Jump to content

Jon

Stabæk Fotball
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Jon last won the day on September 18

Jon had the most liked content!

Community Reputation

625

About Jon

 • Rank
  fortsatt en pingle

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jon

  Akademiet

  En veldig god analyse😉. Også kan vi selvfølgelig stille noen kritiske spørsmål til noen av vurderingen som er gjort både i egen klubb og i andre klubber. Uansett må vi se på dette som nyttig input til klubben på hvor vi bør ta noen steg. Samtidig som vi prioriterer bort områder vi mener er uvesentlig for utvikling av spillere, selvom det gir poeng. NB! NFF har ikke noe med rapporten å gjøre, det er NTF som står bak.
 2. Jon

  Akademiet

  En oversikt på samarbeidsklubbene finner du her https://www.stabak.no/nyheter/avhengig-av-vare-naboklubber I tillegg har ØHIL kommet til Ser at den burde ligge mer synlig.
 3. Jon

  Akademiet

  Vålerenga fikk også dårlig betalt på dette området, så det ville ikke hjulpet noe ift. dem. Vi fikk tilsvarende oppmerksomhet for to år siden når vi var best. Det er bare å gratulere VIF og så får vi fokusere på å bli enda bedre.
 4. Jon

  Akademiet

  Grunnen til at vi (og VIF) scorer dårlig på dette området er at vi ikke har et skriftlig samarbeid med Oslo Fotballkrets. De fleste lag i andre regioner bidrar på sonetrening sammen med egen krets. Vi (og VIF) har dispensasjon fra å delta på treninger i Oslo Fotballkrets og spiller derfor Nasjonale serier med rendyrket Stabæklag. I tillegg får vi trekk fordi vi ikke samarbeider med et Universitet ift. forskning og kompetanse. For oss er det viktigere å tenke på hva som er best for klubben fremfor å tilfredsstille noen kriterier vi er uenige i. At vi scorer høyest på Produktivitet er det aller viktigste, men vi har helt klart områder vi ikke er fornøyd med og hvor vi må heve lista.
 5. Jon

  Akademiet

  Kanskje svaret er en kopp grønn te😉
 6. Jon

  Akademiet

  Hvis du f.eks.bruker 5-10 millioner i året på å utvikle spillere og du sitter igjen med 1-2 millioner, er det en dårlig modell. Oppsiden må evt. være at man forstår at modellen ikke virker og la andre klubber ta den økonomiske belastningen det er å utvikle norske talenter. Vi kan bruke de pengene på å kjøpe talenter billig som andre klubber i Norge og utlandet gjør. Hvis VIF ønsker det, så er det jo en fin gest til andre klubber.
 7. Nå farer du med påstander igjen Ringo. Synes det er merkelig hvordan setter frem påstander om hva klubben gjør og har gjort.
 8. Kom gjerne med ideer til Kjetil og Ellen på produkter dere har. Vi planlegger å åpne containeren i FanZone to ettermiddager i uken fremover. En liten korreksjon til Posse: Alt som har Stabæklogo skal godkjennes av klubben😉. Stabæk Support logo er derimot deres.
 9. Vi har fått beskjed om at de neste kampene blir publisert i midten av neste uke.
 10. Det har du helt rett i, men ville bare hinte om at man ikke drar noen slutning på det man leser eller hører når det gjelder personalsaker. Det ligger i sakens natur at man ikke kan informere allmenheten om detaljer i slike saker. Da tenker jeg ikke på denne saken spesielt, men på et generelt grunnlag.
 11. Må ikke tro på alt som står i avisene. Saken har nok flere sider enn det som kommer frem.
 12. Tror det finnes bedre løsninger enn kork og forhåpentligvis skjer det mer utvikling de neste årene på denne fronten. https://www.budstikka.no/sport/kork-holdt-ikke-mal-i-fotballbanen/258016!/
 13. Lånet er ut 2019 og vi kan ikke uten videre hente han tilbake denne sesongen.
 14. Det var akkurat det jeg gjorde i det innlegget du har klippet ut over. Hvis du leser hele innlegget, så klarer du å få ut tallet der. Grunnen til at det ikke er mulig å si et nøyaktig tall, er fordi vi har endel felles kostnader for alle avdelinger i klubben som banekostnader og administrasjonskostnader. Det er andre klubber som har Akademi, men få om noen som har på vår størrelse og for begge kjønn. I f.eks. Vif ligger dette i «breddeavdelingen» sammen med kvinnelaget i er eget allianselag I 2019 vil jeg anta at tallene blir noe høyere, med tanke på de salgene som er gjort.
 15. På tide at du kommer innom på en kaffe Ringo! Hvorfor skulle noen av oss som jobber i klubben ønske å komme med informasjon som ikke er etterrettelig? Vi jobber døgnet rundt med samme mål som alle som er glad i Stabæk. Det klages på at vi ikke er åpne om ting i klubben og når vi kommer med informasjon så mener du at den ikke er etterrettelig??? Du har mange tanker om hvordan klubben burde vært drevet og da bør du komme til oss og diskutere det face to face. Jeg er sikker på at også vi kan lære noe av det. Og kanskje du kunne fått et litt mer nyansert syn på hvordan det er å drive en fotballklubb som Stabæk. By the way så har VIF og LSK en totalt annen set up enn oss. Det en ganske enkel sak å finne ut av.
×
×
 • Create New...