Jump to content

Marandinho

Bruker
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Marandinho last won the day on May 18 2019

Marandinho had the most liked content!

Community Reputation

248

About Marandinho

 • Rank
  Like interessant som Ari

Recent Profile Visitors

338 profile views
 1. Det krishth0707 mener er at vi må ikke grave oss ned. Kassi er nå ute lenge. Ingen vei tilbake. andre må steppe opp. Vi skjønner jo at vi må ha spillere inn. Men vi må da for all del forsøke å tenke noe positivt her. Kamp om 1 time og 45 min!
 2. Sitter med en følelse av Botheim inn! Lån eller permanent er jeg usikker på. Men tror han er på vei Spent på resten av dagen. Tror det blir enda en spiss inn!
 3. Noen som vet hva troppen er? 1.40 min til kamp. Hverken sett tropp eller oppstilling 😬
 4. Heller Kinoshita enn Stokke.
 5. Summen av alt tror jeg gjelder her. Summen av alt. Laget virker sterkt for meg. Kan man presse ut si toppen 6 scoringer av Kino, men med 4-6 assist så er jeg fornøyd. Han skaper jo rom for vingene og tar mye av de rommene også. Si spillere som Oliver og Gall kan fint få opp til 8 målpoeng totalt hver av seg pga dette. Med Azemi i bakhånd som har mye å bevise, men merkelig nok får det ut kun når han spiller for lag i Nord. En skadefri Kassi i form er jo en av seriens beste. Men må vise seg skadefri over tid. Emil Bo kommer til å levere godt i år med estimert 7-8 målpoeng totalt. Alt dette er naturligvis synsing fra min side. Men tror Kinoshita vil vise seg frem fra en bedre side i år, enn i fjor. Vi har ett strålende trenerteam og ett meget habilt lag. Jeg tror utviklingen fra høsten fortsetter. Håper på topp 6 Tror det absolutt er innen rekkevidde. Med en Kinoshita som vil overbevise oss om at vi kan regne med han, samt han vil kjempe for startplassen.
 6. Herlig sending! 👏😁🙏 Ola sangen😂😂😂😂👏👏👏👏
 7. Var vel skadet på dette tidspunktet.
 8. Mener han trente med Strømmen en periode. Hva som har skjedd etter det vet jeg ikke. Er nok ganske over the top nå
 9. Herlig! En viktig spiller for laget. ikke minst en profil! 💙 Dette var en fantastisk nyhet! Gleder meg til seriestart
 10. Selvsagt ser jeg at jeg er i overkant positiv. Men se for deg samme tid i fjor👍 Kan ikke huske sist jeg var så bekymringsløs i forkant av en sesong. Det kom en viss langsiktighet med Janne og Petter inn, som gir meg ro.. Er ikke 2% bekymret for noe kvalik eller bunn 3 i år. Mest spent/bekymret for hvem som blir Olsen sin arvtager.
 11. Det er din mening. Jeg er fornøyd med dagens stall. Kan godt tenkes at vi trenger back up i bakre rekker. Men de har vi jo i klubben. Skal vi bruke penger på å hente stappfull i bakre rekker? Start 4 er absolutt bra nok spør du meg. Lumanza har trent godt, mest spent på fotballformen hans. Har tro på at Han kan hjelpe Hugo også. Her håper jeg vi får han i gang. Samt får tillitt. Og beviser når han får tillitt. Azemi viste nok det siste halvåret i Tromsø. Bedømmes han ut i fra tiden hans i enga så blir det feil. Er jo en klassisk Stabæk signering. Tror Janne får han i gang. Helt enig i Luc og Oliver. Tror faktisk vi får se en bedre Luc enn vi har gjort på lenge. Hvis han holder seg skadefri over tid 🙌
×
×
 • Create New...