Jump to content

Gladlaksen

Bruker
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

228

About Gladlaksen

 • Rank
  fortsatt en pingle

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

307 profile views
 1. Det er jeg fult klar over, @Posse. Har selv vært med å synge den;) Var ikke akkurat ment som et kjempeseriøst bidrag, men tenkte bare det må være greit å komme med en ny versjon av den. Eller flere vers, om du vil. Forandring fryder om du spør meg. Håper det er rom for å komme med forslag og innspill til nye idéer her inne. Ps: Jeg ser autokorrekt har spilt meg et lite puss. Rettelse: Old McDonald*
 2. Man får mene hva en vil om IA, men jeg syns ikke at en skal glemme at han og resten av styret bla. har måttet trylle med relativt små ressurser de siste årene. Jeg er overbevist om at de fleste vokser av positiv oppmerksomhet. Dette overgangsvinduet syns jeg ser sterkere ut enn på lenge. Av den grunn, syns jeg IA, klubbens tidligere stopperkjempe fortjener en liten hyllest gjennom en ny supportersang. For en stund tilbake så jeg det var en annen her inne som nevnte noe med IA, kom jeg på den jeg har publisert tidligere. Melodi: Oh Mc Donald... Ps: Sorry. Kunne ikke dy meg. Den er tørr som f, så er bare å stålsette seg. Vet at alt ikke passer 100 % til melodien, men det får så være. Dette er ikke noe endelig produkt, så bare å komme med forslag... [Verse 1] Stabæk hadde en superstopper IA IA O. Det er en man som ikke stopper IA IA O./ (Alternativ:Han blir husket for sin tøffe stil, IA IA O) Og en takling her og en takling der (IAIA IAIA O). Takling her Takling der Takling (overalt/) ALLTID UANSETT ...Stabæk hadde en superstopper IAIA IAIA O. [Verse 2] Nå er han vår supershopper IA IA O. Han har handlet mange smarte kjøp, IA IA O (Alterntiv: Han blir husket for sine smarte kjøp, IA IA O) Og et toppkjøp her og et toppkjøp der (IAIA IAIA O). Toppkjøp her Toppkjøp der Toppkjøp (overalt/) ALLTID UANSETT ...Nå er han vår supershopper IAIA IAIA O. Osv...
 3. Etter tre nye, deilige poeng er det på plass med litt positivitet, syns jeg. Først av alt. Dritdigg med seieren i går! Jeg hadde dessverre ikke anledning til å komme på kampen i går, men heldigvis fikk jeg med meg deler av matchen på nett. Vanligvis er det laget jeg skryter av og de fortjener skryt for en god match, men vet dere hva? I dag skal jeg først og fremst skryte av alle de som var på matchen og lagde liv i går. Og da spesielt Stabæk support og alle andre som sang. Det var stemning som bare det og masse forskjellige go’ sanger. Noe man også hørte veldig godt gjennom skjermen (høyttalerene). Man skal ikke undervurdere den effekten det er av å ha supportere og fans, som står og synger og lager liv. Det er noe også flere av spillerene har påpekt ved utallige anledninger. Så til alle dere som var på matchen i går og lagde bidro med å lage liv og røre. Well done og klapp på skulderen til dere! Måtte alle sammen komme å gjøre det samme, resten av sesongen også. Alltid uansett!
 4. Spennende! Med en til inn, sier mine synske evner at en annen trolig er på vei ut. Uansett, velkommen!
 5. Bjarte Haugedal scoret akkurat for Nest- Sotra. Hyggelig å se. Husker han som et skikkelig arbeidsjern med lederegenskaper og en god passningsfot. Kan minne litt om Meling. Kanskje han kunne være aktuell for en retur om han ikke har slått seg helt til ro i hjemtraktene.
