Jump to content

Guttarepperstb

Bruker
 • Content Count

  145
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

155

About Guttarepperstb

 • Rank
  skravlekjerring

Recent Profile Visitors

422 profile views
 1. Dette her er så vanvittig kult og fullt fortjent! Er ikke lenge siden han spilte back fordi han ikke ble sett på som en god nok midtstopper og nå er han da en av Norges beste midtstoppere!
 2. Fantastisk andre omgang, billig straffe og kjempebom på overtid. Må være fornøyd med det her, men her kunne vi fort stukket av med alle poengene!
 3. Kjipt, men så lenge vi fortsetter i samme spor så er dette langt i fra over!
 4. Tipper Botheim er tent i dag, inntrykket jeg har fått av han er at han gleder seg mer enn han gruer seg til sånne kamper. Tipper scoring og en ydmykende feiring fra Botheim i dag!
 5. Registrerer at VG live ga Hugo 4 på børsen
 6. Jada er da ikke helsvart dette, må helt klart skje noe offensivt. Defensivt er vi solide syntes jeg, henger bra med på midten også men får lite kraft offensivt. Håper vi ser en 4-4-2 neste match også, men da med Edvardsen på topp sammen med Kino eller Botheim. Det snur på Lerkendal!
 7. Daland kan å spille fotball han, synd vi ikke satset nok på han
 8. Kjempe sterk signering! At Rosenborg nå henter et spisstalent fra Sverige tyder vel på at det er større sjanse for å få Botheim på permanent basis? Må begynne å bli lei av å ikke bli satsa på i Rosenborg!
 9. Rutinert å dra på seg et gult kort der Kinoshita😖
 10. Men helt enig i det du skrev først der!
×
×
 • Create New...