Jump to content

Jon

Stabæk Fotball
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Jon last won the day on June 10

Jon had the most liked content!

Community Reputation

1,135

About Jon

 • Rank
  Like interessant som Ari

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det ble foretatt en trekning i dag med svarfrist mandag. Det er alltid endel som det ikke passer for og da foretar vi ny trekning på mandag. Alle som har kjøpt sesongkort innen mandag er med i trekningen.
 2. Dere vil selvfølgelig være med i trekningen, men det er umulig å vite hvem det er. Ny trekning av neste kamp gjøres i dag.
 3. Stort sett alle fra Stabæk Support ble plassert på gamle Q-feltet og synes de lagde bra liv til tider. Vi setter av en bolk billetter som trekkes blant de som har sesongkort på ståfeltet. Utfordringen er at det ikke er så mange som har kjøpt sesongkort på det feltet. For de som har kjøpt sesongkort (og ikke bedt om refusjon) betyr det at de kan få en del kamper selv med restriksjoner.
 4. Signert med ny klubb i Ungarn.
 5. Sannsynligvis tilbake i trening i morgen.
 6. Nei, han sliter fortsatt med å komme ut av landet. Det jobbes med saken.
 7. Oppmøte kl. 10.15 tirsdag-lørdag denne uken. Kan bli endringer.
 8. Valencic har fortsatt ikke kommet seg ut av hjemlandet. Finstad jobber med saken. Rusike er fortsatt i opptrening etter skade. Vi jobber med å få Gall til Norge og vil nok være her i løpet av et par dager. Må i 10 dagers karantene før han kan trene.
 9. Vi jobber med to treningskamper i juni, men foreløpig mot andre motstandere enn det som står i vår gruppe. Nå tror jeg ikke disse gruppene er endelig heller. Det er fortsatt ikke kommet noen informasjon til oss om vi kan spille treningskamper, men planlegger uansett. Vi vil også gjøre alt for å få til en stream.
 10. Det jeg hørte i møtet med NFF i dag er at det enda ikke var drøftet treningskamper med myndighetene. Vi regner med at vi får spille treningskamper, men planlegger helst mot lag vi ikke møter første rundene.
 11. Interessant. Når skal det offentliggjøres?
 12. Han kommer over så fort som mulig nå👍.
 13. Veldig bra initiativ. Har kjøpt 10 lodd og satser på å vinne sesongkort på ståfeltet😉.
 14. Det sitter langt inne for oss å gå ut med detaljer rundt bud og enkeltspillere, ettersom de er konfidensielle. Vi må tenke nøye gjennom saken og vurdere om klubben skal gå ut med sin versjon. Mulig det er nødvendig når det stadig kommer nye påstander som ikke har rot i virkeligheten.
 15. Her er det nok mye faktafeil og jeg stusser litt over hvor Morten P. har fått disse tallene fra! Det er bortkastet tid å kjøre en debatt rundt de påståtte fakta i innlegget hans.
×
×
 • Create New...