Jump to content

nichb

Bruker
 • Content Count

  1,790
 • Joined

 • Days Won

  15

Everything posted by nichb

 1. Så en ny stadion kommer til å fikse alt? Tviler..
 2. Er det snart tid for å døpe om "Stabæk fotball" siden den er totalt borte.....for dette er "Stabæk fotball" nå...døllt!
 3. Fikk en avslutning på mål da hvertfall, bedre enn mange omganger i år det..
 4. Bytter han stadig formasjon så tyder mye på at han er desperat..
 5. Enten så klarer ikke Janne å nå ut til spillerne med det han ønsker eller så er troppen for dårlig vel? Det er vel et spm som bør stilles snart, jeg mener vi skal forvente mye mer med denne troppen spillemessig..
 6. Som i hele år, vi sliter fortsatt med samspillet mellom lagdelene...
 7. Vet, men trodde ikke det gjaldt sportsjefer men kun agenter mtp agentyrket som var vanskeligere å utføre i disse tider. Jaja..
 8. Sportssjefen i Sarp08 har fått en av bilettene ser jeg.....why? Skulle gjerne vært der selv idag si, som mange andre også... Jaja
 9. Tviler, men skikkelig fett for han å bare være med i troppen uansett! Lærdom i bare det å.
 10. Ser veldig spennende offensivt, håper kantene har fokus på å jobbe like hardt hjemover også..Normann har slurva mye før og Kay vet jeg ingenting om der enda..men høyt tempo skal det bli!
 11. Nå ble jeg mye mer positiv til kampen med engang!! Digg med Hugo og Kassi klare for innhopp i andre også.
 12. Stemmer det , men vi må da tape med 5 mål... Realisme?
 13. Enig og uenig, men å se på det som ikke fungerer og få det til å fungere vil vi da komme langt (er det negativitet?) . Da vi satte Ollie på topp tidligere i sesongen så synes vi så mye vassere ut på topp. Kan vi dra med den positiviteten inn til denne kampen og putte han på topp igjen? Ellers håper vi kan klare å dominere mer enn max 30 min mot Start og at ikke Start legger taktikken opp mot hvordan vi gikk ut mot FKH og kontrer oss skikkelig de første 30.. Vi kan ikke tape denne, her MÅ Kinoshita og Botheim levere... Orker ikke mere døll fotball...
 14. Er ikke det akkurat den samme 11ern som spilte totalt rævva i Skien helga etter? (bare bytte Jonassen med Yaw) Var vi skikkelig gode de første 30 mot FKH fordi vi spilte motstanderen dårlig eller var vi ekstra gode fordi motstandere var skikkelig rævva?
 15. Heller på topp sammen med Ollie enn på kant, han har a erfaring som spiss. Flink til å holde på ballen og vinner dueller å, så vi får flyttet mer av laget oppover. Kino og Botheim klarer vel å holde på ballen i maks 2 sek...
 16. "muskulære problemer gjør at Azemi er nødt til å stå over" https://www.nordlys.no/til-uten-begge-spissprofilene-her-er-laget-mot-grorud/s/5-34-1366107 Bare skadet..
 17. Det var nok en mulighet vi ikke kunne si nei til. Men synes ikke det er en posisjonen som er viktigst å forsterke mtp at vi har hugo, kassi, Bo, lundal og Lumanza som kan spille i samme posisjon. Hadde håpet ressursene heller ble investert lengre frem på banen. Usikker på om Skytte får spissene til å score flere mål enn en ny spiss vill gjort. Men for all del fett å ha Skytte tilbake på kontrakt! Håper Skytte og Hugo spiller sentralt mot Start!
 18. Tja, Kinoshita har faktisk levert bedre enn i fjor høst, det skal han ha for. Og Janne omtalte han ifjor som en max 6-7 mål scorer på dette nivået. Så han har kanskje ikke skuffet så mye.. Men alle har sett fra dag en at han ikke har det for dette nivået i det heletatt! . Botheim var en gambling og sikkert den hatticken i bakhodet, men han har vært en stor flopp. Ingen av dem har aldri vist noe stabilt på dette nivået så at det ikke vil fungere må da klubben ha tatt høyde for også. Hvis Botheim faktisk får en spiss å spille med som faktisk er interessert i samspille med han så tror jeg han vil bli bedre. Kinoshita ser det ut som løper der ute i en egen boble med forståelse for samspill totalt fraværende.. Et lavere nivå ville passet han mye bedre.
 19. Jeg tror de aller fleste Stabækfans forutså allerede fra høstsesongen ifjor at hvertfall en av dem holdt et så lavt nivå...jeg forstår bare ikke hvordan den sportslige ledelsen ikke har klart å forutse det..
 20. Synes Solheim helt klart har vært vår viktigste spiller!
 21. Vi har blitt det laget som spiller sørgelig, trist og kjedelig fotball oftere og oftere. Greit resultat å tape Skien, men spillet vårt... Fy faen...... Nok engang 90minutter av livet mitt jeg aldri får igjen..
 22. Tror vi trenger en mental coach asap!! Vi spiller jo ikke på samma lag engang!
 23. Kan vi håpe på EN avslutning på mål siste 15min a?
×
×
 • Create New...