Jump to content

nichb

Bruker
 • Content Count

  1,758
 • Joined

 • Days Won

  15

Everything posted by nichb

 1. "Til sammenlikning serieåpnet den danske superligaen i helgen med i snitt nærmere 5000 tilskuere på de seks arenaene. Over 8000 slapp inn på Ceres Arena i Aarhus." https://www.tv2.no/sport/11641705/ Kan norske myndigheter snart åpne for fler enn 200 montro?
 2. Du kan ikke kalle det en assist. Blir jo ikke noe seriøs eller reell liste... Du skriver i starten av tråden at du følger fantasyregler, kan man ikke bare fortsette med det istedet for å lage ny tolkninger og regler for hver runde?
 3. Yaw var jo overtent, får jo nesten samme effekt som å være dårlig trent. Kanskje flere har trent litt for hardt også? En fin fin balanse det der...
 4. Ingen som gidder å slenge opp bb poll?
 5. Skyte ble merkbart dårligere i spann med Lundal, skulle heller ha satt 7nn Hugo sentralt og inn med en kant...
 6. Valencic + Gall hadde nok samlet mulig høyt..
 7. "Darren Maatsen fullførte hele treningen, og Luc Kassi var med på store deler. Også 18-årige Kai Kostadinov er spilleklar" https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/gammel-kjenning-har-signert-for-stabaek-spilleklar-mot-haugesund/601329!/
 8. Tipper de pengen Stabæk AS skulle spytte inn for en spiss heller har blitt brukt på å få Skytte tilbake..
 9. De har nok tapt noen millioner uansett om han gikk gratis elle om vi har betalt for han..
 10. Sliter med strekk... Så selges nok ikke i dette vinduet med skade.
 11. Gall og Valencic har jo nå frigjort mye på lønnsposten, så selvfølgelig skal en spiller inn om vi selger eller ikke... (begge disse var jo i klubben før Maatsen og Kassi ble skadet også)
 12. https://www.budstikka.no/fotball/bohinen-mister-drommekampen-utrolig-bittert/600779!/ Lei seg for å miste nederlandkampen også pga hamstring. "Han røper at han heller ikke kommer til å være spilleklar til lørdagens Stabæk-kamp mot Haugesund" Han trenger en full uke med trening uten trøbbel før blir kampklar igjen.
 13. "Er vi i det desperate hjørne, rent tabellmessig, må vi kanskje gjøre noe. Men vi er ikke der, og jeg håper heller ikke vi kommer dit" - sier Torgeir Bjarmann. Kom igjen a Bjarmann!! , bjuda på litt, prøv i det minste kommuniser med farger og ikke dødt og kjedelig grått...
 14. Merkelig når Stabæk AS sa for drøye 2-3 uker siden at de ville punge ut for spiss...
 15. Merker jeg savner IAs entusiasme rundt vinduene allerede...
 16. https://www.vg.no/sport/fotball/i/2GR6Br/kristian-arnstad-16-fikk-sjokkbeskjed-to-timer-foer-kamp-veldig-goey
 17. Klarer ikke EN avslutning utenfor mål engang...
 18. Det var godt å høre for deg, jeg fornyet tidlig og ble trukket ut til Godset kampen tidligere. Så klubben hadde riktig nr på meg. Reagerte på at de gikk ut på hjemmesiden med at ALLE sesongkortinnehavere skulle få SMS... Hadde ikke reagert om de hadde sagt at noen skulle få..
 19. Var mange sesongkortinnehaver som ikke fikk en slik sms til B/G kampen. Selv om ALLE sesongkortinnehavere skulle få som klubben uttalte og første mann til mølla. Så ikke så lett å vite å få billett da vel!? Jeg fikk ingen SMS, veit om fler. Sendte sinna mail og plutselig fant de en billett til meg... Systemet funger jo ikke.... Litt som å stå i nav kø, enten "soveposetaktikken" eller "balltretaktikken". Altså vær tolmodig å du får hjelp en eller annen gang, eller lag masse støy så man blir prioritert.
 20. Jeg veit! Jeg er skikkelig hardt rammet av denne pandemien økonomisk selv og det var ingen forståelse fra klubben sin side. Enten penger tilbake for de 15 første kampene man ikke var trukket ut til OG lever inn sesongkortet for resten av 2020. Sånne ultimatumer varmer ikke et supporterhjerte akkurat OG de skal betalte ut utbytte!!! Fy faen! @Jon kanskje du vil si noe rundt dette for supporterne?
 21. Han er ute med strekk, det samme som Maatsen, men Maatsen med hamstring.
 22. Er egentlig smått utrolig, med både hugo og Lundal som kan ta plassen til Bo så krysser vi fingra at det holder en kamp til og en kamp til. Minner bare også om at Yaw sa før terminlista kom ut i en podcast på spm om tett kampprogram at han bare kunne glemme 3 kamper på ca drøye 10 dager. Han lo faktisk, og sa at kroppen ville aldri klare det. Jeg er veldig uenig i Jannes og det medisinskets vurderinger her, men nå er vel ikke hans oppgave å tenke langsiktig men heller kortsiktig.. Mtp av vi kan bytte 5 spillere pr kamp så synes jeg feil spillere har fått hvile. Ja, med etterklokskap har man alltid rett, men her har vi faktisk visst om skadesituasjonen til Bo og Yaw. Ble Kassi og Maatsen pusha for tidlig å montro?
 23. Fokuset bør vel ligge på å stille det beste laget for å ta 3 poeng. Få igang Bo? Nå er vi halvspilt og han har en noe tyngre andre sesong, kanskje som forventet også. Men han bør spille hvis et potensielt salg er viktigst for klubben å prioritere.
×
×
 • Create New...