Jump to content

지소차

Bruker
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

248

About 지소차

 • Rank
  skravlekjerring
 • Birthday 05/07/1996

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  FC 서울

Recent Profile Visitors

612 profile views
 1. Synes han har vært god jeg
 2. Tror ikke Nannskog slenger seg så mye lenger, mannen har blitt 46 år gammel altså.
 3. John Hou Sæter scoret igjen, mot Quigdao denne gangen. Han spilte 79 minuter av kampen. Det endte 3-3 der også
 4. Nr. 1 Personlig tror jeg at det ikke spiller noen rolle hvem vi spiller med som spiss akkurat nå, fordi problemet vårt er ikke at spissene ikke scorer, men at vi ikke gir dem nok sjanser til å score per match, angrepsspillet vårt i år har vært fryktelig dårlig og tregt og jeg tror vi må endre en del på midtbanen for å få mer varierte spillertyper på midten. Nr. 2 Jeg tror ikke Valencic funker så bra som spiss, har sett samtlige Stabæk minutter han har, og jeg føler at han må være rettvendt for å være farlig, han passer mye bedre som en hengende spiss/kant som kutter in i banen og kan sende gjennom andre spillere, eller skyte selv. Har dessverre ikke sett mye av det gode fra han i år, som jeg har sett glimt av tidligere, men jeg er enig i at han fortjener en kamp fra start, når vi sliter såpass. Selv om jeg personlig ikke tror han er svaret vi leter etter, så tar jeg veldig gjerne feil.
 5. John Hou Sæter scoret mot Hebei China Fortune. Han scoret i det 95. minutt og spilte 6 minutter av kampen.
 6. Han er sentral midtbanespiller tror jeg, det er nok for å få plass til så mange spillere på høyt nivå som mulig, er mange i feil posisjon her.
 7. Det at Skytte blir benket av Brunstad Fet fatter jeg ikke etter det han presterte på Nadderud i dag, rett å slett bare en grisespiller som er for sent ute i hver eneste takling. Skytte er kanskje for ego med ballen og ødelegger det høye tempoet de har? Så lite til det i dag da, og han hadde en dragning som gav dem en kjempe sjanse når han kom inn. Synes det er leit å kaste bort et sånt talent på benken nesten hver kamp.
 8. Fra hva jeg har sett, så er det fysikken og teknikken som er hans styrke, veldig vanskelig å ta fra han ballen når han har den, god spenst og relativt rask. Det han sliter med er å se opp, se etter medspillere å spille til eller spille rundt, også mangler han litt på timing på innlegg osv, tror at det han trenger er å ble bedre til å orientere seg, få et bedre overblikk, spesielt når han har ballen. Nå er det jo sånn at jeg ikke synes han er spesielt god, men jeg ser litt potensiale i han uansett, og jeg tror Janne også gjør det, hvis han blir her ut kontrakten, så kan det godt tenkes at det før eller senere vil løsne for han med Jannes hjelp. Synes det er leit at han har fått et sånt syndebukk stempel fordi han brenner mye sjanser.
 9. Han trenger hovedsakelig å jobbe med pasningspillet sitt, synes at Kinoshita gjør en bedre jobb enn han, når han kommer inn, men så var det kanskje litt irritation i meg etter han bommet på de 2 sjansene. Synes det er for ofte han mottar ballen høy og gjør det veldig bra, men i stedet for å komme til en sjanse eller spille til møtende spiller så misser han på pasningene og virker ikke farlig rettvendt mot mål. Hvis han blir bedre på de tingene så har vi en ganske god spiss.
 10. Trodde han ville være en naturlig erstatter for Hernandez, men så har det kommet mange nye backer inn døra, og synes egentlig at samtlige av dem har gjort det bedre enn han. Satser på at han får et gjennombrudd i løpet av sesongen eller neste sesong da, han har jo utvilsomt gode kvaliteter i seg, spesielt i angrep og virker bedre samspilt enn de andre fremover i banen.
 11. Spørs om han spiller fra start da, han spilte nesten hele kampen sist, og de har nok av kvalitet som de bytter mellom hver kamp.
 12. Jeg tror vi kunne ha spilt med Daniel Nannskog i går og fortsatt gått av banen målløse, så dårlig var vi i angrep. Det er jo selvfølgelig Mjøndalen som spiller Stabæk dårlige, og jeg tror hvis de hadde hatt en Kassi eller Valencic inne i midten i steden for Hugo så hadde de vært farligere fremover. Hugo hadde ingen dårlig kamp forresten, men jeg mener bare at de kunne trenge en annen spiller bak Kosuke i den kampen.
 13. Før eller senere må vell stang ut begynne å bli stang inn, jeg har troen på at han vil være viktig i angrep med alle de spillerene han har rundt seg. Føler uannsett at Edvartsen og Hansen som vi hentet nå er angrepsspillere, selv om de spiller mest dypere eller på vingen, spennende å se om Isaksen og Valencic holder eliteserie nivå også, de har jo begge vist at de vet hvor målet står.
 14. Sundsvall som rykket ned fra allsvenskan i 2019 mistet begge backene sine; Pa Konate og Jonathan Tamimi. Jeg synes de ser ganske interesante ut og de er begge oppført som klubbløse, så Stabæk kan potensielt få de gratis. Tenker siden vi har en svensk trener så kan det ikke være alt for vanskelig å få dem inn i laget, og jeg synes de ser spennende ut.
 15. K league 1 er ingen dårlig liga vil jeg si, kanskje rundt nivået til Danmark eller noe sånt. Det er litt vanskelig å sammenligne ligaer som er ganske forskjellige. Det er for eksempel playoff slik som i USA, men det er også opp og nedrykk. Jeg synes også at Korea blir holdt tilbake av militæret, som ofte krever at gode spillere må forlate fotball i lang tid for å ha sin obligatoriske militærtjeneste. Fra det jeg har sett og hørt har Mix vært god, og han har spilt mange kamper for Ulsan som kom på andreplass i playoff og hadde mest poeng i ligaen. (De signerte også nylig Bjørn Johnsen). Jeg vil tro at Mix holder godt eliteserie nivå hvis han er i form, men han kommer fra et veldig sterkt lag, i en vedig annerledes liga, så jeg kan ikke si det sikkert at han er en suksess.
×
×
 • Create New...