Jump to content

지소차

Bruker
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

214

About 지소차

 • Rank
  skravlekjerring
 • Birthday 05/07/1996

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  FC 서울

Recent Profile Visitors

557 profile views
 1. Spørs om han spiller fra start da, han spilte nesten hele kampen sist, og de har nok av kvalitet som de bytter mellom hver kamp.
 2. Jeg tror vi kunne ha spilt med Daniel Nannskog i går og fortsatt gått av banen målløse, så dårlig var vi i angrep. Det er jo selvfølgelig Mjøndalen som spiller Stabæk dårlige, og jeg tror hvis de hadde hatt en Kassi eller Valencic inne i midten i steden for Hugo så hadde de vært farligere fremover. Hugo hadde ingen dårlig kamp forresten, men jeg mener bare at de kunne trenge en annen spiller bak Kosuke i den kampen.
 3. Før eller senere må vell stang ut begynne å bli stang inn, jeg har troen på at han vil være viktig i angrep med alle de spillerene han har rundt seg. Føler uannsett at Edvartsen og Hansen som vi hentet nå er angrepsspillere, selv om de spiller mest dypere eller på vingen, spennende å se om Isaksen og Valencic holder eliteserie nivå også, de har jo begge vist at de vet hvor målet står.
 4. Fra det jeg har hørt så er 27 hans favoritt nummer, men det var ikke tilgjengelig når han gikk til Palermo, så da har han valgt å spille med 72 siden.
 5. Sundsvall som rykket ned fra allsvenskan i 2019 mistet begge backene sine; Pa Konate og Jonathan Tamimi. Jeg synes de ser ganske interesante ut og de er begge oppført som klubbløse, så Stabæk kan potensielt få de gratis. Tenker siden vi har en svensk trener så kan det ikke være alt for vanskelig å få dem inn i laget, og jeg synes de ser spennende ut.
 6. K league 1 er ingen dårlig liga vil jeg si, kanskje rundt nivået til Danmark eller noe sånt. Det er litt vanskelig å sammenligne ligaer som er ganske forskjellige. Det er for eksempel playoff slik som i USA, men det er også opp og nedrykk. Jeg synes også at Korea blir holdt tilbake av militæret, som ofte krever at gode spillere må forlate fotball i lang tid for å ha sin obligatoriske militærtjeneste. Fra det jeg har sett og hørt har Mix vært god, og han har spilt mange kamper for Ulsan som kom på andreplass i playoff og hadde mest poeng i ligaen. (De signerte også nylig Bjørn Johnsen). Jeg vil tro at Mix holder godt eliteserie nivå hvis han er i form, men han kommer fra et veldig sterkt lag, i en vedig annerledes liga, så jeg kan ikke si det sikkert at han er en suksess.
 7. Nannskog var vell ingen unggutt når han slo til i Stabæk.
 8. Tenkte bare jeg skulle nevne at Will Donkin, som spiller fast på landslaget til Taipei, kan spille for Stabæk fra og med 1. Januar 2020. Bare i tilfelle folk hadde glemt at han er her.
 9. Jeg tipper at grunnen til at han ikke kom så langt sist var en del på grunn av Berg. Jeg håper at Jönsson har mer hell med han.
 10. Jeg tror kanskje de ikke er så gode på naturgress?
 11. Jeg skjønner ikke helt hva som var kvalmt med det han sa i denne artikkelen? Dere liker vell forsatt Nikolai Næss for eksempel, selv om han var vokst opp med Vålerenga som spiller. Han sier også etter dette "Men fikk ikke napp der, så da ble det Frigg og Stabæk og Sjetne, og da blir det vel kanskje noen av dem som er mest aktuelle." Om å komme tilbake til Norge i en norsk klubb.
 12. Jon Hou Sæter scoret i dag mot Tianjin FC i Kina etter bare 4 minutter. Han spilte 70 minutter av kampen.
 13. Jeg tror et samarbeid mellom han og Toutouh vil hjelpe han. Ser ut som Toutouh er en ving som liker å spille opp andre, og gå innover selv. Han kan sette opp Jeppe til gode innleggssituasjoner slik som i går.
 14. Selve bevegelsen før skuddet minnet veldig om Diomande. Han pleide ofte å lure seg inn på første stolpe og avslutte korte innlegg.
 15. Banens desidert beste i dag spør du meg, målet var bare prikken over i'en, han er overalt og vinner baller.
×
×
 • Create New...