Jump to content

Blaatann

Bruker
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Blaatann last won the day on December 3 2018

Blaatann had the most liked content!

Community Reputation

115

About Blaatann

 • Rank
  Like skrivefør som Martin Schanke

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.vg.no/sport/fotball/i/3JWV1d/se-hvem-som-kom-paa-rundens-lag Ny runde, nytt rundens lag, samme mann på stopperplass
 2. Ref intervjuet på Facebook-story så er det på sin plass å hylle vår toppspillerutvikler som åpner dørene til eget hus for at Kai Kostadinov (unnskyld ev. feilstaving) skal ha et sted å bo. Skjønner godt at vi har det beste akademiet i Norge med en så dedikert sjef!
 3. https://www.vg.no/sport/fotball/i/WbQR7r/se-hvem-som-kom-paa-rundens-lag En av oss på rundens lag med sitt «Ukuelige pågangsmot»
 4. Hvis noen av dere har Get så kan man i appen under TV arkiv gå på Eurosport Norge og deretter Eliterserien og bla seg nedover. Episoden er tilgjengelig til 17. juli
 5. Tror nok det blir litt mer enn 0-0 her. Det er bare noe med mentaliteten vår mot VIF. Det SKAL vinnes på begge sider og Fagermo kan jo i hvert fall ikke tape eller spille uavgjort i første hjemmekamp på kjedelig vis!? Glad vi ikke har det presset på oss, VIF har jo alt å tape her. Vil også gjerne minne om et par borteresultater fra Skagerak Arena de siste årene: 2018: 0-3, 2017: 0-5 God match, godtfolk!
 6. Ser ut som en offensiv type som kan strekke laget og binde opp forsvaret. En trussel som enten kan gjøre ting selv eller åpne rom for andre ved å bevege seg på måten han gjør som skaper uro i forsvaret. Ut i fra sjansene KBK hadde denne matchen hvor han er i kamera så skal det ikke mye terping til før løpene hans blir timet godt nok til enda bedre uttelling enn ett mål som det ble i den kampen her. Dette kan bli meget spennende!
 7. Noen som har en oppdatert Jönsson-tabell liggende og vil dele?
 8. En liten bønn: Er det mulig å få Nadderudhymnen gjort av Nikolai Grasaasen på Spotify? Jeg hører ofte på den når det nærmer seg natta, pluss at alle kvalikrundene vi har vært igjennom, og sen avslutning av ES, har gjort dette til en aldri så liten julelåt for meg også. Vet at den ligger på nett, men i lengden er det litt slitsomt å spole tilbake til start hver gang den er slutt, hehe. Spotify eller ikke, en helt fantastisk låt! Jeg er ekstremt glad for at klubben i mitt hjerte også er klubben i hjertet til så mange folk det bobler engasjement av i form av sanger, filmer, frivillig arbeid, heiing og støtte for laget. Takk!
 9. Kassi scoret 8 mål i TL 2015, hvorav 7 av de kom etter at Dio hadde forsvunnet. Sikkert noen her som vet dette bedre enn meg, men jeg antar at dette var fordi han ble brukt høyere på banen. Se også oppsummering av sesongen 2013, RBK-STB 16. mai 2014, og sikkert mange andre eksempler. Kassi kan skyte og hvis han nå blir flyttet oppover i banen på søndag så kan det bli flere enn spissene som gjør mål for oss. Så vil jeg også gratulere Haugesund med avansement i Europa i går. Veldig godt kjempet! Dere måtte nok helt ned i kjelleren alle sammen og det skal vel bli godt med en hvil i helgen? Hehe
 10. Boli gir Lumanza en god klem i bildet til Budstikka i saken om at sistnevnte har returnert på Nadderud, så han er i hvert fall i området.
 11. Er det Ullevaal som gjelder når vi skal spille Europa League neste år?
 12. Veldig deilig at Boli åpner målkontoen igjen, ikke minst alene med keeper! La oss håpe dette ga mersmak for han og at han fikk bygd opp selvtilliten. Ellers synes jeg Vetlesen hadde bra intensitet i riktig retning, kald i hodet da han dro på med en smektende lobb over keeper og en crossball til Braathen det er synd ikke blir noe mer av, for det så ut som at ballen var utstyrt med GPS-navigasjon med treffsikkerhet på 1mm^2.
 13. Mener å huske at bronse-sesongen, godt akkopagnert av Dios 17 fulltreffere, var en sesong hvor laget nærmest var helt satt hver kamp. Island gjorde heller ikke mange bytter i deres EM-eventyr i 2016. Felles utfordring var lite til ingen ressurser, altså bedre å satse på et satt lag for å dyrke fram andre fordeler; samspill og interaksjoner. Jeg tror derfor ikke en Plan A type trener ikke nødvendigvis er det dummeste å satse på gitt situasjonen vår.
 14. Tok ut topp 15 og rangerte på poengsnitt per spilte kamp siden noen har vært med lenger enn andre og kjelleren på Bekkestua ikke var før tidlig 90-tall. Nå ser vi enda bedre ut. (Legg også merke til at vi er på delt 2. plass på antall scorede mål per kamp spilt. Morsomt) Kilde: https://www.fotballkanalen.com/blogg/maratontabell-eliteserien-fra-1963-til-i-dag
×
×
 • Create New...