Gå til innhold

Jon

Bruker
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Jon vant dagen sist 3. Februar

Jon hadde mest likt innhold!

Omdømme

45

Om Jon

 • Rang
  blodfersk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jon

  Tilskuertall

  Vær stolt du😉 U20 VM er noe helt annet enn U17 VM. Dette er en enorm mulighet for talenter til å vise seg frem og vi ønsker at våre skal få den muligheten. I tillegg gir det mye erfaring å spille kamper på det nivået.
 2. Jon

  Tilskuertall

  Jeg kan bekrefte at Posse og andre representanter fra NSA deltok i prosessen og det på en veldig konstruktiv måte. Tilbakemeldingene fra NSA ble tatt hensyn til. Jeg kan også si at dette er noe av det mer komplekse arbeide jeg har vært borti. Man forstår det ikke før man faktisk sitter med regnearket foran seg og vet alle forutsetningene. De aller fleste klubbledere ønsker en kortere sesong på linje med supportere og fikk ihvertfall på plass senere sesongstart de årene det ikke er mesterskap.
 3. Jon

  Tilskuertall

  NFF hører stort sett på klubbene og det er de som står sammen om forslaget. NFF får ufortjent kritikk her. Kommersielt ønsker klubbene kortere sesong. Sportslig ønsker de fleste klubbene en lengre sesong. For spillere og trenere i Stabæk er det lite ønskelig med 4-5 måneder uten avgjørende kamper. Når det gjelder U-20 VM kan vi i «verste fall» risikere å stille i Eliteseriekamp uten Hugo, Tobbe, Ola, Emil og Morten. Tipper det er andre klubber som ønsker dette mer enn oss😉
×