Jump to content

TheDriver

Bruker
 • Content Count

  279
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

140

About TheDriver

 • Rank
  Begynner å bli slitsom

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Syns det var en bra debut, tror nok det vil komme en del mål fra han etterhvert, han løp seg mye fri og virker til å ha både teknikk, styrke og fart til å få til mye bra. Har stor troa på Junker.
 2. Sett kampen nå, Hanche er konge og viser kriger ansikt, hvis resten av laget tar frem den viljen til å krige så hadde Stabæk ligget høyere på tabellen, tror laget vil bli sterkere og sterkere nå og at vi utover i sesongen vil komme unna nedrykkskampen, er mye bra å sporre i kampen og tror hele laget vil løfte seg sammen nå, med mere kamp om plassene og blir mer samspilte.
 3. Sandberg Hernandez-Yaw-Vadim-Hanche Skytte-Lumanza-Bohinen-Brynhildsen Junker-Kinoshita Er mitt tips på start ellver i dag, muligens Braaten og Kassi skal inn der. Tror laget generelt kan heve seg nå, pga blir mer kamp om plassene nå med Junker, Kinoshita, Lumanza, Skytte og Amankwah inn og Boli ut. Rusike blir jo også å regne med skadefri.
 4. Ville hatt Hernandez i forsvar og jeppe ut, også Rusike eller Ola inn på plassen til Hernandez også den andre opp som spiss bak Kinoshita tror jeg, Ola jobbet voldsomt forrige kamp og har helt klart lyst på en fast spiss plass Glemte jo Junker, da vil jeg ha han inn på topp med Kinoshita, Ola som ving også er vel Rusike skadet så da stiller vel ikke Rusike så.
 5. Herrrgud, huff, får være forsiktig med linker da tydeligvis
 6. Ja da, kjempe bra! Takk Sandberg Kunne utvilsomt byttet til annen klubb med bedre resultater om han hadde ville, så dette er stort gjort av han.
 7. Syns Bohinen har virket veldig sikker i de senere kampene, får bare håpe han blir litt i Stabæk, man kan da ikke drive å produsere fotball spillere for alle andre hele tiden, artigere om man kan etablere seg som ett topp 5 lag, være med å kjempe om gull framfor overlevelse og dermed bli ett attraktivt lag for spillerene også, være med å kjempe om Europa spill, det vil vel gi mer mynt i kassen også. Syns man kan begynne å gå for målet om å bli ett etablert topplag nå, framfor å være en fotballskole som alltid må selge. Men det står vel på penga
 8. Det er sant, har masse artig i stallen nå, men dem leter vel fortsatt etter en spiss og virker jo som Botheim kan å score mål, spørs vel om han leverte en bra søknad til fast spissplass i Rosenborg nå eller det gjorde han helt klart.
 9. Eller leie Botheim fra Rosenborg, virker jo som han funker, 3 mål på 70 minutt og har sikkert litt han vil bevise, han vil vel neppe være benksliter i Rbk, men dem skal vel ha gull og grønn skoger for han. Får satse på at Junker funker
 10. Jeg følger Engblom for han har vært scorings maskin i det siste, med 1.08 mål i snitt pr kamp. Sandefjord kunne ta et langt steg mot opprykk da de ble tildelt straffespark på overtid, men Pontus Engblom bommet. Dermed ble det 0-0 i toppkampen mot Start. Jeg håper heller Start rykker opp enn Sandefjord så gjorde meg ingenting Håper Ålesund og Start rykker opp, ellers er det artig om Kongsvinger, Raufoss eller Sogndal hadde rykket opp Så kan Brann og Rosenborg rykke ned samme med Strømsgodset
 11. Masse lykke til her i Stabæk, håper alt vil gå veien for deg her, jeg har troa. Kasper finner masker!!!
 12. Ola pleier også å komme til gode sjanser men setter dem ikke.
 13. Smarteste nå er å hente 1,2 eller 3 spisser på 3 mnders leie med mulighet for kjøp, også se hvem som fungerer hos oss. Vi har jo en del hos oss allerede som plutselig kan blomstre opp som spiss også.
 14. Sandberg Hernandez - Yaw - Vadim - Hanche Lumanza Braaten Kassi Skytte Rusike Kinoshita Kjøre Bohinen raskt inn med den som ikke funger på midtbane rundt 25-30 minutt, Brynhildsen inn om det trengs kjøre han inn på topp om spiss ikke funker, evt kjøre Rusike opp som spiss og Ola som ving, Braaten holder vel ikke 90 minutt, så greit med friske bein. Lillevik, Moe, Strømnes, Vetlesen og Aga som de 5 andre reservene.
×
×
 • Create New...