Jump to content

nichb

Bruker
 • Content Count

  1,442
 • Joined

 • Days Won

  15

nichb last won the day on April 20

nichb had the most liked content!

Community Reputation

2,503

About nichb

 • Rank
  Mye større enn Allah

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drammen

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nå blir det mye tettere kampprogram enn ifjor, og Yaw sa selv før terminlista kom at kroppen hans kan glemme 3 kamper på en drøy uke. Er det like bunnsolid når Yaw mangler? Selvfølgelig må vi ha inn en spiller til bak.
 2. Slovenia grenser til Italia, og de åpner 3 juni for schengen og EU borgere..så tidligst om en uke hvertfall burde han da klare komme seg oppover Europa mot Tyskland hvertfall..
 3. Helt enig, redd for han gjør som noen få har gjort tidligere og utnytter seg av situasjonen for å løse seg fra kontrakta...har a uttalt at han ikke trives på Naddis så...
 4. Men må man fly fra Slovenia da? Må da være mulig å kjøre bil, buss eller tog ut av Slovenia? Luftlinje Ljubliana - Frankfurt er ca samme avstand som Arendal - Trondheim...
 5. Joa klar over det, men går det fly for sesongarbeidere fra andre land inærheten eller fra slovenia?jeg vet kun om hva som lander på torp og det er kun et fra Romania og 3 innenriks pr dag. Mange sesongarbeidere i Norge fra slovenia ved normalt. Mente at kanskje han kan få reise på en disp med sesongarbeidere (de slipper lettere inn enn andre) Går vel ikke et normal avvgang fra noen av nabolandene heller fortiden, køden, Amsterdam og Frankfurt er eneste som lander feks imorgen på Gardermoen...
 6. Det lander et fly daglig på Torp fra Romania med sesongarbeidere, utrolig at det ikke finnes noen måte å få han fra Slovenia til Norge på...Kanskje prøve å få et fritak og få han til Norge med sesongarbeidere ?
 7. Litt merkelig egentlig, mtp at vi ventet så lenge med lønnskutt. Trodde vi ventet fordi vi hadde en god økonomi. Det er hvertfall signalet som ble sendt ut..
 8. Joda, men kanskje de må selge for å få inn kapital og et bedre regnskap. Mer tvungen til å selge hvis røde tall... Det vet vi alt om
 9. Det forutsetter at Jonassen og Hanche spiller alle kamper. Er Gabrielsen midtstopper? Bedre enn Piggy?
 10. Har Valencic kommet seg til Norge? @Jon
 11. Yaw uttalte jo i en podcast før terminlista kom ut at han kunne glemme å spille 3 kamper på en drøy uke. Og hvis han slår opp skadene han har slitt med preseason og under corona, i en av disse første kampene er han ute mange kamper. Så Solheim kan bli en veldig viktig spiller så lenge han klarer 3 kamper på en drøy uke. Vi må ha inn en spiller i den bakre rekka. Worst case så spiller vi med Piggy og Vogt i den bakre fireren uten noen på benk.
 12. "NFF med koronatiltak: Klubber i pengetrøbbel får kjøpsnekt" https://www.tv2.no/sport/11454985/ Dette må da gagne oss?
 13. Topp med tre bunnlag de tre første rundene!!
×
×
 • Create New...