Gå til innhold

Torjus

Bruker
  • Innholdsteller

    202
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Innlegg skrevet av Torjus

  1. Er vel 90% sikkert at Bob Bradley ikke fortsetter. Jeg personlig håper på Christian Michelsen. Rykket opp med bitte lille KBK fra ingen steder og stabiliserte de innenfor topp 6 i fire sesonger. Det at de til slutt rykket ned lå i kortene. Han var også nær Hammarby jobben og takket nei til Sarpsborg for noen sesonger tilbake. Han hadde ikke vært klubbløs hadde han ikke vært så lojal. Bonus at han er tidligere blaa og.

    Jeg er heller ikke imot Karadas. Gode attester fra Brann og virket ikke beskjeden i Bobs nærvær, noe jeg tror flere trenere ville blitt.

  2. 2 timer siden skrev @ringo:

    Nei, men han har et blikk og en pasningsfot som ingen andre i laget. Han var viktig for oss i fjor, men i vinter havnet han litt mellom to roller - dels som hengende spiss, dels som indreløper og det ble hverken fugl eller fisk. Han har ikke funnet seg helt til rette og når han en sjelden gang får sjansens så tror jeg han føler at han MÅ overbevise og det er ikke sikkert det er den beste inngangen til å prestere godt.

    At han har et blikk og en pasningsfot som ingen andre i laget har, klarer jeg ikke forstå. Enig med det som er nevnt tidligere han er altfor lite sterk og rask, det har ingenting med følelse om å overbevise å gjøre. Det er forsåvidt en følelse man forventer at alle innbyttere skal ha. Hammy er altfor lett å lese og blir for enkel å forsvare seg mot, krever såvidt en skulder for å få han av ballen. Hammy har 75 kamper for Stabæk og burde levere på et mye høyere nivå. Se på Kostadinov samme alder (2002) og var ute med skade i 2 år og tok nivået med engang. 

  3. 21 minutter siden skrev Nøfyse:

    Nja, han blir vel kanskje seende ut som synderen der, men det var jo fordi Skovgaard ikke orienterte seg og plukket opp sin mann. Næss var egentlig i markering på han andre angriperen, men ble nødt til å prøve dekke Skovgaards i tillegg og ble litt for desperat da han var på etterskudd.

    Er vel Høgh som mister ball og gir en farlig kontring, har like mye skyld han

  4. 4 timer siden skrev Nr14:

    Den stallen vi har nå bør definitivt klare topp 6-8 men da må Bohinen samspille de frem mot seriestart og ikke vente for lenge med å sette elveren i treningskampene 

    Dette er vel å overdrive 

  5. På 5.1.2023 den 23.27 skrev kuk:

    Kan noen fortelle om greia med Luc Kassi. Takket nei til videre spill for å bli .... klubbløs? Noe han fortsatt er etter over et halvt år.

    Bare lei fotball eller tidenes verste rådgivere/agenter?

    Trente med Kjelsås i desember ifølge bærumsball gutta

  6. Kanskje et forsøk på humor, men det å risikere å fornærme eller «beefe» en ekspert som er glad i Stabæk og som i tillegg skal følge oss i studio gjennom 30 serierunder neste sesong, synes jeg ikke er meget lurt. Kan være meget god markedsføring for å flere på kamp at Yaw snakker positivt om oss i studio neste sesong, fremfor at han prøver å disse oss tilbake på Twitter. 

    DB3303E2-09EA-426B-982E-774A85D0A8E4.png

  7. 7 minutter siden skrev Torres:

    Da rykker vi heller aldri opp. Kan ha vært så talentfull han bare ville, men han holder ikke nivå for en klubb med ambisjoner. 

    Helt enig selvfølgelig bør Kjønø sparkes, men styret ga han en for lang kontrakt, noe som gjør han dyr og kjøpe ut. Dermed blir det mindre attraktivt å sparke han når klubben allerede ikke er i en ideell posisjon økonomisk.

  8. 1-1 er greit resultat, men prestasjonen var elendig. Ser ut som vi spiller med 9 mann hele kampen. Midtbanen fungerer elendig, Edwards, Krogstad og Næss blir så lave i forsvar at de ikke rekker å komme seg i angrep slikt at det blir helt ensomt på topp. Skjønner ikke hvorfor vi spiller fem bak med en defensiv midtbane, blir nærmest 6 bak igjen helt idiotisk. Pedersen og Wangberg hadde fungert utmerket alene med Næss på Cdm. Isteden spiller vi med pignatel i tillegg, ja han hadde en god blokk, men har ikke pasningsfot, fart  eller overblikk. Trenger han rett og slett ikke i forsvar, mye bedre med en til angrepsspiller.

×
×
  • Opprett ny...