Gå til innhold

TheDriver

Bruker
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Omdømme

17

Om TheDriver

 • Rang
  Like skrivefør som Martin Schanke

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. TheDriver

  Nye spillere

  Kanskje best å holde kjeft og ikke skrive innpå her? Jeg trodde forum var for å nettopp skrive, diskutere, komme med synspunkter og hente info?
 2. TheDriver

  Nye spillere

  Hyggelig da, hyggelig å komme som ny inn på forumet. Takk for infoen.
 3. TheDriver

  Nye spillere

  Helt korrekt Blir spennende å se, få inn en bra midtstopper med lang erfaring og rutine nå så kan det bli en artig og bra sesong om flere av de yngre tar steg Tror det kan gå mot en spennende sesong, mye avhenger av å få en god start, få selvtillit og sikkerhet inn i laget
 4. TheDriver

  Daniel Braaten

  Velkommen, kjempe bra, da kommer det etterlengtet tyngde, erfaring og rutine inn i ett ungt Stabæk lag i utvikling
 5. TheDriver

  Nye spillere

  Pga Moe (Virket sterk mot Strømmen) og Hernandez som jeg selv har sansen for ved siden av Demi, Strømnes (Jeg syns virket bra mot Strømmen)og Hance. Så tror jeg behovet er mest akutt på midtbanen. Syns ikke noen der utenom Rusike overrasket positivt, Brynhildsen syns jeg hadde noen bra tendenser.
 6. TheDriver

  Nye spillere

  Ja, det lurer jeg på også Får håpe noen av de yngre har tatt store steg og hevet seg betraktelig da.
 7. TheDriver

  Nye spillere

  Synes også Matthew virket bra, jeg tror han kan bli bra og kanskje komme på første ellveren.
 8. TheDriver

  Treningskamper 2019

  Okay ja jeg har ikke fulgt med så nøye på treningskamper og oppkjøring før, er ny på forumet jeg
 9. TheDriver

  Treningskamper 2019

  Har ikke dømt nord og ned men utfra sånn jeg syns laget fremstod mot Strømmen samtidig er jeg realist og ser at det trengs forsterkninger i første ellveren fordig jeg regner med at det ikke vil løsne for såpass mange yngre spillere, selv om jeg håper det. Men uten noen forsterkninger (som jeg tror det vil komme) og uten at flere av de yngre tar steg og det spilles som det gjorde mot Strømmen så fykter jeg ny overlevelses runde, men det er også såpass potensiale i stallen nettopp pga de yngre og det kan løsne for mange av de og de kan kan heve seg flere steg flere av dem, noe jeg håper på, det og hvis de etablerte spiller opp mot sitt beste og vi får en del mer stang inn og medhold av dommerene så kan man fort være med å kjempe om medalje men da må det løsne en god del både for yngre og eldre også tror jeg man trenger en del flaks
 10. TheDriver

  Treningskamper 2019

  Jeg tipper rundt 12 plass, men sånn Stabæk framstod mot Strømmen så er jeg helt enig med dem som sa at det her holder ikke i eliteserien og hvis dem spiller som mot Strømmen så frykter jeg nedrykk, men jeg håper jo selvsagt og tror jo laget er sterkere enn det fremsto i kampen mot Strømmen og i den kampen så var et jo utprøving og testing.
 11. TheDriver

  Treningskamper 2019

  Hvis ikke spillerene leverer så trengs det forsterkninger, treningskampen mot ett middels Oboslag Strømmen, kunne Stabæk fort ha tapt. Det var ikke en overbevisende kamp, langt derifra. Og man kan ikke satse på at de unge skal ta steg og på flaks på Eliteserie nivå, det gjelder også å ha litt bredde i stallen om evt skader skulle oppstå, bredden i Stabæk stallen består for det meste av yngre fra 21 år og nedover. Selvsagt kan man håpe og tro på steg og på flaks, men sånn jeg fortsatt ser det er fortsatt Stabæk svakere pr i dag enn i fjor. Jeg syns Brochman var bra i fjor også og i Mjøndalen har han gjort det greit og tror nok Brochman vil bemerke seg i Mjøndalen. Samtidig syns jeg Njie, Granli var sterke i fjor. Njie skapte mye sjanser med farten sin og Granli ryddet opp mye i forsvaret. Jeg tipper Stabæk på rundt 12 plass sånn jeg ser laget pr dags dato. Nivået mot Strømmen holdt ikke Eliteserie nivå dessverre, jeg er ærlig og kaller en spade for en spade. Men det skal også sies at jeg tror Stabæk kan være det laget som har mest potensiale av alle lagene i Eliteserien, nettopp pga veldig mange gode yngre spillere som vil heve seg og etablere seg, spm er bare når det vil løsne for disse. Det er masse spennede yngre spillere i Stabæk stallen og løsner det for en del av disse så har Stabæk potensiale for å kjempe om medalje i år også, men da må det løsne for en god del Jeg tror løsningen pr dags dato er å hente noen rutinerte, solide og etablerte første ellver spillere som hever laget også heller selge spillere når man ser at ting går veien og man har råd til det. Er også veldig positivt at Stabæk ledelsen er forsiktige med å kjøpe dyre spillere pga potensiale i de yngre og det er smart å prøve å sikre seg rimelige kontraker på spillere som kan bidra 1 til 2 år. Om noen år så tror jeg Stabæk har etablert seg som ett topplag sånn det ser ut nå Rusike kan muligens være rett mann, men sett litt for lite av han til å si noe, jeg syns som sagt Moe, Strømnes også overrasket positvt og jeg så flere tendenser hos Brynhildsen så jeg tror Brynhildsen kan bli en bra spiler i år og det tror jeg Moe blir også. Tror Moe kan bli en ny Meling. Var en som skrøt så jævli mot Rosenborg på Lerkendal at andre lag kjøpte spillere som Rosenborg ikke hadde i troppen engang, han tenkte da på Hernandez og jeg kontra med å si, at meg bekjent så har vel Birger Meling spilt seg rett inn på første ellveren til Rosenborg og således også fremstått som en av de beste på Rosenborg, da ble det stille fra kjeften til Trønderen (Tror han var vaktleder eller noe sånn, han var ihvertfall en slags leder skrøt han også av).
 12. TheDriver

  Nye spillere

  Helt enig, tror han forsterker laget, han overrasket positivt så får håpe det er representativt for ett evt. videre spill.
 13. TheDriver

  Nye spillere

  Kampen mot Strømmen var ihvertfall ikke mye å skryte hjem av. Som jeg hørte flere sa, dette vil ikke holde lenge i eliteserien. Syns Strømmen var på høyde med Stabæk, Stabæk var kanskje hakket bedre, men kunne fort ha tapt den kampen. Skal jeg dra frem hvem jeg syns overrasket positivt så var det Jeppe, Strømnes og Rusike.
 14. TheDriver

  Franck Boli

  Synd om han blir solgt, tror han fort vil bøtte inn mål for Stabæk i 2019 også, men klubben trenger vel pengene? Er tilbudet bra nok så virker det jo til å være flere som banker på døren til spiss plass sammen med Ohi i stallen, det viktigste er bare at dem klarer å putte ballen i kassa, det er derfra poengene kommer
 15. TheDriver

  Troppen 2019

  Høres bra ut, det er nok rett posisjon for han som ving, får han litt mer styrke og hurtighet noe han kanskje har fått så blir han bra, han er en morsom spiller som kan lage litt show også. Har troa på Brynhildsen
×