Gå til innhold

Tonna

Bruker
  • Innholdsteller

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Om Tonna

  • Bursdag 02. des. 1984

Profile Information

  • Location
    Askerveien

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Det er jo nettopp en sang som "Nils" som gjør at det blir litt orginalitet på feltet. Vi har stortsett et veldig bra sangreportoar, men vi trenger også sanger som er utradisjonelle (ja, jeg savner skotrikset) og som kan virke klovnete og merkelige for mange. Vi kan da kanskje bli sett på som en supporterklubb som er litt utenfor boksen, det er da kun er positivt? Jeg personlig syns at "Nils" er fetest når den blir tatt litt på sparket uten at det er planlagt, men heller hver kamp i det 75.minutt enn å aldri å synge den. Som regel så er det flertallet som får bestemme her i livet og det er det vel liten tvil om at det er i dette tilfellet... Klagen går på at man ikke er like lydhør i de 2 minuttene den holder på?! "Oh nooo". http://milano.xcitta.it/uploads/imagecache/percitta_news_large/pictures/OhNooSTRISCIONELazio.jpg
  2. Man må ofre litt. Så lenge drakta endte opp godt skjult i buksen min til slutt, så er ihvertfall jeg godt fornøyd.
  3. La meg merke til at en av de få spillerne og innbytterne som ikke var med på å ta bølgen etter kampen i dag var Vålerenga sympatisøren Diskerud.. Bli kvitt han.
  4. Nå kødder du! Eller mener du etter kampen? Nei under kampen, og jeg kødder ikke. Det hører med til historien at jeg i år sitter på G feltet, og der er det kort vei til bortesupporterne og lang vei til $ og vi blir kanskje litt lurt av det. Nå er det ikke meg og alle andre som sitter på langsiden dere skal underholde, så missforstå meg rett. Det som er kjipt er at langsiden på vår side er rimelig full, men det er ikke noe liv der i det hele tatt. Vi prøver gang på gang å dra igang litt rop. men ingen henger seg på. Jeg tror kanskje det ville vært enklere å få igang hele stadioen om $ sto på kortsiden og facet bortesupporterne. De får veldig mye gratis nå, desverre. Jeg sitter også på G-feltet, og føler at du denne gang kritiserer litt for gamle synder. Vel var Moldefansen lettere å høre mot slutten av andre omgang (hvertfall en stund etter 3-2-målet), men jeg var faktisk positivt overrasket over hvor godt jeg hørte $ på søndag. La merke til det veldig tidlig (husker ikke om det var rett før kampen startet, eller helt i starten). Samtidig har jeg ikke sett $ så tydelig før heller, alle som sto øverst i svingen var godt synlige, og hørtes. Selvfølgelig ikke like godt som jeg forventer fra en kortsideplassering, men likefullt - dette fortalte meg at når $ kommer ut på kortsida og får vendt trynet mot resten av stadion blir dette veldig bra. Med tanke på taket er det kanskje en fordel å stå så høyt som mulig også (jfr. $ på SFK-kamp) taket bedrer lydtrykket som bare juling. Hvis vi står høyt oppe på kortsiden så trenger vi jo ikke stå på teleskoptribunen? Jeg vil flytte fortest mulig! Neste hjemmekamp er mot Lyn, og da er det flaut å ikke være best på tribunen! Jeg tror ikke det er mulig å bruke kortsiden hvis man skal ha som utgangspunkt at man ikke skal være på teleskoptribunen i det hele tatt. På helt vanlige kamper er nok ikke dette et stort problem, men når vi har toppkamper som semifinale i cupen, champions league og andre store oppgjør så vet vi alle hvordan stemningen er. At folk kommer til å rase nedover på tribunen når vi scorer og at mange heller blir værende der nede tror jeg man nesten må regne med. Derfor er vi er avhengig av en teleskoptribune som tåler alt som en supporterklubb drasser med seg. Misforstå meg rett, jeg ønsker meg sterkt til kortsiden så fort som mulig!
  5. Bortsett fra en liten periode hvor det ble slitsomt mye klageopera mot vanlige Fredrikstad-tilskuere, så var det ellers en fornøyelse å synge i klacken idag. Veldig bra trøkk og folk sang som jeg ikke har hørt på en Stabæk-tribune på lang tid.
  6. Ikke er jeg medlem av SS, og ikke har jeg fått hjulpet til stort. Men uansett, ønsker jeg deg god bedring!
  7. Hehe, i den kantina satt jeg vel for nøyaktig ett år siden, 1 år er gått, og livet kan endelig fortsette som normalt.. Ålreit kantine, men det er det eneste ålreite med Heistadmoen.. Gled deg til biuvak øvelsene! 9568 Tonna
  8. har sett det 3 ganger, men ikke i år, tviler ikke på at det var en bra opplevelse!
  9. bytt markeGOL med poljak.. savner Poljak!
  10. enig, ser absolutt ikke problemet med at den er satt opp til 16.. For min del kunne alle kamper gått 16, da kvelden er fortsatt ung når kampen er ferdig.
  11. Fishermans Friend? hmm..
  12. ehhh.. kom deg til garden og jeg skal vise deg at militæret er som i gamle dager.
  13. Bombe at Henrik er på pletten med engang det dukker opp noe snacks. teens jagern..
  14. SÅÅÅ GLAD JEG BLE!
×
×
  • Opprett ny...