Jump to content

Gladlaksen

Bruker
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Gladlaksen last won the day on September 17 2019

Gladlaksen had the most liked content!

Community Reputation

329

About Gladlaksen

 • Rank
  Like interessant som Ari

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

465 profile views
 1. Michael, IAO var tidligere stopper (forsvarsspiller) hos Stabæk. Her blir han bla. husket for sine ville taklinger som han gikk inn i med dødsforakt. Tok ballen og eide den. Litt slik har han vært som sportssjef også. Han ser muligheter og går da fullt inn for de. Har vist flere ganger at han tenker på klubbens beste. Noe som er bra for oss supportere, selv om enkelte spillere nok kan ha fått merke det opp igjennom. Skal samtidig sies at han virker tøff men fair stort sett. Han går foran, i tunge tider, samtidig som han er en taktiker av rang. Spesielt med tanke på spillerkjøp. Dette har han vist utallige ganger ved å gjøre gråstein om til gull! Han har ikke truffet på alle overgangsvinduet, men han er kjent i Norge for å trylle (sammen med resten ledelsen og klubben). Finne spillere ingen har hørt om, både innlands og utlands, som har et potensiale. For deretter vise at det er klassespillere, når de slår igjennom litt senere. Nettverket er også blitt betydelig gjennom årene. Må sies at i media kan han si en ting, men mene en annen, de gangene det vil gange klubben. Det kan derfor være lurt å lese mellom linjene i blant. Vi håper selvfølgelig han blir, men har full forståelse, om han trenger nye utfordringer og velger å drar. Om det blir tilfellet ønsker vi han alt vel. I så fall. Ta vel vare på han! Alltid uansett!
 2. Velkommen hjem, Petter! Merker at jeg bare blir mer og mer optimistisk, med tanke på 2020 sesongen.
 3. Må innrømme at jeg har sansen for Ringstad og tror han kunne passet veldig godt inn i Stabæk. Om IAO og resten er enig, håper jeg de er på den kjente ballen. Passer vel også godt med tanke på økonomi, samt en spiller som ikke har fått så mye tillit, som kan blomstre hos oss. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/duo-ferdigspilt-i-haugesund_sto7571028/story.shtml
 4. He he! Det er jeg fullt klar over. Og det er jeg helt enig i at man skal få lov til. Samtidig må det være lov å stille spørsmål om det er i den retningen man har lyst å gå. Jeg syns bare det ble vel mye gruppedynamikk her. Spesielt siden man ikke sitter på alle fakta. Eller kanskje du gjør det? Ikke vet jeg. I så fall fortell meg det gjerne. Gutten har strengt talt (etter det media sier) «bare» ytret ønske om å dra videre. Han har tross alt ikke solgt sjelen sin og i tillegg dratt til Enga. Mye kan skje i fotballen. I fotballen glemmes ting fortere enn man skulle tro. Tenk på alle de som var sure når Jönson dro. Hva er status nå? En gang i fremtiden kan det hende han kan bli aktuell for Stabæk i gjen. Men det skjer trolig ikke om alle broer brennes nå.
 5. Okey, han blir etter alle solemerker ikke med videre (selv om det har skjedd større undre før, enn at han plutselig forandrer mening), men det skal sies at han har gjort jobben sin i Stabæk og bidratt positivt. Personlig syns jeg han har hatt et ganske politisk korrekte svar når han har blitt intervjuet. Noe som har vært helt ok, Men han malte seg nok litt opp i et hjørne når han har nevnt utsettelsene flere ganger. Han er ung, har har bare en del å lære. Jeg tror nok han hadde tjent mer på å si det som det er og sagt at han har større ambisjoner enn Stabæk på sikt, selv om det kanskje er litt kjipere å si. Det kan være han forutså at om han sa det, så ville han ikke bli satset på. Det vet i så fall bare han selv. Det er naturlig å tenke fra Stabæk sitt ståsted, men det er som regel flere sider av samme