Jump to content

nichb

Bruker
 • Content Count

  538
 • Joined

 • Days Won

  6

Everything posted by nichb

 1. Sist jeg var på treningen var på lørdag, da var han der...
 2. Askildsen igang igjen med 2 grove feilpasninger, hver kamp as...
 3. Nå er det vel på tide at noen i klubben kan gå ut å si noen ord om mysteriet Mokhtar !
 4. Så det er takka for å utvikle talenter i kvinnefotballen ? trist...
 5. Etzaz Hussain, Matti Lund Nielsen, poteten Moberg eller Kristoffer Larsen tror jeg kunne ha passet oss bra. Må da være mulig å hente noen av disse allerede til sommern?
 6. Er vel begrenset hvor drita man kan bli på 90min.... Har vel heller mer å si hvor mye du dytter i deg 2-4 timer på vors før kamp...
 7. Du nevner ny stadion, akademiet, spillere og spillerlogistikk er viktig for suksess. Men trenersiden nevner du ikke. Er det stabæk verdig å ha en trener som bikker under 1 poeng i snitt? Og vi har gått fra fargerik klubb til snart grå...Ryker vi mot Tromsø så regner jeg med dere i styret gjør jobben deres og har planen klar!
 8. De scora vel over 40% av målene ifjor på dødball og Mortensen var viktig. De hentet ingen erstatte for Mortensen bortsett fra OBOS-nivå spillere...
 9. Det er deprimerende lenge til neste kamp...
 10. Synes vi skulle ha prøvd oss på "Paco". Noen som veit hvor lang kontrakt han har hos nff?
 11. Fred Fridays kontrakt går ut etter sesongen. Stangnert litt etter overgangen til AZ, to siste sesongene utlånt til Sparta Rotterdam(4mål på 14kamper) og Twente(0 mål på11 kamper). Mulig erstatter for Boli ?
 12. Akkurat det samme som gutta gjør, nesten så en trur på om det er bestemt at sånn skal første lagene spille i Stabæk ..
 13. nichb

  CL

  Hun har også bidrat mye mer med å spille andre medspillere gode og ikke minst mere assist...
 14. Men hva har skjedd, har jentene mistet mye mere ressurser enn gutta? Gjør de det dårlig fordi alt fokuset går til gutta?
 15. Kanskje vi får oppleve dame-treneren og herre-treneren gå samme uke eller måned...
 16. Hvis ryktene stemmer så har klubben prøvd å få tak i Berg ved en tidligere anledning også...
 17. Er Amer langtidsskadet? Lenge siden sett navnet noe sted. Det samme gjelder Alexander Torvund?
 18. Men kjempegod i hva? Bøye norske verb?
 19. Enig, men kondis bygger man ikke opp på en uke, og jager man for hardt så får man ikke overskuddet igjen. Kan ikke fatte og begripe hvordan han skal komme på eliteserienivå...
 20. Trente med førstelaget idag...
 21. Er jo akkurat det, hvis vi lykkes en sesong så er det pga IAO har hatt flaks i overgnagsmarkedet. Mislykkes vi så er det pga IAO har bomma. Er jo ikke der creden for innsatsen til Stabæk skal ligge.
×
×
 • Create New...