Jump to content

Jon

Stabæk Fotball
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Jon last won the day on July 10

Jon had the most liked content!

Community Reputation

497

About Jon

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det var akkurat det jeg gjorde i det innlegget du har klippet ut over. Hvis du leser hele innlegget, så klarer du å få ut tallet der. Grunnen til at det ikke er mulig å si et nøyaktig tall, er fordi vi har endel felles kostnader for alle avdelinger i klubben som banekostnader og administrasjonskostnader. Det er andre klubber som har Akademi, men få om noen som har på vår størrelse og for begge kjønn. I f.eks. Vif ligger dette i «breddeavdelingen» sammen med kvinnelaget i er eget allianselag I 2019 vil jeg anta at tallene blir noe høyere, med tanke på de salgene som er gjort.
 2. På tide at du kommer innom på en kaffe Ringo! Hvorfor skulle noen av oss som jobber i klubben ønske å komme med informasjon som ikke er etterrettelig? Vi jobber døgnet rundt med samme mål som alle som er glad i Stabæk. Det klages på at vi ikke er åpne om ting i klubben og når vi kommer med informasjon så mener du at den ikke er etterrettelig??? Du har mange tanker om hvordan klubben burde vært drevet og da bør du komme til oss og diskutere det face to face. Jeg er sikker på at også vi kan lære noe av det. Og kanskje du kunne fått et litt mer nyansert syn på hvordan det er å drive en fotballklubb som Stabæk. By the way så har VIF og LSK en totalt annen set up enn oss. Det en ganske enkel sak å finne ut av.
 3. Du må bruke en VPN klient. Hvis ikke får du europeiske sendinger. Hvis den vises på åpen norsk kanal kan du sikkert klare det uten VPN. Usikker på hvem som sender kampen, men Stabæk vinner😉
 4. Fungerer bra med VPN og Eurosport player👍
 5. Det har du helt rett i, Odd!
 6. Det er pga. VM i Frankrike. Ble massiv kritikk for to år siden da man gjennomførte full eliteserierunde samtidig som EM finale.
 7. Nei, de vil stemme for Rådmannens forslag som var alternativ 2. Det er sannsynligvis dette forslaget som vil bli fremmet på nytt i august. H, FrP, AP og rådmannen ønsker å gå for den løsningen. Kun Venstre som går for alternativ 1.
 8. Saken skal ikke opp i kommunestyret såfremt ikke Venstre anker den dit. Blir avgjort i Formannskapet og Planutvalget i august.
 9. Uten at jeg skal kommentere så mye om den litt merkelige beslutningen som ble fattet i forrige uke, kan jeg si at saken kommer høyst sannsynlig opp igjen i august. Da vil vi få en beslutning på hvilket alternativ man går videre med. Vi vet at Høyre, Frp og AP støtter vårt forslag som er alternativ 2, det var kun Venstre som som tviholdt på at alternativ 1 skal utredes parallelt. Synd, men jeg tror ikke at deres stemme vil bli avgjørende. Det ville uansett ikke skjedd så mye i sommerferien, så det vil ha liten eller ingen betydning for fremdriften av prosjektet så lenge vi får en beslutning i august. Om det ikke skjer, vil jeg si det er kritisk for fremdriften.
 10. Det blir bare spekulasjoner fra min side hva de andre har i budsjett, men Ranheim er fortsatt i ES og bruker nok ikke dobbelt så mye som i 2018. De driver nok ganske edruelig og det samme vil jeg anta gjelder for Mjøndalen. Nå er det fortsatt en stund igjen av 2019 og mye kan skje i løpet av sommervindu både i Stabæk og andre klubber. Når det gjelder stadionkostnader er det nok mange som har lavere kostnader enn oss. Vi bruker to millioner bare i varme på banene om vinteren pga. gammel teknologi.
 11. Har glemt å slette profilen min:-). Disse utgiftstallene er ikke sammenlignbare og er en svakhet ved Eliteseriebarometeret. Tallene til Stabæk Fotball inkluderer A-lag herrer, A-lag kvinner, Akademi og utviklingsgrupper for jenter og gutter samt en stor breddeavdeling. Det er kun et fåtall av eliteserieklubbene (hvis noen) som har tilsvarende i samme organisasjon. Jo mindre budsjett en klubb har jo høyere vil andelen personalkost være. Det viser også at man er flink til å spare på unødige utgifter og putter pengene der de har størst sportslig effekt. Til informasjon har Stabæk fotball over 80 personer på lønningslisten hvorav 85-90% er spillere, trenere og støtteapparat. Det er vanskelig å bryte opp den interne kostnadsfordelingen eksakt, men jeg vil estimere at vi ligger omtrent på nivå med Sandefjord, hvis vi kun ser på herrelaget. Da ligger vi vel som nummer tre på denne tabellen.
 12. Jon

  Ny trener

  Point taken og profil slettes;-). Når det gjelder møtet i februar kan jeg være delvis enig og vi må ta lærdom av det. Håper du kommer neste gang så vi kan vise en annen regi. Dere som lurer på noe kan også sende meg en konstruktiv mail hvis dere ikke vil ha en kaffe. Husk vi er alle i samme båt med samme mål. Hevde oss i toppen av eliteserien med underholdende fotball og spesielt fokus på utvikling av våre unge talenter fra 7–19 år. Litt uenighet om veien dit, vil det alltid være.
 13. Jon

  Ny trener

  Takk for det og der er vi i samme båt👍Dessverre anser jeg ikke dette forumet som et egnet sted for dyptgående debatter om spillerstall, trenernavn m.m. Håper du forstår det. Jeg har fulgt forumet daglig i 10-15 år og synes ofte det er det beste stedet for å fange opp alt pressen skriver om Stabæk. Vi fanger også temperaturen blant våre mest iherdige supportere. Mulig jeg ikke bør ha en egen profil og kommentere. Gjorde etter et tips fra Posse.
 14. Jon

  Ny trener

  Håper ikke dette ble sett på som et frontalangrep, var kun ment som en ironisk kommentar til en melding som kun inneholdt et stikk i siden til klubben. Vi kjenner nok på mange av de samme utfordringene som dere som sitter litt mer på utsiden, men sitter samtidig på endel mer informasjon. Vi inviterer til møter på Blaa, hvor det sjelden kommer noen særlig kritiske spørsmål, vi inviterer til FB livesendinger, hvor vi kanskje får inn to spørsmål og jeg har invitert Ringo og flere av dere til mitt kontor for en prat. Ingen dukker opp:-(. Vi ønsker instendig å være en åpen og inkluderende klubb, men da helst i fora hvor man kan ha en dialog. Vi setter pris på engasjementet på Forumet, men synes det er merkelig at 3-4 brukere er kritisk til absolutt alt som gjøres i klubben. Hvorfor ikke komme direkte til IA, Oddbjørn, meg eller andre for en prat. Vi har gratis kaffe på Brakka.
 15. Jon

  Ny trener

  Hvordan klarer du å være så gjennomgående positiv? Imponerende.
×
×
 • Create New...