Jump to content

지소차

Bruker
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

201

About 지소차

 • Rank
  i ferd med å etablere seg
 • Birthday 05/07/1996

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  FC 서울

Recent Profile Visitors

423 profile views
 1. Nannskog var vell ingen unggutt når han slo til i Stabæk.
 2. Tenkte bare jeg skulle nevne at Will Donkin, som spiller fast på landslaget til Taipei, kan spille for Stabæk fra og med 1. Januar 2020. Bare i tilfelle folk hadde glemt at han er her.
 3. Det ser ikke ut som Japan akkurat toppet laget sitt her, men 4-1 er alltid sterkt for et landslag
 4. Jeg tipper at grunnen til at han ikke kom så langt sist var en del på grunn av Berg. Jeg håper at Jönsson har mer hell med han.
 5. Jeg tror kanskje de ikke er så gode på naturgress?
 6. Jeg skjønner ikke helt hva som var kvalmt med det han sa i denne artikkelen? Dere liker vell forsatt Nikolai Næss for eksempel, selv om han var vokst opp med Vålerenga som spiller. Han sier også etter dette "Men fikk ikke napp der, så da ble det Frigg og Stabæk og Sjetne, og da blir det vel kanskje noen av dem som er mest aktuelle." Om å komme tilbake til Norge i en norsk klubb.
 7. Jon Hou Sæter scoret i dag mot Tianjin FC i Kina etter bare 4 minutter. Han spilte 70 minutter av kampen.
 8. Jeg tror et samarbeid mellom han og Toutouh vil hjelpe han. Ser ut som Toutouh er en ving som liker å spille opp andre, og gå innover selv. Han kan sette opp Jeppe til gode innleggssituasjoner slik som i går.
 9. Selve bevegelsen før skuddet minnet veldig om Diomande. Han pleide ofte å lure seg inn på første stolpe og avslutte korte innlegg.
 10. Banens desidert beste i dag spør du meg, målet var bare prikken over i'en, han er overalt og vinner baller.
 11. Jeg synes det er merkelig at vi spiller med Braaten som hengende spiss. Han passer rett og slett ikke inn i den rollen synes jeg, vi har i tillegg Hugo som har vært god i den rollen tidligere i år. Hvis vi på død og liv må ha Braaten på banen, ville jeg heller hatt han på kant i steden for Ola, også bytte inn Ola når motstanderene blir slitene. Synes også det er rart at Ola ikke blir byttet ut i noen av disse kampene vi har spilt i det siste, hvor han tilsynelatende løper seg helt tom. Jeg vet at vi ikke har så mye å bytte inn på kant, men det må da være bedre å bare ha noen ekstra friske bein?
 12. Hadde Koski bare sklidd inn det innlegget på slutten hadde det vært en perfekt deby. Regner med han strekker seg litt lenger neste gang!
 13. Kosuke var på et helt annet fysisk nivå enn noen av de andre som spilte synes jeg, han holdt 3 spillere unna når han løp forbi backen på kanten der. Virket bare som at han ikke fikk så mye å jobbe med av det jeg fikk sett.
 14. Har en følelse av at hvis Skjelvik kommer tilbake til Norge, så går han ikke til Stabæk
×
×
 • Create New...