Jump to content

Gladlaksen

Bruker
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Gladlaksen last won the day on May 17

Gladlaksen had the most liked content!

Community Reputation

449

About Gladlaksen

 • Rank
  i ferd med å etablere seg

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

673 profile views
 1. Veldig godt innhopp. Og en meget spennende spiller. Om han fortsetter å spille slik er nok han solgt innen ett år eller halvannet.
 2. Er overbevist om at han kommer til å score, en god del. Litt x-faktor over han. Blir derfor spennende å følge utviklingen hans i den nydelige blaa drakten.
 3. Bare et spørsmål, men kan du være så snill å komme med noe positivt? Merker jeg begynner å bli lei alt den pessimismen.
 4. Jeg har troen på at det snur. Og det kan skje fort. Det er halvspilt sesong. Masse poeng igjen å spille om. Flere lag kommer til å både selge og kjøpe nye spillere. Noe som kan forandre alt sammen. Samtidig har vi flere viktige spillere ute med skade. Ref. Kassi og Yaw. Samtidig skal en være realistisk og forholde seg til de en har. Men å krisemaksimere, hjelper som regel ikke noe særlig.
 5. Emil forsvinner trolig snart. Kanskje Fredrik Haugen i Brann kunne vært noe. Hvorvidt han er samme spillertyper eller ei, får så være. Han har masse kvaliteter. God og trygg med ball. Offensiv og rask frekvens. I tillegg virker han å ha stagnert noe og trenger en ny boost. Han har heller ikke fått noe særlig tillit i det siste. Det kan selvfølgelig være at det forandrer seg med Ingebrigtsen. Tror bare at Janne kunne fått han til å skinne igjen.
 6. Både Brann, RBK og Ålesund har alle byttet trenere. Det vil garantert føre til en ryddesjau rundt omkring. Er det noen dere kunne tenkt dere derfra?
 7. Skifter tema her nå. Kom over noen gamle lagbilder av Stabæk. Branimir Poljac dukket opp. Det fikk meg til å tenke på hvor heldige mange av oss er og fort ting kan forandre seg. Noen som kjenner til hvordan det går med Branimir den dag i dag? Har funnet noen artikler om han, men min tyrkisk er ikke helt prima per dags dato, dessverre. https://www.tv2.no/a/3677283
 8. Men fra spøk til revolver. Han kommer til å få sitt gjennombrudd relativt raskt og er nok en av de neste egenproduserte eksportene. Trolig solgt innen 2 år.
 9. Ganske bemerkelsesverdig at TV produksjonen og medier kaller han Magnus Strandman Lundal, når alle andre ser at det er Mix Diskerud som løper der ute...
 10. Enig, @Torres. Creds til de som har lagd den og de som tok den med. I utgangspunktet siste alternativ, men flere løsninger funker sikkert. Samarbeidsklubbene har sikkert noen store flagg de vil dele med Stabæk, da de får mer eksponering. Og sponsorene tror jeg gledelig betaler noen kronasjer for å få noen bannere som dekker tribunen med logoen deres. Vinn vinn om du spør meg.
 11. Er vel nok plass, så burde la seg gjøre med begge deler.
 12. Hva angår tribuneliv, så syns jeg det var ganske stille gjennom kampen mot Mjøndalen. Jeg syns det er potensiale for mer liv. Om man kunne satt av 30-40 plasser til Stabæk supportere, som blir plassert i nærheten av hverandre (med avstand), så tror jeg det blir mye bedre stemning. Bedre for spillerne, de som er på kamp og de som ser den på TV. Så kan en diskutere hvor rettferdig det er. Her kan det argumenteres at SS får noe igjen for å stille opp uansett. Noe som vil gange resten av klubben. En annen ting er å lage bannere for diverse sponsorer og samarbeidsklubber, som en kan legge over seter som ikke brukes. Så kommer de til nytte og sponsorene og samarbeidsklubbene får ekstra markedsføring, noe de garantert blir glade for.
 13. Selv om Coronasituasjonen er kjip og vi bare kan være 200 stykk, er det ihvertfall en ting jeg ser som positivt. Stabæk support er uten tvil de som lager mest lyd per supporter, på kamp. Vi er kanskje ikke flest på kamp, til enhver tid, men vi lager mest liv og stemning, samt har de beste sangene. Ta laget fra bartebyen som eksempel. Bare tenk så ensformig og søvnig lyd de lager. Dette til tross for at de er x antall ganger flere enn oss (enn så lenge). Nå er det ikke sikkert man kommer til å høre de i det hele tatt. Ikke bare skal vi vinne kampen på banen, men på tribunen skal vi vinne hver eneste gang! Kom igjen nu, nu kjör vi! Alltid uansett
 14. 1. Molde 2. Rosenborg 3. Kristiansund 4. Bodø/Glimt 5. Stabæk 6. Viking 7. Haugesund 8. Sarpsborg 08 9. Strømsgodset 10. Brann 11. Vålerengen 12. Sandefjord 13. Mjøndalen 14. Odd 15. Aalesund 16. Start
 15. Noen av mine spådommer for Eliteserien 2020. Lumanza blir årets midtbanespiller og godt mulig årets spiller også. Vetlesen kommer tilbake til gamle høyder. Gall blir en av årets overraskelser. Vogt og Lundal får sine gjennombrudd. Bohinen og Hanche-Olsen blir solgt etter storspill. Pignatel tar over etter Hanche-Olsen og leverer varene ved siden av Amankwah.
×
×
 • Create New...