Jump to content

Marandinho

Bruker
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Marandinho last won the day on May 18 2019

Marandinho had the most liked content!

Community Reputation

339

About Marandinho

Recent Profile Visitors

422 profile views
 1. Jonsson er sjef!💙 Han vet hva han driver med!
 2. For en deilig seier!!!!!!💙💙💙
 3. Bjarmann er en stille taktiker. Tror det kommer noe inn Og godt poeng med vår kjære Luc tilbake med Maatsen også. Så er ikke dette så gale!
 4. Spent på hva Bjarmann kan/skal gjøre i dette vinduet. Hvem har han i kikkerten, i hvilke posisjoner det er midler for å forsterke. Har jo ryddet litt i form av Gall og Valencic. Frigjort lønnsmidler. Satser (lov å si forventer?) på at noe skjer i dette vinduet. Inn og ut.
 5. De som melder Janne ut må seriøst få hue ut av rasshølet sitt.
 6. Han trenger spillere da! Gjerne noen erfarne også. Vi har Luc, Yaw og Maatsen ute. Han kan ikke trylle på egenhånd heller. Rett heller kritikken mot Bjarmann i så fall. Er det en ting jeg har, så er det full tiltro til trenerstaben.
 7. Jeg ser på dette som en kamp der vi ikke har så mye å tape! Vi slipper faktisk ikke inn så mye mål. Men scorer enda mindre. Her er det bare å senke skuldrene og peise på. Ønsker å se spillere som virkelig vil angripe i dag. Ønsker å se en "hate å tape" mentalitet i dag. Ingen har bedre statistikk på Lerkendal enn oss. Går vi på en smell, så gjør vi det. Greit nok. RBK er ett av formlagene for tiden, hvor vi ikke er det.
 8. I følge Janne er de nok ikke klare til kamp i helgen. Men da til neste, nå som det er 2 ukers pause.
 9. Janne skal ikke ha press. Bjarmann må finne spillere! Offensive.
 10. Offensivt er vi svake i dag :( Vi slepper inn lite. Men gud bedre vi scorer jo ikke mål!
 11. Om Dio ikke har det bra, er det trist. Vi er den perfekte klubben til å ta vare på ham og familien. Det er ingen bedre klubber på det enn nettopp vår klubb💙
 12. Tar Dio 100 dager i uka foran Sigurdason
×
×
 • Create New...