Gå til innhold

TheDriver

Bruker
  • Innholdsteller

    810
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Alt skrevet av TheDriver

  1. Dette var rått, gratulerer alle blå 💙💪💪 Nå har jeg faktisk troen på direkte opprykk 💙
  2. Velkommen, dette har jeg troa på 👍👍
  3. Er ikke Nusa videresolgt for 340 mill nå? Hvor mye får Stabæk av det?
  4. 15 spillere som er 19 år eller yngre, da trengs det erfaring inn i troppen som også klarer eliteserien bra.
  5. Raufoss og Kjelsås er vel omvendte datoer. Jeg vurderer Raufoss tur på fredag
  6. Tøft, Nusa og Gift gir masse mynt i kassa da 😁😁
  7. Vil Stabæk tjene noe på videresalg av Nusa nå?
  8. Ja Haugen er fjernet der ser jeg og Abu ikke lagt inn, vi har nok litt tynn stall da jeg ser på alle ut. Så med Haugen ut og Abu inn så trengs det nok 3-4 forsterkninger (Ikke stallfyll) Viktig med kamp om plassene i start/første elleveren.
  9. Er vel offensivt det er litt tynt. Ett par spisser og en offensiv midtbane er det vi trenger mest sånn jeg ser det. Gå for opprykk, tenke eliteserie nivå topp 5, tenke år fremover. Jeg synes stallen ser sterk ut i Obos helst med 3 solide offensive spillere inn.
  10. Club Brugge har ett par attraktive nordmenn
  11. Heller.. Når 11 stolte menn møter opp på Intility Arena, med påtrykket OBOS på hele brystkassa på drakta🤦🏻‍♂️ Da kan det gå bare en vei⬇️ Så kanskje Stabæk og KIL som rykker opp, istedet 😉 Gleder meg.
  12. Ja eller så er det håp da 🙂 Men artigere å ha Enga i samme serie enn å være uten de hvis jeg skal være ærlig. Men viktigste i mine øyne nå er først og fremst å beholde Bob og co og få tilbake Stabæk. Pettersson og Vinje ville jeg også beholdt 🙂
  13. Blir en bra OBOS liga neste år. Stalltips at Stabæk og Enga rykker opp igjen i 2024 🙂
  14. Tror nok man skal være litt mer obs på KIL. Dem har tenkt seg tilbake.
  15. Uansett hvordan det går i år så er det bare å få Bob og co på langtid, er sånn trener og styring Stabæk trenger på lang sikt.
  16. Tror dette går veien i dag, enga har større press på seg og vi er vant med å rykke opp og ned. Samtidig synes jeg vi har virket mye sterkere enn enga i det sist. Vi tar 3 poenger i kveld og enga går på trynet ned i Obos 🤪
  17. Masse lykke til, jeg er "suspendert" fra å kjøre dere så blir å se kampen hjemme i godstolen etter Kiel tur i helga ☺️
  18. Sett kampen nå og veldig mye godt å ta med seg videre. Dette tror jeg Bob ordner så det går rett vei, oppover 🙂 Tror ikke vi rykker ned, nå har vi endelig begynt å score mål og jeg tror kampen mot LSK blir en positiv overraskelse. Man vinner ikke kamper uten å score mål og nå ser det litt ut som laget har knekt noen koder og lært seg å få ballen i nettet. Har egentlig hele tiden syntes at dette laget har mer i seg enn resultatene som har vist. I mine øyne har denne stallen ett enormt potensiale samt at de fleste kriger og gir seg ikke, de har viljen som trengs, den viljen har jeg sett i tapsrekken og vi hadde fortjent noen flere poeng enn vi har. Har troen på en bra høst som vil overraske positivt.
×
×
  • Opprett ny...