Jump to content

FranckTheBank

Bruker
 • Content Count

  648
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

505

1 Follower

About FranckTheBank

 • Rank
  Konge på forumet

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

940 profile views
 1. 20 seriemål hele karrieren? Er likevel 4 mål mer enn junker. Ser at du hoppet over de 58 målene han scoret for Follo på 100 kamper. Gjorde du det med vilje? Husk at azemi har hatt mye skader. Og i VIF er mange av kampene som innbytter mener jeg å huske
 2. Azemi var bra både i Glimt og TIL. Han er klasse. Bedre enn Junker etter min mening. I hvertfall en mye bedre avslutter. Jobber også hardt og er god på hodet.
 3. Hvilken runde møter vi Lillestrøm? Kan ikke finne den i terminlisten.
 4. Sheffield Utd er vel litt mye kick and run. Hadde håpet han skulle gå til Brighton som står for en litt mer sjarmerende fotball som passer Bohinen bedre.
 5. Etter Vålerenga kampen der mange var grønne av misunnelse til begge fans som satte fyr på kampen bokstavelig talt.
 6. Fortsatt folk her som er sjarmert av kanarifansens blussing?
 7. Lumanza er bare muskler men det er tungt å løpe med skuddsikker vest
 8. Straffen er grei. Tripic er i ubalanse, og han blir dyttet ned. Han ser ikke på ball i det hele tatt kun mann. Idiotisk håpløst forsvarspill.
 9. Han spilte svært lite ifjor for KBK. Er han god nok?
 10. I det minste får han avsluttet og på mål. Bohinen brente en større sjanse og hadde mange elendige skudd over. Slutt å henge ut japaneren etter kun 2 kamper fra start. Hvis Junker ikke blir og Ola stikker kan det være greit med en ny spiss. Braaten er gammel og Edvartsen er mer kant. Toutouh forsvinner vel og. Men kino er et verdifullt medlem av stallen. Mye bedre enn Mehmeti, aga og andre skrekkeksempler siste årene
 11. Også den elendige klareringen til Jeppe Moe.
 12. Jeg tror dette kan gå langt neste sesong, men noen mente her at man ofte er medaljekandidat året etter en god høstsesong. Men var det ikke et år Skullerud og Godset var veldig gode på høsten, men falt fullstendig gjennom året etter?
 13. Vi er det beste laget her og spiller faktisk fin fotball utpå glattisen. Kinoshita er mye involvert. Synes ikke han har gjort seg bort.
×
×
 • Create New...