Jump to content

Jon

Stabæk Fotball
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Jon last won the day on November 9 2019

Jon had the most liked content!

Community Reputation

743

About Jon

 • Rank
  fortsatt en pingle

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dette er et positivt signal, Petter. Jo flere Stabæktilhengere som har + abonnement hos Budstikka og leser Stabæksaker, jo mer vil Budstikka skrive om Stabæk. Forhåpentligvis vil de da også sette enda flere journalister til å følge Stabæk. Det kan bli en vinn-vinn. Vi ser dem dessverre ikke så ofte på Nadderud lenger pga. mindre ressurser på sport.
 2. Vi spiller i samme drakter neste år. Du kan trygt kjøpe en flott julegave i år som kan brukes neste år:-). Bytter i utgangspunktet hvert annet år.
 3. Vi er nå i 2019. La oss ta en kopp te på brakka😉!
 4. Det er nok de fleste enige om. Vi må få flere til å komme og se på kvinnefotball i Norge. Da kommer det også flere sponsorer.
 5. Det er dekket av driftsbudsjettet. Hverken klubben eller AS har pr. i dag noen gjeld bortsett fra et mindre driftslån på anlegg.
 6. Hva tenker du på? Var vel bare fakta her og ingen beslutninger?
 7. Kommer til uken såfremt det ikke skjer noe spesielt gjennom helgen som tilsier noe annet. Vi jobber uansett aktivt i ulike kanaler og dere skal ikke tvile på hvor vi står i denne saken.
 8. Jeg har lyst til å komme med en liten oppklaring i denne debatten som utelukkende er basert på fakta: Stabæk Fotball AS har hatt en avtale med klubben siden 1997 som innebærer at de eier alle kommersielle rettighetene til Stabæk Fotball herrer og Akademi gutter. Dette innebærer medieinntekter, sponsorinntekter, billettinntekter, spillersalg m.m. fra herresiden. Som motytelse er de ansvarlige for hele kostnadsbudsjettet for A-lag herrer og Akademi gutter. De er altså ikke ansvarlig for damer/jenter eller bredde. Gjennom disse årene har ulike aksjonærer lagt inn mange millioner av egen lomme. Alle aksjonærene er utelukkende forpliktet til å dekke kostnadene for gutter/herrer. Det har ikke blitt hentet ut noe utbytte fra disse aksjonærene pr. i dag, selvom det selvfølgelig hadde vært ønskelig med noe avkastning på innskutt kapital. Sånn fungerer det i alle klubbene i Eliteserien som har en avtale med et AS. Det er regulert av NFF De siste ti årene har SFAS totalt dekket minst 15-20 millioner for kvinnelaget + at de dekker de fleste kostnadene for ansatte og all drift på Nadderud. Dette er ikke noe de har behøvd å gjøre og handler om velvilje. Den er der fortsatt, men på et tidspunkt må klubben klare denne delen av driften selv. Klubben som er ansvarlig for bredde og jenter/kvinner har ingen egenkapital og veldig små inntekter utover andelen de får av sponsorinntektene i klubben. Bredden driftes med et lite positivt resultat Enhver satsing på dagens kvinnelag må derfor finansieres av aksjonærenes private lomme. Med de økonomiske utfordringer aksjonærene har med å finansiere herrelaget, kan hverken jeg som leder eller dere som supportere kreve at de skal bruke penger på dette. Vi lever derfor på deres velvilje. Et alternativ kan være å opprette et eget AS på kvinnesiden med folk som ønsker å investere i kvinnefotball. Der vil dere alle være velkommen til å delta hvis noen tar initiativ til dette. Hvis ikke må vi tenke tæring etter næring og håpe at flere kommer på kamp og betaler sine billetter samt sponsorer som ønsker å sponse kvinnefotball. Heldigvis er det flere bedrifter som viser interesse for dette nå. Hvis noen ønsker å gi penger som øremerkes kvinnelaget, skal vi sørge for at pengene går dit. Men for en virkelig seriøs satsing snakker vi endel millioner og da kan vi ikke være avhengig av gaver på sikt. Jeg tror alle ønsker, som dere, at vi hadde enda større rammer for vår kvinnesatsing og kunne bli et topplag. Men noen må være med å betale for dette når klubben ikke har noen egne penger.
 9. Jeg er klar over det og var kun ment som en liten kuriositet i debatten om hva som er bruksområder for bluss/pyro. Vi ønsker også at det er sertifiserte folk som bruker pyro på tribunen og de kan derfor ikke regnes som «tradisjonelt publikum». De fleste lederne i Eliteserien ønsker mer pyro på tribunen og vil jobbe sammen med NSA om dette. Det skal selvfølgelig skje i kontrollerte former.
 10. Lurer på om NFF ga seg selv lov til å bruke tidenes største pyro under Rammsteinkonserten på Ullevål. Så vidt meg bekjent brant den gjennom store deler av gressmatten på Ullevål og gresset måtte skiftes😂. Er det til sånne formål dsb har tenkt at pyro skal benyttes?
 11. Kan du begrunne dette, så hadde de gitt oss noen gode tips om hvordan klubben burde håndtere dette i fremtiden.0
 12. Jon

  Akademiet

  En veldig god analyse😉. Også kan vi selvfølgelig stille noen kritiske spørsmål til noen av vurderingen som er gjort både i egen klubb og i andre klubber. Uansett må vi se på dette som nyttig input til klubben på hvor vi bør ta noen steg. Samtidig som vi prioriterer bort områder vi mener er uvesentlig for utvikling av spillere, selvom det gir poeng. NB! NFF har ikke noe med rapporten å gjøre, det er NTF som står bak.
 13. Jon

  Akademiet

  En oversikt på samarbeidsklubbene finner du her https://www.stabak.no/nyheter/avhengig-av-vare-naboklubber I tillegg har ØHIL kommet til Ser at den burde ligge mer synlig.
 14. Jon

  Akademiet

  Vålerenga fikk også dårlig betalt på dette området, så det ville ikke hjulpet noe ift. dem. Vi fikk tilsvarende oppmerksomhet for to år siden når vi var best. Det er bare å gratulere VIF og så får vi fokusere på å bli enda bedre.
×
×
 • Create New...