Gå til innhold

지소차

Bruker
  • Innholdsteller

    205
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

지소차 vant dagen sist 19. November 2023

지소차 hadde mest likt innhold!

Omdømme

501

Om 지소차

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    FC 서울

Nylige profilbesøk

1 820 profilvisninger
  1. Fremtidig kaptein type takling
  2. Synes Diabate løper for mye ute på kantene, burde være Vinge som går ut det mens Diabate holder seg sentralt
  3. Viker som Dommer har glemt det gule kortet hjemme i dag
  4. Jeg synes at slik som Stabæk er satt opp nå, så er vi avhengig av løpskraft fremover i banen, og da føler jeg at Diabate ser ut som en bedre spiss for hvordan vi spiller enn Opseth. Opseth kan være noen vi bytter på når vi trenger mål, eller hvis vi har lyst til å spille med 2 på topp.
  5. Ikke en nr. 7 verdig prestasjon. Burde benkes eller starte på andre siden, totalt uten selvtillit. Gi heller Wendt eller Diabate sjangsen fra start.
  6. Trenger å få på Olderheim, ser ut som man bare kan gå gjennom dette AAlesund forsvaret hvis noen bare tørr å gå med ballen.
  7. Står at han er vert 4.5 mill på transfermarkt, tipper vi må ha betalt litt mindre enn det for han.
  8. Tviler på at dette blir en forrykende fotball kamp, Haugesund er i eksepsjonelt dårlig form, og begge lagene er ganske gjerrige og skaper ikke mange sjanser de siste kampene. Blir spennende å se om vi har en liten mental fordel inn mot denne kampen siden vi har bra med erfaring i nedrykkstrid og et bra trenerteam. Satser på at Walstad senker dem og blir i Eliteserien med oss
  9. Jeg synes Pedersen har vært Stabæks beste forsvarspiller i 1.5 sesong nå. Han har i hvert fall vært den mest stabile spilleren etter en litt ruglete start.
  10. Jeg ser Bohinen og Botheim begge spiller for Salernitana mot Sampdoria og Askildsen. Sampdoria har fått Andrea Pirlo som trener, kult at han gir Askildsen sjangsen.
  11. Var mye snakking her om ting som ikke har så mye med Oskar å gjøre syntes jeg. Kom bare for å si at jeg tror navnet hans er Nysæter uten "th".
  12. Utstillings vindu? Du vet at han ikke spiller for Stabæk lenger, ikke sant?
  13. VAR har kommet for å bli, og det er alltid én sesong hvor det er en periode med å bli vant til å bruke det. Jeg synes at fokuset burde være på dommerne i Norge, som holder et ganske jevnt dårlig nivå. Kan ikke skylde på utstyret, spesielt hvis det ikke blir brukt riktig, eller hvis de bruker en billig versjon som noen andre nevnte.
  14. Gift prøver seg på en ganske stor frekkis
  15. Lett vår beste forsvarspiller og også en god målsnik på dødballer
×
×
  • Opprett ny...