Jump to content

Blaatann

Bruker
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Blaatann last won the day on December 3 2018

Blaatann had the most liked content!

Community Reputation

69

About Blaatann

 • Rank
  blodfersk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ser ut som en offensiv type som kan strekke laget og binde opp forsvaret. En trussel som enten kan gjøre ting selv eller åpne rom for andre ved å bevege seg på måten han gjør som skaper uro i forsvaret. Ut i fra sjansene KBK hadde denne matchen hvor han er i kamera så skal det ikke mye terping til før løpene hans blir timet godt nok til enda bedre uttelling enn ett mål som det ble i den kampen her. Dette kan bli meget spennende!
 2. Noen som har en oppdatert Jönsson-tabell liggende og vil dele?
 3. En liten bønn: Er det mulig å få Nadderudhymnen gjort av Nikolai Grasaasen på Spotify? Jeg hører ofte på den når det nærmer seg natta, pluss at alle kvalikrundene vi har vært igjennom, og sen avslutning av ES, har gjort dette til en aldri så liten julelåt for meg også. Vet at den ligger på nett, men i lengden er det litt slitsomt å spole tilbake til start hver gang den er slutt, hehe. Spotify eller ikke, en helt fantastisk låt! Jeg er ekstremt glad for at klubben i mitt hjerte også er klubben i hjertet til så mange folk det bobler engasjement av i form av sanger, filmer, frivillig arbeid, heiing og støtte for laget. Takk!
 4. Kassi scoret 8 mål i TL 2015, hvorav 7 av de kom etter at Dio hadde forsvunnet. Sikkert noen her som vet dette bedre enn meg, men jeg antar at dette var fordi han ble brukt høyere på banen. Se også oppsummering av sesongen 2013, RBK-STB 16. mai 2014, og sikkert mange andre eksempler. Kassi kan skyte og hvis han nå blir flyttet oppover i banen på søndag så kan det bli flere enn spissene som gjør mål for oss. Så vil jeg også gratulere Haugesund med avansement i Europa i går. Veldig godt kjempet! Dere måtte nok helt ned i kjelleren alle sammen og det skal vel bli godt med en hvil i helgen? Hehe
 5. Boli gir Lumanza en god klem i bildet til Budstikka i saken om at sistnevnte har returnert på Nadderud, så han er i hvert fall i området.
 6. Er det Ullevaal som gjelder når vi skal spille Europa League neste år?
 7. Veldig deilig at Boli åpner målkontoen igjen, ikke minst alene med keeper! La oss håpe dette ga mersmak for han og at han fikk bygd opp selvtilliten. Ellers synes jeg Vetlesen hadde bra intensitet i riktig retning, kald i hodet da han dro på med en smektende lobb over keeper og en crossball til Braathen det er synd ikke blir noe mer av, for det så ut som at ballen var utstyrt med GPS-navigasjon med treffsikkerhet på 1mm^2.
 8. Mener å huske at bronse-sesongen, godt akkopagnert av Dios 17 fulltreffere, var en sesong hvor laget nærmest var helt satt hver kamp. Island gjorde heller ikke mange bytter i deres EM-eventyr i 2016. Felles utfordring var lite til ingen ressurser, altså bedre å satse på et satt lag for å dyrke fram andre fordeler; samspill og interaksjoner. Jeg tror derfor ikke en Plan A type trener ikke nødvendigvis er det dummeste å satse på gitt situasjonen vår.
 9. Tok ut topp 15 og rangerte på poengsnitt per spilte kamp siden noen har vært med lenger enn andre og kjelleren på Bekkestua ikke var før tidlig 90-tall. Nå ser vi enda bedre ut. (Legg også merke til at vi er på delt 2. plass på antall scorede mål per kamp spilt. Morsomt) Kilde: https://www.fotballkanalen.com/blogg/maratontabell-eliteserien-fra-1963-til-i-dag
 10. Brusegutten Brus blomstret godt de siste årene hos oss og fikk til og med dunket inn noen mål. Hadde vært moro med en skikkelig lynving nå som Moussa etter all sannsynlighet forsvinner.
 11. Takk for svar, Ingo! Dette var som sagt bare et forslag, men tror slike mål og delmål kan skape engasjementet vi alle ønsker. Ting blir viktigere når alle, inkludert publikum, vet hva det spilles for. Gleder meg til å se hva som kommer!
