Jump to content

FranckTheBank

Bruker
 • Content Count

  578
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

410

1 Follower

About FranckTheBank

 • Rank
  Småkonge på forumet

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

811 profile views
 1. Forrige runde satt Jan Jonsson i studio, og det ble sagt mye om Stabæk. Mye positivt.
 2. Er mulig det kommer litt etter pausen
 3. Haha, reporter kalte Toutouh for Toutouch. Og presterer å si at Viking har gått 9 kamper uten baklengs. Hahaha!
 4. At man gidder å bruke tid på dommeren idag. Vi har mye skader, men fryktelig tamme vi var. Hvor i all verden har det blitt av Raymond Gyasi??
 5. Braaten var veldig god idag. BB etter mitt skjønn hvis man kun tar med Stabæk spillere.
 6. Viking rundspiller oss fullstendig. Sitter igjen med følelsen av at vi vant det ene poenget. Skuffende at vi ikke skaper mer på hjemmebane, og at Vetlesen søler bort to gode muligheter. Vi taper to poeng til Tromsø og Sarp, men er status quo med Vålerenga, Godset, Mjøndalen og Lillestrøm. Kun ranheim vi øker til. Haugesund er herverd ute av bunnkampen etter å slått RBK.
 7. Heldige som ikke ligger under.
 8. Askhildsen starter. VG Live tar aldri feil.
 9. Bakkekontakt er viktig skal man overleve. Selvinnsikt er mangelvare men forhåpentlig ikke hos spillere og trenere Du vet at huset alltid vinner? Å spille penger på fotball er under min verdighet
 10. VIF har 29 poeng. Viking er seriens største formlag, og er klare favoritter mot en dumpekandidat med store skadeproblemer, som har enorme problemer med å vinne fotballkamper.
 11. Vif har trygg plass noe vi ikke har. De kan senke skuldrene. De er klare favoritter mot oss. Vi har ikke slått dem borte siden 2015 under bob?
 12. Hvor lenge er lumanza ute? Er den svake formen til junker synonymt med at han har spilt med en kjenning til en skade? Vil se Edvartsen fra start nå. Vetlesen er god men han skaper ikke akkurat mange målpoeng Noen som har status på Gyasi?
 13. Etter en nærmere kikk på tabellen er nok U å foretrekke ja. Men heller Godset seier en Mjøndalen. Fordi Godset ser sterkere ut enn brunskjortene.
 14. Svakt keeperspill. En lompe under foten. Det kan man trygt kalle pølse i lompe.
×
×
 • Create New...