Gå til innhold

Torjus

Bruker
  • Innholdsteller

    202
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Torjus vant dagen sist 1. Juli 2022

Torjus hadde mest likt innhold!

Omdømme

563

1 følger

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabba

Nylige profilbesøk

1 222 profilvisninger
  1. Er vel 90% sikkert at Bob Bradley ikke fortsetter. Jeg personlig håper på Christian Michelsen. Rykket opp med bitte lille KBK fra ingen steder og stabiliserte de innenfor topp 6 i fire sesonger. Det at de til slutt rykket ned lå i kortene. Han var også nær Hammarby jobben og takket nei til Sarpsborg for noen sesonger tilbake. Han hadde ikke vært klubbløs hadde han ikke vært så lojal. Bonus at han er tidligere blaa og. Jeg er heller ikke imot Karadas. Gode attester fra Brann og virket ikke beskjeden i Bobs nærvær, noe jeg tror flere trenere ville blitt.
  2. Blitt en yo-yo klubb nå. Faktum. Halve laget er på utgående kontrakter, blant annet spillere som Ottesen som aldri vil ta på seg drakta igjen. Vinge kommer vi heller ikke til å klare å beholde. Her må noen trylle for å skape et lag som skal dominere obos.
  3. Uvirkelig heeelt uvirkelig. Ren trylling. Respekt til Bjarmann og Moe. Dette kan ikke toppes, nesten mer imponerende enn første gang han ble henta
  4. At han har et blikk og en pasningsfot som ingen andre i laget har, klarer jeg ikke forstå. Enig med det som er nevnt tidligere han er altfor lite sterk og rask, det har ingenting med følelse om å overbevise å gjøre. Det er forsåvidt en følelse man forventer at alle innbyttere skal ha. Hammy er altfor lett å lese og blir for enkel å forsvare seg mot, krever såvidt en skulder for å få han av ballen. Hammy har 75 kamper for Stabæk og burde levere på et mye høyere nivå. Se på Kostadinov samme alder (2002) og var ute med skade i 2 år og tok nivået med engang.
  5. Er vel Høgh som mister ball og gir en farlig kontring, har like mye skyld han
  6. Andreas Skovgaard fra Brann på vei inn ifølge Bergens tidende https://www.bt.no/sport/i/y6gMq2/hold-deg-oppdatert-med-ballspark-foelg-brann-vinteren-direkte-her
  7. Dette er vel å overdrive
  8. Hadde personlig startet Veum. Sett god ut alle gangene jeg har sett han spille og hva kan vel være bedre for utviklingen hans enn å spille i en trebakslinje med rutine og erfaring i Wangberg og Næss? Synes heller vi kan låne ut Pignatel, han var meget svak i obos i fjor og ingenting tilsier at han skal ta nivået i en forsterket eliteserie.
  9. Klasse-signering av Bjarmann🤝
  10. Trente med Kjelsås i desember ifølge bærumsball gutta
  11. Kanskje et forsøk på humor, men det å risikere å fornærme eller «beefe» en ekspert som er glad i Stabæk og som i tillegg skal følge oss i studio gjennom 30 serierunder neste sesong, synes jeg ikke er meget lurt. Kan være meget god markedsføring for å flere på kamp at Yaw snakker positivt om oss i studio neste sesong, fremfor at han prøver å disse oss tilbake på Twitter.
×
×
  • Opprett ny...