Gå til innhold

il Pirata

Bruker
  • Innholdsteller

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

il Pirata vant dagen sist 23. Desember 2013

il Pirata hadde mest likt innhold!

Omdømme

16

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.rockdenim.no

Nylige profilbesøk

1 077 profilvisninger
  1. Ikke for å være vanskelig, men må en registrere seg som et nytt medlem i år? Selvom jeg har vært medlem i alle år siden oppstarten av Stabæk Support. Prøver å logge inn med mobilnummer og får feilmelding på at det ikke finnes noe konto på dette telefonnummeret. Fikk senest en melding fra Stabæk Support for noen dager hvor de lurte på om jeg ville være medlem i år også. Ikke noe stress å registrere en ny bruker, men det er jo alltids hyggelig å beholde sitt gamle medlems nummer.
  2. Jepp. Han ville helst til Stabæk, men S08 betalte bedre. Penga rår dessverre.
  3. Stabæk var på ballen, men han fikk bedre betingelser/lønn i Sarpsborg 08.
  4. Bojan har selv sagt at han vil til Stabæk og det er ikke store lønna han krever heller. Så det er opp til Stabæk å få på plass en trener og ringe han.
  5. Hva med Bojan Zajic? Bosmanspiller som ikke vil få ny kontrakt med Vålerenga, selvom han er villig til å gå ned i lønn. Familien har nettopp flyttet etter til Oslo, og han er gira på en klubb på Østlandet.
  6. 1. Potter 2. Anders C 3. PerS 4. Dennis iliohans leggskinn 5. han derre derre 6. BlaaSeier 7. fyR 8. il P.
  7. Han er ferdig utdannet advokat. Det kan vi også ha bruk for.
  8. Det er vel bare å legge inn noen anmeldelser av stedet på linkene under, så vil stedet merke en rask nedgang. Ingenting er verre enn dårlige anmeldelser på nettet som det ikke er mulig å fjerne. (blir sikkert fjernet)http://no.tripadvisor.com/Hotel_Review-g190477-d2439510-Reviews-Holmen_Fjordhotell-Akershus_Eastern_Norway.html http://www.booking.com/hotel/no/holmen-fjordhotell.en.html
  9. Bedre oppdatering på den på forsiden av budstikka
  10. Budstikka har en "cover it live boks" litt ned på venstre side på hovedsiden på budstikka.no
  11. Fikk et tips av en venn som er kompis med George Tagaris som nettopp har flyttet til Norge og som er på utsikt etter en klubb. 86-modell som tidligere har spilt for Panatinaikos og diverse klubber i USA. Billig og erfaren spiller.(EØS-borger). Interessant for prøvespill? Finner ikke noe mer info om spilleren på nettet enn dette: http://www.pittsburghpanthers.com/sports/m-soccer/mtt/tagaris_george00.html
  12. Er du tilbaks il P?

×
×
  • Opprett ny...