sak. Det er også viktig å huske at det er en ung gutt det er snakk om, som etter beste evne prøver å finne en vei som er best for hans egen karriere. Og blir naturligvis påvirket av andre rundt seg. Som agenter etc. og da kan alt skje. Sånn er fotballen. Sjeldent vil alt som skjer i gangene komme ut i offentligheten. Så får man mene hva man vil om stjernen man får i klubben. Når det er sagt, så syns jeg det bare er positivt at spillerne på laget har ambisjoner. Da er det som regel mel sultne , jobber hardere og når lengre. Okey så blir ikke alle klubblegender, men sånn er faktisk livet. Det er aldri så dumt at det ikke er godt for noe. Plutselig får en annen ungutt gjennombruddet sitt neste sesong pga. plassen blir ledig. Hvem vet...
 6. Jeg har full forståelse for at flere her inne blir engasjerte, hva angår Ola. Da han har et talent og er blitt «dyrket opp» i Stabæk over en lengre periode. Og det er kjipt når slike spillere ikke blir med videre. Blant annet med tanke på verdien som han potensielt besitter. Som igjen kan investeres videre i klubben. Samtidig syns jeg det er synd at flere her inne faller for fristelsen og omtaler han mer eller mindre som en skam etc. Er det virkelig slik vi ønsker å være som klubb? Å falle ned på samme nivå som flere andre klubber i serien som disser sine egne spillere? Frustrasjon er kjipt, men husk at det som blir skrevet her kan påvirke fremtidige spillere. Er dette riktig signal å sende?
 7. Basert på de 6 lagene som per nå potensielt kan rykke ned. Er det noen dere syns Stabæk bør hente om de rykker ned?
 8. Hei, Syns det er supert med engasjementet fra flere av brukerene her inne på forumet med tanke på nye spillere. Fortsett med det! Mulig det bare er meg, men er det mulig å lage en egen tråd for: «Forslag til nye spillere» og så kan vi beholde denne tråden til spillere som er på vei eller bekreftet. Så blir man ikke like »skuffet», hver gang man åpner denne tråden, for så å se at det ikke er snakk om faktisk spiller på vei inn. Bare et forslag.
 9. Stabæk har flere gode spillere som garantert blir fulgt av andre klubber. Er ikke helt usannsynlig at noen forsvinner ut, dette vinduet. Da er det greit å fylle på med noen, om så blir tilfellet. Han har masse kvaliteter, leverte godt med målpoeng og skapte rom for de andre. Samt han kjenner klubben godt og kommer antageligvis fort inn i gjengen. Derfor ville jeg vurdert han.
 10. Om Mjøndalen skulle rykke ned. Tror dere Brockmann kunne tenkt seg å komme tilbake, eller er alle broer brent? Var det ikke mest fordi Berg ikke ville bruke han? @ingo du vet kanskje litt mer?
 11. Og HVIS det ikke skulle gå veien, så har vi fortsatt tre matchballer til. Hvis det mot formodning ikke skulle bli poeng i noen av de kampene, så kan vi fortsatt ende opp med å sikre plassen, uten seiere, hvis de noen av de bak oss ikke klarer å vinne. Til syvende og sist er dette bare et stort HVIS. Og hvis det hører som regel godt sammen med vass. Dette er mao. per nå, bare hvis vass...
 12. Jeg velger å se positivt på tabellen. Om noen timer, kan vi være sikret fornyet kontrakt i den øverste divisjonen!!! Å, så herlig fotballen er!
 13. 2020, året Askildsen, får sitt store gjennombrudd!
 14. Gøy å se DIO score, Gøy å se Bob på benken og Gøy å høre kommentatoren nevne Stabæk.
 15. Må si jeg også har tenkt tanken angående Næss. Om Sarp skulle rykke ned, tviler jeg på at det er veldig attraktivt for han å sitte på benken i 1. Div. Spesielt når han da også har muligheten til å «komme hjem». Få omsorg, tillit og masse spilletid. Og vikgtigst av alt. Spille for den desidert feteste klubben i landet. Samt bo nærmere familie og venner i hovedstaden og alt det medfører. Noe en ikke skal undervurdere hos spillerne.
×
×
 • Create New...