Jump to content

Jon

Bruker
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jon last won the day on February 3

Jon had the most liked content!

Community Reputation

101

About Jon

 • Rank
  blodfersk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg er veldig tilhenger av åpenhet både i klubben og her på forumet. Jeg applauderer engasjementet mange av dere viser og er ingen tilhenger av å målbinde noen. Grunnen til at jeg har reagert et par ganger på det Ringo skriver, er at han referer til sikre kilder i klubben. Når denne informasjonen inneholder faktafeil, håper jeg at disse blir sjekket litt grundigere før de kommer ut som sannheter på Forum. ÅRingo og jeg vil ha en konstruktiv dialog om dette i et passende forum😉.
 2. Vet ikke hvilken agenda du har Ringo, for å rakke ned på klubbens beslutningen til enhver tid. Det virker som kildene du referer til også ønsker klubben alt vondt. Hvorfor tar du ikke en tur innom Brakka og snakker med de som jobber med dette hver dag. Døra er alltid åpen.
 3. Vær stolt du😉 U20 VM er noe helt annet enn U17 VM. Dette er en enorm mulighet for talenter til å vise seg frem og vi ønsker at våre skal få den muligheten. I tillegg gir det mye erfaring å spille kamper på det nivået.
 4. Jeg kan bekrefte at Posse og andre representanter fra NSA deltok i prosessen og det på en veldig konstruktiv måte. Tilbakemeldingene fra NSA ble tatt hensyn til. Jeg kan også si at dette er noe av det mer komplekse arbeide jeg har vært borti. Man forstår det ikke før man faktisk sitter med regnearket foran seg og vet alle forutsetningene. De aller fleste klubbledere ønsker en kortere sesong på linje med supportere og fikk ihvertfall på plass senere sesongstart de årene det ikke er mesterskap.
 5. NFF hører stort sett på klubbene og det er de som står sammen om forslaget. NFF får ufortjent kritikk her. Kommersielt ønsker klubbene kortere sesong. Sportslig ønsker de fleste klubbene en lengre sesong. For spillere og trenere i Stabæk er det lite ønskelig med 4-5 måneder uten avgjørende kamper. Når det gjelder U-20 VM kan vi i «verste fall» risikere å stille i Eliteseriekamp uten Hugo, Tobbe, Ola, Emil og Morten. Tipper det er andre klubber som ønsker dette mer enn oss😉
×
×
 • Create New...