Jump to content

sta

Bruker
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39

About sta

 • Rank
  i ferd med å etablere seg
 1. Snakket med noen LSK-supportere i går. De anbefalte å ligge langt unna.
 2. Dette var tamt. Eneste å glede seg over er at alle de andre lagene i bunnstriden også ligger under.
 3. Kanskje noen kunne oppdatere etter dagens kamper?
 4. Nå har vi falt tilbake til gammelt mønster. Har mye ball, men liten fremdrift. Hvorfor et Kassi tatt av?
 5. Dette har jo startet mye bedre enn fryktet. Mer direkte i spillet enn på lenge.
 6. Det slo meg akkurat at dersom vi vinner i morgen, så leder vi Tippeligaen.
 7. Vi har kommet litt bedre med etter at russerne styrte alt de første 15-20 minuttene. Et par lovende angrep. Men også flere grusomme feilpasninger på egen halvdel.
 8. Hvor er det blitt av alle spillersangene, egentlig? Før hadde vi sanger for Daniel, Veigar, Tommy Stenersen, Super Jon og sikkert flere jeg ikke kommer på i farten. Ingen som fortjener egen sang i dagens tropp? Morten burde i alle fall hatt en!
 9. Enig, etter å ha sett på TV synes jeg det ser ut som det var offside på første Odd-scoring. Irriterende.
 10. Det har vært alt for få brassespark i år, ja til Stokkelien. Men har han nivået inne?
 11. Trente Fjørtoft jr med oss i dag? https://twitter.com/janaagefjortoft/status/615934426581704704
 12. Står her at Sander Bolin Berge har trent med Stabæk noen ganger i det siste. Talentfull 98-modell med fast plass på Askers A-lag. http://touch.budstikka.no/sport/dette-asker-talentet-folges-tett-av-eliteserieklubber-1.8520732
 13. Stabæk Support ruler! "Er det alltid like stille..." og "Sunget ut i egen by".
 14. Artikkel i Aftenposten. Kjøpestopp i tre år Stabæk blir annerledesklubben i eliteserien i fotball. De nærmestre tre årene skal ikke Bob Bradley & Co. bruke penger på spillerkjøp. Klubben satser på egne spillere. I fjor hadde Erik Huseklepp en årslønn på 5,95 millioner i Brann. I år skal Stabæk bruke seks millioner på å lønne hele spillerstallen. - Det er beskjedne tall, men jeg tror flere kommer til å gjøre som oss etter hvert. Du ser at også Vålerenga og Lillestrøm slanker seg nå. Vi har holdt på med dette i halvannet til to år. Fotballen må ha lønninger som avspeiler resten av samfunnet, sier daglig leder i Stabæk, Lars Hjorth (54). Stabæk har i dag 14 spillere med lisens. Det er seks for lite i henhold til fotballforbundets krav. Hjorth nærer ingen bekymring for at stallen ikke skal bli komplett, men ikke én eneste spiller skal kjøpes inn. - Vi har gitt oss selv kjøpeforbud de tre neste årene. Det er mange Bosman-spillere ledige, og det markedet blir større og større. Mange klubber vil kvitte seg med spillere som har høye lønninger. Det samme måtte vi da vi ble kastet ut av Telenor Arena, sier Hjorth, som var daglig leder på frivillig basis frem til oktober i fjor i spareblussklubben. Lønner i yngres avdeling Stabæk har 45 millioner kroner i budsjett på hele fotballavdelingen - en økning på ti millioner fra i fjor, da laget spilte i 1. divisjon. Men av disse 45 millionene går bare 13 til A-laget og junior elite. - Vårt mål er at i 2017 skal halvparten av A-stallen bestå av spillere vi har produsert selv gjennom akademiet vårt, juniorsatsingen, gjennom samarbeidet med NTG pluss noen som kommer inn fra høyre og venstre. For å få til dette satser vi knallhardt på gode trenere på de yngre lagene. Jeg tror vi er den klubben i Tippeligaen som har flest heltidsansatte trenere på de yngre lagene. På lengre sikt kan vi bli en vinner. - Er det ikke litt naivt å tro at man kan være en eliteserieklubb nesten bare gjennom egenproduksjon? - I Norge har det vært mye fokus på fotballtalentene, men ikke trenertalentene. Gode trenere får frem gode spillere. Det er også håpet vårt gjennom ansettelsen av Bob Bradley at han skal få ut potensialet hos alle. Det er flust av talenter i bygda, men ikke flust av trenere som kan utvikle dem. Der ligger nøkkelen. Du blir ikke bedre fotballspiller av å tjene 500.000 fremfor 180.000. Samarbeid med Milan I sin streben etter å få laget flest mulig av A-lagsspillerne selv, innledet Stabæk et samarbeid med AC Milan. - Det er vi veldig fornøyd med. Milan-folkene er her to-tre ganger i året, og vi er der nede. Akkurat nå har vi juniorlaget vårt med i en av de mest prestisjefylte turneringene i Italia. - Men A-laget, hvor havner det uten en eneste innkjøpt spiller i comebacket i eliteserien? - Vi har budsjettert med at vi skal havne på 11.-12. plass, sier Lars Hjorth fra en ombygd anleggsbrakke på Nadderud stadion.
×
×
 • Create New...