Jump to content

Gladlaksen

Bruker
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Gladlaksen last won the day on May 17

Gladlaksen had the most liked content!

Community Reputation

419

About Gladlaksen

 • Rank
  Begynner å komme seg

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

582 profile views
 1. Flere som så noe tunge ut etterhvert. Noen tror de er dårlig trent. Jeg tror det heller skyldes en klassisk, tøff treningsperiode i det siste. Tiden vil vise hva som er tilfelle. Ellers godt å se live fotball igjen! Uansett om det er med eller uten tilskuere eller med en litt lost kommentator.
 2. Om det stemmer at han har blitt fotballinvalid, er det bare utrolig trist for alle parter. Selv om vi ikke har fått sett han spille så mye, så syns jeg uansett han fortjener all mulig støtte fra oss. Alltid uansett! (I motsetning til en viss klubb i Møre og Romsdal). Han har vist stor profesjonalitet og virker som en super kar. Personlig syns jeg det er på sin plass med å lage en gest, for å takke han for innsatsen og vise at vi står bak han. Både som klubb og medmennesker. Alltid uansett!
 3. Gratulerer med dagen til - hele laget - støtteapparatet - klubben - kommunen - og landet. En ekstra hilsen, til alle blaa Stabækfans over hele dette langstargte land! Nyt dagen Alltid uansett!
 4. Oppi all denne kjipe pandemitiden, må jeg bare si at det i hvertfall er gledelig å se Stabæk dukke opp i media, både støtt og stadig.
 5. Hvilken danske eller svenske blir det, mon tro...
 6. I disse krisetider, hvor mye snus på hode, blir fotballen fort mer uvesentlig i det store og hele. Men en vakker dag vil alt dette være over og spillerne vil igjen kunne kle på seg den vakre, blaa drakten igjen. Knyte på seg fotballskoene og løpe ut på ett fullsatt Nadderud. Det forutsetter vel å merke at interessen fortsatt er der, blant publikum. Treningene og kampene uteblir. Noe som helt klart kan påvirke interessen til publikum. Ett forslag er at spillerne ringer rundt til folk for å vise interesse for dem og opprettholde engasjementet. Tanken er ikke å selge sesongkort, selv om det også er gull, men bare vise interesse for folket. Selvfølgelig, om noen man ringer til ønsker å bidra, så er det fantastisk. En drakt, skjerf eller andre plagg er kanskje mer sikre salg i disse dager. Bare å vise til nettsiden. Det koster så lite for spillerne å ringe rundt, men verdien på sikt vil nesten trolig ikke kunne måle seg i kroner og øre. Da publikum vil føle seg enda mer knyttet til klubben og gledelig stille opp for klubben på senere tidspunkt. Både på og utenfor stadion. Vi står sammen i denne krisen og vi skal sammen komme oss ut av den. Som samfunn og som klubb. Alltid uansett!
 7. Heldigvis er det ihvertfall noen positive ting som skjer i disse dager. Bare å gratulere familien Demidov, men ny liten verdensborger (og potensiell Stabækspiller). Gratulerer! https://www.tv2.no/sport/11311027/
 8. Kan admin være så snill å flytte streamingtråden, fra Blaa og tilbake hit? Vil tro den blir brukt mer her.
 9. My bad. Tydeligvis feil streamingtråd. Den er kjip. Ellers takk for svar, @gwestlund!
 10. Noen streaming av dagens kamp?
 11. Utenlandske medier skriver om det faktum at Haaland har spilt fotball med en jente, da han var yngre. (Noe NRK har fanget opp) Dette bildet har nok trolig blitt brukt. I så fall greit med gratis markedsføring av klubben.
 12. Michael, IAO var tidligere stopper (forsvarsspiller) hos Stabæk. Her blir han bla. husket for sine ville taklinger som han gikk inn i med dødsforakt. Tok ballen og eide den. Litt slik har han vært som sportssjef også. Han ser muligheter og går da fullt inn for de. Har vist flere ganger at han tenker på klubbens beste. Noe som er bra for oss supportere, selv om enkelte spillere nok kan ha fått merke det opp igjennom. Skal samtidig sies at han virker tøff men fair stort sett. Han går foran, i tunge tider, samtidig som han er en taktiker av rang. Spesielt med tanke på spillerkjøp. Dette har han vist utallige ganger ved å gjøre gråstein om til gull! Han har ikke truffet på alle overgangsvinduet, men han er kjent i Norge for å trylle (sammen med resten ledelsen og klubben). Finne spillere ingen har hørt om, både innlands og utlands, som har et potensiale. For deretter vise at det er klassespillere, når de slår igjennom litt senere. Nettverket er også blitt betydelig gjennom årene. Må sies at i media kan han si en ting, men mene en annen, de gangene det vil gange klubben. Det kan derfor være lurt å lese mellom linjene i blant. Vi håper selvfølgelig han blir, men har full forståelse, om han trenger nye utfordringer og velger å drar. Om det blir tilfellet ønsker vi han alt vel. I så fall. Ta vel vare på han! Alltid uansett!
 13. Velkommen hjem, Petter! Merker at jeg bare blir mer og mer optimistisk, med tanke på 2020 sesongen.
 14. Må innrømme at jeg har sansen for Ringstad og tror han kunne passet veldig godt inn i Stabæk. Om IAO og resten er enig, håper jeg de er på den kjente ballen. Passer vel også godt med tanke på økonomi, samt en spiller som ikke har fått så mye tillit, som kan blomstre hos oss. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/duo-ferdigspilt-i-haugesund_sto7571028/story.shtml
×
×
 • Create New...