Jump to content

지소차

Bruker
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

160

About 지소차

 • Rank
  i ferd med å etablere seg
 • Birthday 05/07/1996

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  FC 서울

Recent Profile Visitors

326 profile views
 1. Hvor mye målpoeng har han nå? Han virker som han får en assist eller et mål hver kamp
 2. Jeg tror et samarbeid mellom han og Toutouh vil hjelpe han. Ser ut som Toutouh er en ving som liker å spille opp andre, og gå innover selv. Han kan sette opp Jeppe til gode innleggssituasjoner slik som i går.
 3. Selve bevegelsen før skuddet minnet veldig om Diomande. Han pleide ofte å lure seg inn på første stolpe og avslutte korte innlegg.
 4. Jeg så han spille litt på treningsfeltet i stad, lurte på hvem han var. Har ønsket meg en ny ving til stabæk så jeg er glad for at vi endelig har en på plass!
 5. Banens desidert beste i dag spør du meg, målet var bare prikken over i'en, han er overalt og vinner baller.
 6. Jeg synes det er merkelig at vi spiller med Braaten som hengende spiss. Han passer rett og slett ikke inn i den rollen synes jeg, vi har i tillegg Hugo som har vært god i den rollen tidligere i år. Hvis vi på død og liv må ha Braaten på banen, ville jeg heller hatt han på kant i steden for Ola, også bytte inn Ola når motstanderene blir slitene. Synes også det er rart at Ola ikke blir byttet ut i noen av disse kampene vi har spilt i det siste, hvor han tilsynelatende løper seg helt tom. Jeg vet at vi ikke har så mye å bytte inn på kant, men det må da være bedre å bare ha noen ekstra friske bein?
 7. Hadde Koski bare sklidd inn det innlegget på slutten hadde det vært en perfekt deby. Regner med han strekker seg litt lenger neste gang!
 8. Kosuke var på et helt annet fysisk nivå enn noen av de andre som spilte synes jeg, han holdt 3 spillere unna når han løp forbi backen på kanten der. Virket bare som at han ikke fikk så mye å jobbe med av det jeg fikk sett.
 9. Han er visst nok ganske rask, fra hva jeg har lest. Kan godt hende han havner på kant for oss.
 10. Har en følelse av at hvis Skjelvik kommer tilbake til Norge, så går han ikke til Stabæk
 11. De har allerede hentet 3 venstrebacker til denne sesongen El-Munir, Jordan Harvey og Nicholas Hamalainen. Skulle tro han hadde vært mer aktuell for dem hvis det var før de hentet alle disse denne sesongen.
 12. Helst en som scorer mål
 13. Jeg synes det er litt rart at folk har fått det for seg at han kommer til å være en 7-8 måls spiller. Det kan jo godt hende at han ikke er så god, eller at han er bedre enn det nå. Vi har uansett vært svake i angrep i år, og jeg tror vi trenger mer enn bare en spiss og Lumanza for å få det til å bli bedre igjen.
×
×
 • Create New...