Jump to content

FranckTheBank

Bruker
 • Content Count

  343
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

231

1 Follower

About FranckTheBank

 • Rank
  Rutinert

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

564 profile views
 1. Han kom gratis? Han er forresten fetter av tidligere arsenal spiller Emmanuel frimpong.
 2. Vinduet åpner 1.august, men han kan spille nå fordi?
 3. Svært liten dekning sammenlignet med de andre lagene i eurosport studio. Joachim Jønson er veldig anti Stabæk.
 4. Er han permanent? Trodde han Bare var en caretaker. Godset har vel bedre økonomi enn oss og andre bunnlag ?
 5. Forleng kontrakten. Spent på om han får lokket noen spennende navn i sommer.
 6. Han frister. En defensiv bauta med god teknikk. Skuddfot og pasningsfot. Få han hit. Selv om det er uvant å tenke never change a winning team.
 7. Men han lager for mye sjanser til motstanderen. Foretrekker han høyere i banen isåfall. En spiller vi kunne solgt og fått litt penger for?
 8. Boli virker sikrere på straffer nå. Sendt keeper feil vei på de siste to straffen sine. Man kan si mye om de elendige avslutningene til Ola, men han kommer seg til sjansene nå. Store også. Jonsson må ta æren her for han har jobben med bevegelsene i angrep. Tror dette kan bli bra jeg.
 9. Ting kan snu fort. Tromsø så fortapt ut for tre runder siden. Nå har de slått både Molde, Rosenborg og Stabæk. Viktig å unngå tap mot Ranheim. Selvom vi selvsagt skal spille vårt spill, og ikke parkere noen buss på hjemmebane. En sekspoengers kamp. Godset kommer vel seg ut av nedrykkstriden gjennom et godt sommervindu og orden på trenersiden? Mjøndalen ser ut som en klar dumpekandidat. Ellers er det ganske åpent i år. Lillestrøm pleier jo alltid å blande seg inn. Sarpsborg, Kristiansund og Haugesund vil jeg heller ikke avskrive helt.
 10. Det er den klarest straffen jeg har sett! For en ekkel gjeng KBK er med Coly i spissen. Keeperen er jo helt på jorde der. Skriv kontrakt med Geelmuyden asap! Og start han i neste kamp.
 11. Deilig at du spiller bort ballen der, og erter på deg han rotta Coly. Eliteseriens mest usympatiske. Kanskje bare Høiland og Tripic på nivået hans.
 12. Jonson god både offensivt og defensivt. Angrep er det beste forsvar. Berg ville parkert bussen her og tapt 1-0. Litt tur har vi , men tre viktige poeng. Årets første scoring og poeng på bortebane. Hyll hyll!
 13. Forferdelig dømming. Men Handsen er grei. Klønete å ha armen så høyt og unaturlig. Karma at usympatiske kastrati bomma
 14. Ta ut kassi. Husk at da vi slo glimt spilte ikke han.
 15. Braaten fra start var et godt valg. At det er mulig å få straffe imot på den. Svakt av ola.
×
×
 • Create New...