Gå til innhold

Pjalle Nøtt

FairFans
  • Innholdsteller

    1 495
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Pjalle Nøtt

  1. Han er så jævlig bra mann. Veldig fornøyd med at han er vår. Det spesielle er at ALLE som er interessert i fotball er full av beundring. Har ikke møtt en person som er negativ, og de fleste jeg omgås med heier på andre lag. In Bob we....
  2. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- jøss.... jeg satt visst en strek.
  3. Ser at Bob er tatt ut til UEFA Pro kurset gjennom NøFF. Dette går over 18 mnd. Vil det øke sjansene for et år til hos oss?
  4. Jeg kan ikke skjønne hvordan de har kunnet bli enige om å holde det hemmelig. De må mene selve grunnlaget eller noe sånt. Uansett hva resultatet blir vil det være penger involvert, eventuelt avskriving av lån. Dette må selvsagt inkluderes i et regnskap. Jeg tipper det blir de 2 millionene vi har fått i lån.
  5. Kan det være en ide å selge billetter til neste kamp i pausen og etter kamp? På bra dager, som mot Sogndal, vil man kunne selge en del billetter vil jeg anta, - og om dersom en del av disse er av typen som blir hjemme på regnværsdager, - drar på hytta etc. vil de ha et påskudd for å dra på kamp allikevel.
  6. Har valgt å overse/høre alt som kommer fra den mannen. Det har høynet kvaliteten på livet mitt
  7. Selv om laget viser fremskritt er det litt vanskelig å se hvordan vi ligge an i forhold til de andre. Fornøyd med sikker plass, - håper på gull
  8. Velkommen Bob, - håper du lykkes
  9. Var vel snakk om voldgift. Tipper at vi slipper å betale tilbake de pengene vi lånte
  10. Var spent på om denne ville komme fra Martin idag "Andresen forteller at det var Håvard Lunde som frarådet ham å hente Stengel etter at saken kom opp. Aktor spør om han var leder av sportslig utvalg. - Han var leder av SU da, ja, men jeg opplevde ham ikke som leder i SU, men som politimann, som ville beskytte etterforskningen. Håvard Lunde er utdannet politimann." Greit å få den på plass
  11. Fra TV2 "Holveck sier det vanlige er at den selgende klubben tar kontakt etter at de har solgt en spiller som Nancy har videresalgsklausul på." Fra Budstikka "Dommeren har ordet. Han spør hvordan Nancy gjør det hvis de har en videresalgsavtale med Paris Saint German, og Nancy selger en spiller til for eksempel Roma. Om de selv ville tatt kontakt med PSG, eller om de ville ventet. - Nancy ville ha ventet til PSG selv tok kontakt. - Forventet dere at Stabæk skulle ta kontakt, siden det ikke er vanlig praksis, slik du sier nå? - Nei.
  12. http://www.nettavisen.no/sport/fotball/article3667015.ece
  13. "Dommeren reagerer nå på at Hedenstad fremdeles er nevnt i en mail som skal være sendt etter forhandlingene med Stabæk. - Det må det være en feil, sier Haakonsen. - Her må aktor ha lagt inn feil vedlegg. Retten tar en pause for å finne ut av dette"
×
×
  • Opprett ny...