Jump to content

nichb

Bruker
 • Content Count

  1,758
 • Joined

 • Days Won

  15

Posts posted by nichb


 1. 1 time siden skrev havardw:

   Hanche er siste spiller på ballen før returen Maatsen scorer på

  Du kan ikke kalle det en assist. Blir jo ikke noe seriøs eller reell liste...

  Du skriver i starten av tråden at du følger fantasyregler, kan man ikke bare fortsette  med det istedet for å lage ny tolkninger og regler for hver runde? 


 2. 25 minutter siden skrev geirti:

  Er vi kjent som et dårlig trent lag? I går kunne det nesten virke sånn. 

   

  Yaw var jo overtent, får jo nesten samme effekt som å være dårlig trent. 

  Kanskje flere har trent litt for hardt også? 

  En fin fin balanse det der... 


 3. "Er vi i det desperate hjørne, rent tabellmessig, må vi kanskje gjøre noe. Men vi er ikke der, og jeg håper heller ikke vi kommer dit" - sier Torgeir Bjarmann.

  Kom igjen a Bjarmann!! , bjuda på litt, prøv i det minste kommuniser med farger og ikke dødt og kjedelig grått... 

   


 4. 17 minutter siden skrev Snæss:

  Leste heller i dette intervjuet at vi må senke forventningene på hva som skjer i dette overgangsvinduet..

   

  Merkelig når Stabæk AS sa for drøye 2-3 uker siden at de ville punge ut for spiss... 


 5. 45 minutter siden skrev SAU:

  Jeg kjøpte sesongkort etter at pandemien stengte ned landet men fikk aldri noen SMS om å ha blitt trukket ut. Sende mail til klubben, og det viste seg at de hadde feil tlf nr og at jeg hadde blitt trukket ut tidligere. De svarte meg raskt og ordnet opp med en gang og vipps så fikk jeg også billett. Jeg hadde en veldig god dialog med klubben hele veien.

  Nå venter jeg tålmodig på å bli trukket ut igjen og håper vi snart kan få med oss en seier også :)

   

  Det var godt å høre for deg, jeg fornyet tidlig og ble trukket ut til Godset kampen tidligere. Så klubben hadde riktig nr på meg. Reagerte på at de gikk ut på hjemmesiden med at ALLE sesongkortinnehavere skulle få SMS... Hadde ikke reagert om de hadde sagt at noen skulle få.. 


 6. 14 minutter siden skrev stephanois:

  I Sms fra klubben ble det Feks lagt ut restbilletter for alle sesongkortinnehavere til både Sarp 16. juli og B/G 30. juli.

  Var mange sesongkortinnehaver som ikke fikk en slik sms til B/G kampen. Selv om ALLE sesongkortinnehavere skulle få som klubben uttalte og første mann til mølla. Så ikke så lett å vite å få billett da vel!? Jeg fikk ingen SMS, veit om fler. Sendte sinna mail og plutselig fant de en billett til meg...

  Systemet funger jo ikke.... 

  Litt som å stå i nav kø, enten "soveposetaktikken" eller "balltretaktikken". Altså vær tolmodig å du får hjelp en eller annen gang, eller lag masse støy så man blir prioritert. 


 7. Er egentlig smått utrolig, med både hugo og Lundal som kan ta plassen til Bo så krysser vi fingra at det holder en kamp til og en kamp til. Minner bare også om at Yaw sa før terminlista kom ut i en podcast på spm om tett kampprogram at han bare kunne glemme 3 kamper på ca drøye 10 dager. Han lo faktisk, og sa at kroppen ville aldri klare det. Jeg er veldig uenig i Jannes og det medisinskets vurderinger her, men nå er vel ikke hans oppgave å tenke langsiktig men heller kortsiktig.. Mtp av vi kan bytte 5 spillere pr kamp så synes jeg feil spillere har fått hvile. Ja, med etterklokskap har man alltid rett, men her har vi faktisk visst om skadesituasjonen til Bo og Yaw. 

  Ble Kassi og Maatsen pusha for tidlig å montro? 

   


 8. Fokuset bør vel ligge på å stille det beste laget for å ta 3 poeng. Få igang Bo? Nå er vi halvspilt og han har en noe tyngre andre sesong, kanskje som forventet også. Men han bør spille hvis et potensielt salg er viktigst for klubben å prioritere. 

×
×
 • Create New...