ganske enorm forandring.
 9. Gidder ikke’no Strømnes her as. Helst ikke Vihmann heller. Hernandez kan ikke komme tilbake fort nok.
 10. Irriterer meg noe jævli at vi ikke satsa på Thorstvedt. En unggutt, som i tillegg har sluttprodukt, vokser ikke på trær.
 11. Vær så snill, hent inn Marti Cifuentes.
 12. Blir jo faen meg aldri borteseier om vi bare ska ligge lavt og virke fornøyd med 1 poeng i en bortematch mot Mjøndalen. Brynhildsen leverer forøvrig en rævva match, som jeg føler han ofte gjør. Virker alt for lite bestemt og klarer ikke sette avslutninger i mål (med mindre det er brasse).
 13. Hehe, måtte komme den : ) Såvidt jeg vet er hjertet hans nærmere smurfene fra røkkeløkka.
 14. Står nok skrevet i stjernene det, dessvere
 15. Noe av det verste jeg har sett av Rosenborg, spesielt offensivt, men også defensivt. Skapte null sjanser i hele andre omgang, og scoringen kom i tillegg etter en keepertabbe. Etterlot seg ofte enorme rom etter balltap, noe som vi bør utnytte bedre enn det Odd gjorde i dag. Hadde det ikke vært for pessimisten i meg så hadde jeg nok hatt stor tro på poeng på søndag.
×
×
 • Create New...