Jump to content

지소차

Bruker
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by 지소차

 1. Nannskog var vell ingen unggutt når han slo til i Stabæk.
 2. Tenkte bare jeg skulle nevne at Will Donkin, som spiller fast på landslaget til Taipei, kan spille for Stabæk fra og med 1. Januar 2020. Bare i tilfelle folk hadde glemt at han er her.
 3. Det ser ikke ut som Japan akkurat toppet laget sitt her, men 4-1 er alltid sterkt for et landslag
 4. Jeg tipper at grunnen til at han ikke kom så langt sist var en del på grunn av Berg. Jeg håper at Jönsson har mer hell med han.
 5. Jeg tror kanskje de ikke er så gode på naturgress?
 6. Jeg skjønner ikke helt hva som var kvalmt med det han sa i denne artikkelen? Dere liker vell forsatt Nikolai Næss for eksempel, selv om han var vokst opp med Vålerenga som spiller. Han sier også etter dette "Men fikk ikke napp der, så da ble det Frigg og Stabæk og Sjetne, og da blir det vel kanskje noen av dem som er mest aktuelle." Om å komme tilbake til Norge i en norsk klubb.
 7. Jon Hou Sæter scoret i dag mot Tianjin FC i Kina etter bare 4 minutter. Han spilte 70 minutter av kampen.
 8. Jeg tror et samarbeid mellom han og Toutouh vil hjelpe han. Ser ut som Toutouh er en ving som liker å spille opp andre, og gå innover selv. Han kan sette opp Jeppe til gode innleggssituasjoner slik som i går.
 9. Selve bevegelsen før skuddet minnet veldig om Diomande. Han pleide ofte å lure seg inn på første stolpe og avslutte korte innlegg.
 10. Banens desidert beste i dag spør du meg, målet var bare prikken over i'en, han er overalt og vinner baller.
 11. Jeg synes det er merkelig at vi spiller med Braaten som hengende spiss. Han passer rett og slett ikke inn i den rollen synes jeg, vi har i tillegg Hugo som har vært god i den rollen tidligere i år. Hvis vi på død og liv må ha Braaten på banen, ville jeg heller hatt han på kant i steden for Ola, også bytte inn Ola når motstanderene blir slitene. Synes også det er rart at Ola ikke blir byttet ut i noen av disse kampene vi har spilt i det siste, hvor han tilsynelatende løper seg helt tom. Jeg vet at vi ikke har så mye å bytte inn på kant, men det må da være bedre å bare ha noen ekstra friske bein?
 12. Hadde Koski bare sklidd inn det innlegget på slutten hadde det vært en perfekt deby. Regner med han strekker seg litt lenger neste gang!
 13. Kosuke var på et helt annet fysisk nivå enn noen av de andre som spilte synes jeg, han holdt 3 spillere unna når han løp forbi backen på kanten der. Virket bare som at han ikke fikk så mye å jobbe med av det jeg fikk sett.
 14. Har en følelse av at hvis Skjelvik kommer tilbake til Norge, så går han ikke til Stabæk
 15. De har allerede hentet 3 venstrebacker til denne sesongen El-Munir, Jordan Harvey og Nicholas Hamalainen. Skulle tro han hadde vært mer aktuell for dem hvis det var før de hentet alle disse denne sesongen.
 16. Jeg synes det er litt rart at folk har fått det for seg at han kommer til å være en 7-8 måls spiller. Det kan jo godt hende at han ikke er så god, eller at han er bedre enn det nå. Vi har uansett vært svake i angrep i år, og jeg tror vi trenger mer enn bare en spiss og Lumanza for å få det til å bli bedre igjen.
 17. Jeg tror ikke vi spiller med dette laget neste kamp, men jeg føler at dette blir vår beste elever fremover, spesielt hvis vi skal spille mot noen som kan spille oss lave. Jeg tror Bohinen, Braaten og Lumanza alle kunne vært gode på AM plassen her, men jeg tror Kassi som har kjent Boli lenge, og har vist godt målteft og kan spille opp andre. Jeg tror også at det er mulig at vi starter med Ola på venstre kant noen kamper hvis Boli trenger hjelp på topp, bevegelsene hans har vært bra, selv om han ikke skaper mye målpoeng selv. Jeg vet ikke helt hvor langt unna laget Vetlesen og Gyasi blir unna laget, de kommer nok innpå i ny og ne hvis de ikke presterer bedre, eller noen blir skadet.
 18. Det hadde sikkert vært fint, men jeg tror kanskje laget ville hatt mer bruk for en ny venstre ving eller back? Vi har hatt indreløpere i stallen før som vi ikke har funnet plass til og de ender opp på vingen uansett... Hvis han kan spille defensiv midt bedre enn Bohinen/Kassi/Skytte så er det vell bra, og skader ikke med god rutine i stallen hvis Demi og Braaten blir borte neste sesong, men er han noe vi trenger akkurat nå?
 19. https://twitter.com/Stabaek/status/1156203026916544514 Da er han på plass
 20. Vi vet vell ikke det før vi har prøvd han ut. Han har nok ikke de tekniske ferdighetene Boli har vist, men jeg synes ikke Boli har vist mye av dem denne sesongen uansett. Tipper han er ment som en backup spiss som byttes inn på hvis vi trenger mål, eller noe skjer med Boli akkuratt nå da.
 21. Det er enda en stund til Vadim er ferdig, jeg synes heller ikke Strømnes har gjort seg bort så mye denne sesongen. Jeg regner med at de har en plan uansett.
 22. Jeg tror han mente at Mokhtar var skandale signeringen og ikke Vihmann, men fortsatt ganske dramatisk
×
×
 • Create New...