Jump to content

FranckTheBank

Bruker
 • Content Count

  1,293
 • Joined

Community Reputation

1,001

1 Follower

About FranckTheBank

 • Rank
  Mye større enn Allah

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,572 profile views
 1. Sant. Men de tok kun 7 selv.
 2. Jepp. Aalesund har tross alt tatt 7 poeng fra våre konkurrenter denne sesongen. Tre poeng mot Start, og uavgjorter mot Brann, Godset, VIF og Viking. Vi greide å mobilsere å ta 6 poeng med målforskjell 7-1.
 3. Å vinne med mindre enn 1 mål er vanskelig. Har vi klart å vinne med 0.5 mål før? Så minst et mål vil si at seier er godt nok.
 4. Maatsen skyter mye. Det har vi savnet. Antonsson kan sikkert bli bra.
 5. Mente Aalesund var gode. At de var nære på. Hehe . Hvor mange poeng har LAN tatt egentlig? Stakkars Pappa Bohinen
 6. Botheim vol 2. Brenner enorme sjanser. God i banespillet. Assist i debuten. Gjør feil valg i avgjørende situasjoner som dumme feilpasninger. Skal gi han flere kamper før jeg dømmer. Men ble ikke overbevist her. Har mer sansen for Maatsen.
 7. Vi Er i ingenmannsland. Er nærmere dit enn Europa cup spill.
 8. 9 poeng ned til kvalikk. 11 poeng opp til 3.plass. 4. Plass gir ikke Europa? Cupfinalen før sommern? Hva hvis cupvinnern er blant de tre beste denne sesongen. Da er 4.Plassen denne sesongen som får Europa? 10 poeng opp dit. Det blir helt tåpelig. Må bli cupfinale før sommeren hvert år da siden man kan vel ikke ha to cupfinaler i samme sesong
 9. Okey. Appropos Start slo vi dem med store sifre under McKinley også. Var det 5-0, 5-1 eller 6-1?
 10. Det var jo i 2009 mot Start sa han jo. Vi vant ikke 5-0 idag, men 4-0.
 11. Eneste som kan ta vekk assisten til Sandberg her er at han toucher ballen borti en Aafk - forsvarer før han får den tilbake igjen og skyter i mål. Skjedde i PL fantasy nylig tror jeg at det ikke ble gitt assist pga det.
 12. Eliteserien Fantasy er jo helt ute å kjøre. Så her snytes jeg vel for en assist. Noen med video av hele målet?
 13. Ingen assist på målet til Ollie? Hvem var nest sist på den? Flott at vi er farlige på dødball nå med Valsvik inn. For et beist. I dag spilte vi en god kamp i 90 min. Sikkert noe med motstanderen å gjøre, men deilig med noen sånne innimellom. Bør gi oss selvtillitt utover høsten nå. Skytte manglet bare målet idag. Han og Kai bosser midtbanen. Solheim er vel snart toppscorer nå? 3 mål ja. Et bak Bohinen, Normann Hansen og Edvartsen. Synd han må sone mot Brann
×
×
 • Create New...