Jump to content

TheDriver

Bruker
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58

About TheDriver

 • Rank
  i ferd med å etablere seg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, helt enig med deg, Har all tillitt til Berg, syns bare det er så rart ikke Bråten, Sun, Mokthar ble benyttet, er alle i så dårlig fysiskk form?
 2. På flere "skrytevideoer" som dere velger å kalle dem så framstår han som en ordentlig klassespiller så ja, ville heller hatt han med erfaring og rutine enn en 18 åring som får ødelagt selvtillitten sin. Og skjønner heller ikke hvorfor Braathen ikke blir satt inn fra start. Skal man satse på dette midtbane leddet uten største erfaringen så sier jeg lykke til, da håper jeg stabæk vinner eller så ryker selvtillitten til disse spillerene og dem kan i verste fall få ødelagt framtiden sin som spillere, var selv en ung spiller som ikke fikk tilitt, når jeg senere i alder av 25 fikk spille med spillere som var flere nivår bedre og så vokste selvtilitten min og jeg hevet meg ekstremt, flere som trente meg når jeg var under 16 mener jeg hadde nådd langt hadde jeg hatt rette folk rundt meg fra jeg var ung. Brynhildsen, vetlesen, tobbe, bohinen og aksildsen er meget store potensialer men dem trenger troen på seg selv og trenger støtte, blir litt mye ungdom 18,19,19,20 og 20 år og da flere nettopp rundet år oxo. Det sier seg selv at selv om dem er gode i enkelte kamper så er alle disse spillere som villet funnet seg mye bedre til rette og passet inn og utviklet seg i lag med rutine rundt seg. at 2 eller 3 er unge i ett ledd på 5 fungerer, men 5 unge i ett ledd på 5... nei, det vil ikke fungere over tid, men bare kjøre på om man har troa på det men da tror jeg nok man havner i neddrykks kamp igjen. Må rutine inn i midtbane leddet, får man det så blir ikke alt presset på forsvaret og keeper heller som det ble i denne kampen, men når ett ledd faller bort/sammen sånn som jeg mener skjer litt her så blir det trøbbel. Satse på å slå fra Keeper til spiss. Jeg skjønner godt hvorfor Boli blir i dårlig humør som noen sier han er. Ohi vil blomstre med sånn lag som Molde bak seg, jeg synes Ohi har hevet seg nå etter han kom til Molde og tipper han vil bli innen topp 5 på toppscorer. Brynhildsen er en klassespiller men han trenger rutine rundt seg for å blomstre. Jeg syns det blir lagt for mye ansvar og tyngde på de yngre spillerene her og man fraskriver seg litt ansvar med det. Er ikke rett at disse 5 unge i midtbane skal måtte ta så mye ansvar. Meget synd med Rusike, for han hadde trengtes nå. Men samtidig spilles det ikke på den erfaring og rutine som finnes i stallen heller så jeg syns det blir feil. Syns det er ansvarsfraskrivelse å legge så mye ansvar på skuldrene til 5 stk 18,19 og 20 åringer. Forstår godt at leddet knekker sammen mot Haugesund og det er ikke spillerene sin skyld. Alle vet Haugesund er sterke på eget gress.
 3. Sandberg var bra og Hernandez, Demidov og Vihman var greie. Jeg mener problemet her var midtbane leddet. Jeg ville ha starta med Mokthar og hat Braathen innpå fra start i en sånn kamp. Kanskje også prøvd Sun fra start. Men det er min mening fra det jeg har sett av Stabæk hittil, men ikke sett treningene så regner med laget er tatt ut som det beste og ikke for å få fram egne unge spillere. Men jeg stusser litt på lag uttaket og spesielt på byttene. Men det er min personlige mening.
 4. De "skrytefilmene" som du kaller det, viser godt hva han er god for. Kanskje greit å gi han sjansen!!!
 5. Har det i Mokthar som sitter på BENKEN.
 6. Dette er Haugesund på eget gress, da trengs rutine og erfaring framfor å vise fram egenprodusert spillere.. Å ha en spiller som Mokthar på benken... hallo.
 7. Det jeg ikke forstår, hvorfor satses det ikke på rutine og erfaring i en kamp som dette, dette er Haugesund på eget gress liksom. For meg virker det som det er meget viktig å vise fram egen produserte spiller og vise at dem er unge, Dette er å ødelegge selvtillitten til spillere, som dem nå hadde sjanse til å bygge opp. Tviler på Askildsen sin selvtillitt er bygd opp. Og det var det 2-0. Helt utrolig.
 8. Kampen skal gå på Eurosport pluss 5, rimelig irriterende. For Canal digtial skal ha Eliteserien inkl i pakken jeg har, men der er kun Eurosport pluss 1,2,3 og 4. Så må se den på dplay eller canal digital go. Kunne vel sendt Brann-Enga eller Rbk-Godset på pluss 5. Faen ass.
 9. Tenker det er noe veldig godt på gang.. Sandberg er stø og rutinert, gir trygghet til forsvaret og resten. Demidov/Vihmann er rutinerte og erfarne.. Jeppe og Hanche tror jeg blir meget gode etterhvert, begynner å få erfaring dem også.. Boli på topp snakker for seg selv med rutine og samba fotball.. samba fotball har jeg sett Mokhtar kan, han er erfaren også, samt Rusike tror kan samba utfra det jeg har sett, han er også rutinert, brynhildens kan samba fotball, tror han blir av norges artigste spillere å følge med på utover.. Tobias, Hugo og ikke minst Bohinen har masse potensiale.. Kassi kan sakene sine.. Jeg tror dette kan bli en artig fortsettelse og får gutta inn selvtilitten så tror jeg ikke man helt skal avskrive 3 poeng borte mot Haugesund. Jeg har litt troa og håper.. jeg hadde satt 60/40 i Haugesund sin favør nå, det jeg så mot Rosenborg...ja det var det mye av potensialet som kom fram,i hva dette laget har i seg og kan by på... Tror nøkkelen til suksess er troen på seg selv. Og jeg håper den kommer i år og etter kampen mot Rosenborg som har masse klassespillere så viste Stabæk seg fram. Jeg velger å leve i håpet til helgen. Tar dem Haugesund nå med litt skader i laget, ja da tror jeg selvtilitten og troen på seg selv er der og at dette kan bli en meget artig sesong hvor det løsner for unggutta, krysser fingra
 10. Og hvor kommer Hernandez fra?;) Husker sikkerhets sjefen der stod å skrøt av at B lag spillere fra Rbk gikk rett innpå andre sine lag Og han mente Hernandez.. Meling gjorde ikke så mye ut av seg heller.
×
×
 • Create New...