Jump to content

Torjus

Bruker
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41

About Torjus

 • Rank
  Like skrivefør som Martin Schanke

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kjetil Rekdal har fått en ordentlig agenda mot Stabæk, sitter å prater ned oss i enhver mulig situasjon.
 2. Ikke noe Botheim altså, kjipt
 3. Har en følelse at den nye spilleren er Botheim....
 4. Er det noen som vet hvem fyren på Lumanza sin story er?
 5. Tror dette blir en jævlig fet kamp. Gutta så ordentlig skuffa ut etter uavgjort forrige kamp og er nok sultne på en hjemmeseier nå. Tror også Janne er det forøvrig, hvis ikke mer. Håper vi gir Jeppe og Brynhildsen en pause nå, begge ser ut som de er i ferd med å miste alt av selvtillit, spesielt Jeppe. Håper også media teamet til Stabæk, gjør en ordentlig jobb med å få folk på kamp. Tipper få fortsatt er på ferie når den kampen spilles. Hadde også vært kult om vi kan ha en banner som hisser opp klanen litt og skaper litt spenning både på og av banen (i media). Føler folk ikke behandler dette som et derby lenger, la oss forandre på det.
 6. Lett B. Hou Sæter var helt tragisk dårlig, Skytte må være bedre enn han. Lumanza er for øyeblikket enn bedre fotballspiller enn Børkeeiet. Kinoshita er selvsagt ikke bedre enn Boli eller Ohi, men er veldig sikker på at vi vil få inn enda en spiss. Synes selv at Boli egentlig ikke har vært så god i år, han er selvsagt i blant helt eksepsjonell, men han bommer rett og slett for mye og er helt forferdelig på straffer. I tillegg går ikke de pengene vi har fått ut av vinduet heller. De vil gjøre oss enda bedre egnet til et eventuelt nedrykk og vil gjøre at vi kan handle kvalitet spillere i fremtiden.
 7. Hadde gitt mening om han signerte for Club Brugge, ettersom deres midtbaneanker Marvelous Nakamba er på vei til Aston villa
 8. Jeppe er rett og slett ikke god nok, sliter med å komme på positive ferdigheter ved han, tenkte alltid at innleggene hans var det som reddet han, men det er ikke tilfelle nå lenger. Han ser ofte stressa ut med ball, noe som fører til at han enten spiller på et touch eller skyter ballen vekk (eller tar «innlegg»). Synes selv Hanche bør spille på venstrebacken neste kamp, med Amankwah som midtstopper, inntil vi finner en ny back.
 9. Har Jeppe Moe noensinne brukt høyrefoten sin?
 10. Han bekreftet ovenfor nettavisen at ingen ting var bekreftet
 11. Moussa er i Oslo, ber til Gud at han ikke signerer for enga, men hadde gitt mening ettersom de har solgt ejuke
 12. Granli starter for AIK i Champions League kvalik idag. Imponerende
×
×
 • Create New...