Jump to content

$uperTerje

FairFans
 • Content Count

  2,012
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

$uperTerje last won the day on December 10 2010

$uperTerje had the most liked content!

Community Reputation

62

About $uperTerje

 • Rank
  Buddha
 • Birthday 11/07/1976

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bluesosken.no

Recent Profile Visitors

685 profile views
 1. Enga har vel sagt de skal slanke stallen betydelig, og når IAO sa at en av partene nok var noe misfornøyd med avtalen - så det høres som at man har forhandlet godt.
 2. Bærum Høyre med valgvake på Onkel Blaa... humre humre
 3. Jeg er skeptisk til å gi terningkast 6 før man vet hvilken sum Boli er solgt for... Er han solgt for under 15 mill cash up front, så er min mening at klubben ikke kompensert nok i forhold til verdien Boli hadde for laget
 4. Med tanke på at kontrakten til HB uansett utløp om kort tid, så håper jeg ledelsen ikke sitter med helt blanke ark når det kommer til erstatter. IAO har tidligere sagt at det er vanskelig å ha oppdaterte lister over spillere man ønsker seg - og det samme gjelder med trenere. For du kan ha en liste med 10 kandidater, og innen man er i posisjon til å hente spillere så har alle signert langtidskontrakter med andre klubber. Det er vel langt fra det beste tidspunkt for Stabæk som klubb å lete etter ny trener siden det er sommer og mange klubber bytter trenere nå - vi er ikke akkurat øverst på listen over lukerativ klubber vil jeg tro... Min oppfatning er at HB har gjort mye bra for klubben. Han har fått laget til å dra i samme retning og spillere har utviklet seg under hans ledelse, men at utviklingen til laget kanskje har stagnert litt utover sesongen. Andre som følger laget tettere har kanskje andre meninger - i begge retninger. Men jeg tenker takk for alt og lykke til videre. Spennende å se hva som dras opp av hatten.
 5. Skal ikke se bortifra at det har vært noen hektiske og lange dager i det siste og at han har fri i dag.
 6. Viktig å ikke få kontringer mot seg etter dødballer...
 7. Tar vi på optimist-lua, så kan vi nesten se på Njie, Kassi, Gyasi og Skogseid som nye spillere for sesongen når de kommer tilbake en etter en utover nå
 8. Jeg husker ham som en vinnerskalle med temperament og evnen til å piske medspillere - en spiller som typisk mislikes mer enn andre spillere av motstanderens fans - men mulig andre har en annen oppfatning av ham enn det. Ser dog mer på ham som en midtstopper enn midtbanespiller.
 9. Hun kvinnelige assistentdommeren?? Gult kort til smurfeblaa
 10. Bakenga er nok litt for høy på seg selv til at vi har råd til den lønnen han selv mener han fortjener
 11. Lengste tid uten scoring imot: Erik Johannessen, Viking, 672 minutter
 12. Støttes! En av de aller beste spillerne vi har hatt gjennom tidene!! Han var en kjempe på banen (etter en litt tung start - på alle måter...), opptatt av at Stabæk skulle få penger for ham da han dro videre og i flere sesonger Stabæks ansikt utad sammen med Nannskog. Frem til 2006-ish så sa folk Ingebrigt Steen Jensen når man sa Stabæk - men plutselig sa folk Nannskog/Pall Gunnarson når Stabæk ble nevnt. Jeg har vanskelig for å se en større spiller i klubben de neste årene!
 13. Vi får gå sammen å kjøpe en oppblåsbar pub og sette utenfor Nadderud http://www.portablepubs.com/products.html $$ kan bli første supporterklubb som har med seg sin egen supporterpub på bortekamper:)
×
×
 • Create New...