 12. Jeg har nettopp lest boken din fra 2008, Ingo. Ble helt frelst da du skrev om hvordan Stabæk satt seg et hårete mål og jobbet mot det. Det er artig hvordan alle utfordringer som måtte oppstå er mulige å løse så lenge man har et overordnet mål man kan rette seg mot hele veien. En rød tråd i alt vi gjør. Her ønsker jeg å utfordre Stabæk på å gjenta dette. Hva er vårt sportslige, hårete og, ikke minst, konkrete mål for tiden? Hvilke kortsiktige mål må vi oppnå for å nå det store målet? Dette tror jeg faktisk går litt hånd i hånd med engasjement rundt klubben. Når verden er enkel er det lett å ta stilling til om man skal på kamp eller ikke. Kvalik ble spilt i desember, det er klart det mobiliserer publikum! Er det nøkkelkamper i løpet av en sesong i forbindelse med våre mål/delmål? Da må vi kommunisere for å engasjere så vi ser at mobiliseres! Vi er litt i limbo akkurat nå, vi venter på ny stadion, vi satser på å være en middelhavsfarer inntil videre, det virker litt som at vi kjemper for å bevare status quo. Dette er ikke Stabæk, vi skal være de idiotene som tror at vi kan nå cupfinalen om 5 år selv om vi er langt nede i divisjonssystemet. Vi gir faen i om det er Mjøndalen som skjelver i buksene på Naddis eller om det er RævBK på Lerkendal, fuck dem, null respekt for deres kvaliteter, vi skal valse over dem uansett! Jeg har derfor et forslag til mål: I 2020 skal vi spille Europacup. Da må enten cupfinalen vinnes eller medalje i ES. Alle kamper mot Særp, Brann, Haugesund, Enga etc er sekspoengskamper for vi skal ta Europaplassen fra dem! Cupen er vinn eller forsvinn hver eneste match, hver kamp er som forrige kamp mot Godset, hver kamp er som kvaliken mot Ålesund. Kommuniser på sosiale medier om når man må begynne å kjøre hjem fra diverse hytteområder for å nå fram til Naddis til kampstart, for alfa omega den helgen er å rekke kampen på søndagen!
 13. Heisann! Har kun vært med på forum som anonym bruker så langt, men tenkte jeg ville dele noe med dere. Stb møtte Sandefjord i opprykksfinale i Adecco i 2005, denne kampen ligger på Youtube. Etter 12:20 spilte minutter begynner kommentator å mimre tilbake til da Stabæk hadde et kanonlag i 2001 med Tommi Svindal Larsen, Martin Andresen og Chippen Wilhelmson og forteller etterpå om at vi ikke har like mange stjerner i dag. På sett og vis hadde han rett, vi hadde ikke like mange stjerner. På backen løp en 22-åring rundt ved navn Skjønsberg, en og to eldre herrer i midtforsvaret, Henning Hauger var vår 20 år gamle ving, en habil keeper i Jon Knudsen, vi hadde toppscoreren i Addeco det året i Nannskog og hans like giftige makker, Veigar P, men ingen stjerner. På det tidspunktet. Det er klart det er gøy å mimre, men hadde kommentator bare visst hva som skulle skje tre år senere så hadde han ikke tenkt en tanke på laget fra 2001, han hadde sett stjernene som vandret ute på matta i 2005. Som supportere for de blaa har vi muligheten til å se inn i fremtiden, det gjør vi ved å tro på gutta som er på matta i dag. Da blir fortiden stolt, men fremtiden like lys. Vi har både én og to unge backer, til og med en i midtforsvaret ved siden av en eldre herre, vi har et par unge driblefanter på vingene, faen, vi har attpåtil toppscorer i Eliteserien og det som begynner å ligne to gode makkere på topp! Steen Jensen definerte kvaliken 2016 som et opprykk for Stabæk basert på at vi hadde ligget på nedrykk hele sesongen, så hvorfor ikke gjøre det denne gangen også? Forutsetningene er i hvert fall de samme. Men hvorfor ikke gå hakket lenger også? Stallen vår består av en gjeng mindre stjerner som vi vet kan bli gode fordi vi har troen på dem, dette er opprykksfinale anno 2005! God kamp på onsdag og søndag! KOM IGJEN STABÆK!
×
×
 • Create New...