Gå til innhold

FranckTheBank

Bruker
  • Innholdsteller

    3 526
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Alt skrevet av FranckTheBank

  1. En egen tråd som for to år siden da Gift herjet denne lista. Husker også at Ottesen, Krogstad og Geelmuyden var faste innslag på scoringer og assister. Denne vil oppdateres fortløpende med scoringer og assister fra ligaen og cupen, siden det er vanskeligere å holde oversikt over dette når vi ikke er med i fantasy. Fantasy-assister vil jeg ta med.
  2. Kl 17.00 TV2 play/danskebåten mandag 1.april Kamptips. 1-0. Deja vu til 2016 i Eliteserien da Mehnert fikk sin eneste start for oss. Noen som tør å tippe et lag? Oversikt over skader?
  3. Klokkeslett? Og hvem sender kampen ?
  4. VAR ødelegger gleden av fotball og øyeblikk. Luxemburg scorer, men får isteden etter VAR-sjekk rødt kort imot pga en tidligere forseelse.
  5. Blir deilig å slippe ligakamp borte mot viking. Kommentatorer som er 100 % stavanger mann og partisk. Dommere som gir oss det obligatoriske røde kortet. Tripic og co som filmer og jubler for jukset sitt. Vår obligatoriske 0 poenger hver sesong dette.
  6. Har noen skrudd på flight trackeren til Fardahl Opseth? Jeg har alltid tenkt på han som en liten spiss a la Furuseth Olsen.....
  7. Heldigvis ikke VAR i Obos. Var det ikke slik?
  8. Gift med et innhopp på to minutter i Lyon sin viktige snuoperasjon mot et annet bunnlag. Rakk å få gult kort da. Var 2-1 da han kom inn. Med Benrahma inn også blir det vel hardere konkurranse om spilletid.
  9. Hadde vært fint om vi kunne blitt neste lag som det kunne blitt lagd en tv serie om, slik som Vålerenga ble i fjor.
  10. Dette er vel et typisk norsk fenomen. Iskaldt.
  11. Viktig seier til Lyon! Orban-effekten!
  12. Kjelsås er forventet topplag i post nord.?
  13. Hvorfor har ikke Heghardt noen spillertråd.?
  14. Det er dejlig å være dansk i Stabæk
  15. Det er vel ikke så uvanlig i USA.
  16. Har vi prosenter på enda et salg av Gift? Har skjønt det slik at vi ikke får noe mer om Vetlesen skulle bli solgt en gang til. Vi fikk vel også litt for Solbakken? Nå må vi håpe på et supersalg av Nusa i sommer. Karrieremessig og rent sportslig var det vel et steg ned for Gift å bli solgt fra Gent som skal spille utslagsrunde i Conference League til en potensielt 2.nivå klubb i Frankrike neste sesong. Hva har gått galt i Lyon? En del kjente spillere, allikevel i bunnstriden. Får håpe Gift kan løfte dem til sikker plass. Han kom innpå stillingen 0-3, og det endte 2-3 uten at han selv scoret igår. grunnen til overgangen, må jo være at han selv tjener mer i Lyon enn i Gent?
  17. Håper virkelig Hammy også får et større innhopp!
  18. Lyon ikveld mot Rennes. Orban debut? Klarer han å skyte storklubben ut av bunnstriden? Lagkamerat med kjente ex-PL profiler som Lacazette, Lovren og Maitland-Niles
  19. Du har fått med deg at Walstad har signert for Stabæk for enda et år?
  20. Dette er en spiller som var i landslagstroppen for noen år siden? Uvirkelig å få han til OBOS. Lukter seriegull i år.
  21. Walstad kom seg meget godt på høsten. Men han er vel tilbake i Haugesund? Burde aldri spilt den siste kampen! Glemte også Vinge. Han beholder vi under Bob!
  22. Med Oldrup Jensen har vi en fattigmanns Lucca. Temposvak spiller som pådrar seg mye kort, og lite kreativ fremover. Han bidrar sikkert med mye rutine og morro i garderoben, men det viktigste nå er vel å ikke miste for mange spillere. Laget vi har nå skal vel kunne klare å rykke opp igjen. Var en del gode nok spillere for OBOS som slet med spilletiden ifjor, og som er relativt unge. Geelmuyden, Piggy, Veum, Andresen. Er evigunge Thor Lange fortsatt med og kan børstes støv av? Keeperplassen derimot er et stort spørsmål. Og på topp må vi finne gull. Wendt? Er spent på Olderheim og Spiten Nysæter. Disse kan fort slå gjennom i OBOS. Kostadinov, Næss, Pedersen må vi beholde. Hva skjer med Ottesen, Krogstad, Kabran, Edwards, Haugen? Riise jr bør vel også ta noen nye steg nå. Noen glemt? Leieknektene Jelacic, Vetti og hvis det er fler er vel ferdige.
  23. Har klokkertro på Bradley. Ikke bekymret i det hele tatt. Han leverer nok både fra trenerbenken og på overgangsmarkedet. Ellers morsomt å se hvor mange nostalgikere det finnes her, og hvor lett spillere blir tilgitt. Vi hadde nok tatt imot Trondsen, Mix, Ola og Høgh
×
×
  • Opprett ny...