 6. Jeg har sett forbedring i spillet etter at Janne kom tilbake. Noe jeg dog ønsker å se mer av, er noe så elementært som økt balltempo og presise pasninger. Skal sies at jeg har forståelse for at tempo kan senkes i enkelte kamper eller kampbildet om man leder, men kvaliteten på pasningene syns jeg ikke man skal undervurdere. Om man ser på noen av de beste lagene i verden er det pasninger med kraft, som kommer frem. Spillerne spiller hverandre gode og de bruker stort sett få ballberøringer. Noe som gjør at motstander må løpe mer etter. Som igjen resulterer at de blir fortere slitne og man skaffer seg selv en fordel. Dette er noe jeg håper å kunne se mer av fra Stabæk fremover. God kamp i dag! Måtte Stabæk vinne komfortabelt over Vålerengen. For bakom skyene er himmelen alltid Blaa!
 7. Ville Jalasto, scoret akkurat sitt første for Kongsvinger. Gratulerer!
 8. Er det noen der ute som sitter på noe oppdatert info om SMH? Har skikkelig troen på han og tror han kunne løst mye for laget, gitt han er fit for fight igjen. Hvis du ikke er klar, fortsatt god bedring!
 9. Ganske vilt at Boli har klart å være spiss hos Stabæk og keeper hos Mjøndalen i en og samme sesong. Og i tillegg at det har gått under radaren hos enkelte i Josimar. Hva blir så overskriften hos Josimar mon tro?
 10. Om det plutselig skulle vise seg at Boli forsvinner eller blir skadet og det ikke allerede har kommet noen nye inn, syns jeg Adem Güven kan vurderes. Okey, ja, ja, han begynner å bli gammel, men når begynte egentlig alder å stoppe ting i Stabæk. Om man er god nok, er man gammel/ ung nok. Bra sesong så langt i år, på et middels oboslag. Sjekk statestikken hans. Plusser og minuser: + Han scorer mål(!) + Han kjenner til den norske ligaen + Han kan vise vei for de yngre spillerene + Han er en relativ rimelig løsning + Mest sannsynlig få klubber på øverste nivået som vurderer han pga. alderen. Mao. Bedre forhandlingskort for klubben. + Han er garantert lysten på å vise hva han er god på, ellers tviler jeg på at han hadde giddet å spille. - Usikkert om han vil levere fra første stund, selv om han leverer i OBOS. https://www.transfermarkt.com/adem-guven/profil/spieler/49385
 11. Om vi ser på den norske ligaen, har jeg litt sansen for Stian Ringstad. Syns ikke han var noe spesiell i LSK. Ei heller i godset, men i Sandefjord syns jeg han blomstret bra. Fjorårets lag med offensiv tankegang og mindre store profiler, passet han tydeligvis godt. Tilbake i godset virker han å forsvinne i mengden. Tror han kunne passet som hånd i hanske i Stabæk, hvor han hadde blitt tatt godt vare på. Han er etter det jeg kan erindre ganske god på presise innlegg som Boli og flere lett kan styre i mål. Han har riktignok «akkurat» kommet tilbake til godset, men han fikk ikke spille noe særlig i begynnelsen av denne perioden. Mulig det kan forandre seg med en ny trener. Hvis ikke, syns jeg man bør følge med på han.
 12. Er det noen andre i slekten til Bob Bradley som også har god fotballteft, mon tro?
 13. Snakk om å levere varene. Greit nok at Elverum ikke er all verdens motstand, men hattrick er uansett godt gjort. Fortsetter han som dette på A-laget blir han fort snappet opp av en utenlandsk klubb. Spisser som scorer er alltid ettertraktet!
 14. Gratulerer med bra kamp! Mål og leverte gjennombruddspasningen som førte til straffen. Han viser talentet sitt og leverer målpoeng. Blir en stor karriere på A-laget på han der!
 15. Gratulerer med debuten! Vilt hvor mye han ligner på Mix. Samme type steg Samme hårfrisyre Samme kroppsbygning Samme slekt?
×
×
 • Create New...