Jump to content

Gladlaksen

Bruker
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

131

About Gladlaksen

 • Rank
  fortsatt en pingle

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

192 profile views
 1. Syns det er ganske fascinerende rundt blesten rundt denne spilleren. Spesielt siden det lenge har blitt ropt langt og lenge etter en defensiv midtbanespiller og stopper. IA har allerede sagt at det gjelder en offensiv spiller kant/ spiss når han har blitt intervjuet. Også fascinerende hvordan et slikt forum fungerer. Når en roper, så roper plutselig «alle». Så girer man hverandre opp. For alle som har vært fulgt med på fotball en stund, vet man at de tre T’ene dukker opp. Ting tar tid. Og for alle som har fulgt Stabæk de siste årene, vet man at IA er en luring og venter til siste liten for å prøve å skaffe de best mulige avtalene. Da klubben har bedre kort på hånden. Tipper det er noe som har skjedd, som har gjort at ting at tatt litt lenger tid enn ønskelig og deretter har man funnet det mest hensiktsmessig å drøye det litt til, da man ser at man kan utnytte oppmerksomheten og blesten rundt dette. (Ingen tvil om at det har funket i hvertfall) Skal sies at selv om vi får en ny spiller er det ikke gitt at han slår igjennom med en gang eller ikke blir skadet (Ref. Rusike. Bare trist). Selv om han har erfaring fra ett høyere nivå eller er et stort navn. Historien har vist det gang på gang. Kanskje kjipt å måtte si det, men syns vi burde fokusere på de som er i klubben. Så får man heller ta det som et pluss om denne spilleren er god og får spilt bra. Fremover på banen har vi tross alt jækli mange gode spillere allerede, men sier ikke nei tatt til en til. Jeg har forståelse for at folk her inne er sultefôret på nye forsterkninger og nesten føler seg litt lurt når IA har sagt som han gjør. Men det er kanskje en grunn til at han sier som han gjør? Noen ganger går ikke ting igjennom. Andre ganger er det kanskje for å roe ned de som måtte rope høyest, for å kjøpe seg selv litt ekstra tid. Uansett, hvilke spillere som kommer inn eller går ut, skal Stabæk klare seg. Alltid uansett!
 2. Håper virkelig han spiller neste match. For det fortjener han!
 3. En signalspiller som han i den troppen vi har, er gull verdt! Går foran og setter standarden på presspillet. I tillegg er han solid defensivt. Taper sjeldent en hodeduell. Samt han slår også skulte gjennombruddspassninger som fører til mål. For ikke å snakke om en vill dødballsfot.
 4. 2019. Året, Emil Bohinen får sitt store gjennombrudd!
 5. Er det ikke herlig dere, hvor deilig det er at sesongen er i gang igjen! God sesong til alle sammen og måtte vi knuse LSK på mandag!
 6. Troppen er relativt bred. Om det stemmer at potensielt flere kommer inn. Da er spørsmålet. Hvem går ut? Er jo tross alt et sammensatt spill, IA spiller.
 7. Ut i fra det Sun har vist, håper jeg man klarer å få gjennom en avtale med han. En ting er de egenskapene han besitter. Som virker solide. Samtidig syns jeg man ikke skal undervurdere verdien av å ha en godt likt kinesisk spiller i troppen. Spesielt med tanke på publikumsinteresse fra det kinesiske markedet.
 8. En mulig startoppstilling jeg gjerne kunne sett, kan være en 4-2-3-1 formasjon. Sandberg Hanche - Vihmann - Demidov - Renå Olsen Børkeeiet - Bohinen Brynhildsen - Vetlesen/ Kassi - Gyasi Boli
 9. 1. Molde 2. Sarpsborg 3. Rosenborg 4. Brann 5. Vålerengen 6. Odd 7. Kristiansund 8. Lillestrøm 9. Stabæk 10. Haugesund 11. Strømsgodset 12. Mjøndalen 13. Ranheim 14. Bodø Glimt 15. Tromsø 16. Viking
 10. Første 35 syns jeg virket ganske tamt. Så var det en del bra kombinasjonsspill siste ti, selv om det var mange nye relasjoner. Andre omgang syns jeg det ble mye bedre med fart og kvalitet. Vil spesielt trekke frem at: - Solid bakover, over hele rekka - Kinesiske Sun virker meget solid - Ungutta tar nivået og leverer godt - Kassi virker overraskende lett og touchet sitter - Farten til Gyassi er der fortsatt og bidrar til økt tempo
 11. Hey, Føler en del av det som skrives om spillerne i en del av trådene kanskje fortjener en egen tråd. Styrker og svakheter. Hva man ønsker de kan jobbe for bli bedre på. Sammenligninger mellom forskjellige spillere. Gode prestasjoner, mindre gode prestasjoner og klassisk etterpåklokskap blant eminente forumsspesialister.
 12. Det går helt fint. Tenkt det samme selv. Visste at brevåpner, dørmatte med flere er diskutable. Helt enig med deg i at det ikke er de viktigste tingene og at en fornuftig strategi burde lages for hva som bør selges. Ville egentlig bare ramse opp lavterskeprodukter som kan føre til klingende mynt i kassen. For å sette det litt på spissen. Selv om det sikkert er en del som kunne tenkt seg å kjøpe jakker og champagnekjølere, så tror jeg det ville blir solgt flere sokker, boksere og plakater, da de bare koster en brøkdel og er lettere å ta med i farten og kan gis til så å si alle. Mange bekker små etc. Så kan man heller utvide sortimentet når butikken er moden for det.
 13. Haha, @enda en jævla islending. Sarkasme kan man da like. Regnet med at det var noe slikt du tenkte. Ville bare dobbeltsjekke. Jeg tenkte noe mer i denne duren. Selvfølgelig trenger det ikke å være sølv, selv om det også er jækla kult. Men en slik en med stabæklogoen eller noe lignende, tror jeg kan være en fin gave for flere. Jeg tror ikke man skal undervurdere klubbens publikum da flere av de som går på kamp er godt over seksti. Et slikt produkt passer nok blant annet til eldre (selv om de fleste av de sikkert har det allerede), men også til de yngre. Har slike selv. Ganske praktisk når det kommer flere brev. Hehe. Trenger heller ikke koste all verden å lage, da jeg ser at det ligger flere ute til 10-15 kr. Så kan man heller selge de noe dyrere, så blir det fortjeneste og penger i kassen.
 14. På enkelte av de skulle det stått noe annet, men brevåpner skulle stå der. Du mener at det ikke passer inn @enda en jævla islending?
×
×
 • Create New...