Gå til innhold

FranckTheBank

Bruker
  • Innholdsteller

    3 526
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Innlegg skrevet av FranckTheBank

  1. En egen tråd som for to år siden da Gift herjet denne lista. Husker også at Ottesen, Krogstad og Geelmuyden var faste innslag på scoringer og assister. 

    Denne vil oppdateres fortløpende med scoringer og assister fra ligaen og cupen, siden det er vanskeligere å holde oversikt over dette når vi ikke er med i fantasy. Fantasy-assister vil jeg ta med. 

  2. Blir deilig å slippe ligakamp borte mot viking. Kommentatorer som er 100 % stavanger mann og partisk. Dommere som gir oss det obligatoriske røde kortet. Tripic og co som filmer og jubler for jukset sitt. Vår obligatoriske 0 poenger hver sesong dette. 

  3. 29 minutter siden skrev odd:

    Han får bare ta et steg til.

    La oss si at Gent skaffet seg 15% de også. Selges han for 700 mill (hvis han etablerer seg som heteste spiss i Frankrike må det være mulig) betyr det i så fall 75 mill til Gent, og av det 10 millioner ekstra til oss.

    Om Gent har prosenter vet jeg ingenting om, men vi kan jo håpe 🙂

    Har vi prosenter på enda et salg av Gift? 

    Har skjønt det slik at vi ikke får noe mer om Vetlesen skulle bli solgt en gang til. 

    Vi fikk vel også litt for Solbakken? 

    Nå må vi håpe på et supersalg av Nusa i sommer. 

    Karrieremessig og rent sportslig var det vel et steg ned for Gift å bli solgt fra Gent som skal spille utslagsrunde i Conference League til en potensielt 2.nivå klubb i Frankrike neste sesong. Hva har gått galt i Lyon? En del kjente spillere, allikevel i bunnstriden. Får håpe Gift kan løfte dem til sikker plass. Han kom innpå stillingen 0-3, og det endte 2-3 uten at han selv scoret igår.  grunnen til overgangen, må jo være at han selv tjener mer i Lyon enn i Gent?

  4. 1 time siden skrev odd:

    Mtp at han da vil være låst til Stabæk frem til vinduet åpner og han kan bli klar for Haugesund igjen så er vel det litt rart?

    Du har fått med deg at Walstad har signert for Stabæk for enda et år?

  5. 21 minutter siden skrev @ringo:

    Oldrup er nok en adskillig bedre spiller enn Lucca.

    Ellers stort sett enig - vi har flere utviklingsbare spillere som ikke ble satset på i fjor - dessverre vil jeg si. Vi gjorde akkurat det vi ikke burde etter opprykket. I stedet for å supplere en god stall med noen få klare forsterkninger - så fylte vi på med en hel haug stort sett middelmådige spillere.

    Walstad kom seg meget godt på høsten. Men han er vel tilbake i Haugesund? Burde aldri spilt den siste kampen! Glemte også Vinge. Han beholder vi under Bob! 

  6. Med Oldrup Jensen har vi en fattigmanns Lucca. Temposvak spiller som pådrar seg mye kort, og lite kreativ fremover. Han bidrar sikkert med mye rutine og morro i garderoben, men det viktigste nå er vel å ikke miste for mange spillere. Laget vi har nå skal vel kunne klare å rykke opp igjen. Var en del gode nok spillere for OBOS som slet med spilletiden ifjor, og som er relativt unge. Geelmuyden, Piggy, Veum, Andresen. Er evigunge Thor Lange fortsatt med og kan børstes støv av? Keeperplassen derimot er et stort spørsmål. Og på topp må vi finne gull. Wendt?  Er spent på Olderheim og Spiten Nysæter. Disse kan fort slå gjennom i OBOS. Kostadinov, Næss, Pedersen må vi beholde. Hva skjer med Ottesen, Krogstad, Kabran, Edwards, Haugen? Riise jr bør vel også ta noen nye steg nå. Noen glemt? Leieknektene Jelacic, Vetti og hvis det er fler er vel ferdige. 

  7. Har klokkertro på Bradley. Ikke bekymret i det hele tatt. Han leverer nok både fra trenerbenken og på overgangsmarkedet. 

    Ellers morsomt å se hvor mange nostalgikere det finnes her, og hvor lett spillere blir tilgitt. Vi hadde nok tatt imot Trondsen, Mix, Ola og Høgh :) 

×
×
  • Opprett ny...