Gå til innhold

Tommy_Bob

Bruker
  • Innholdsteller

    102
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0
  1. Hvor er det alle har reglen om armen skal være naturlig eller unaturlig. For mange er det naturlig å ha hånda nede i boxern og nappe løken, men ikke i en fotball kamp. Hvis noen tar seg bryet og lese fotballregler i motsetning til Rune H, vil det være enklere å ha en grei debatt. I NFF sine regler som også er de internasjonale reglene som beynttes i fotball står det i Regel 12, Forseelser som medfører utvisning; En spiller, reservespiller eller utbyttet spiller skal vises ut og gis rødt kort om vedkommende begår en av følgende 7 forseelser: Punkt. 4; fratar motparten et mål eller en klar scoringsjanse ved forsettlig bruk av hånden (gjelder ikke målvakt i eget straffesparkfelt) Det står her svart på hvitt at det skal være forsettelig bruk av hånden. De som har funnet en regel om naturlig eller unaturlig bruk av hånden kan gjerne vise meg den.
  2. Herregud. Man benker ikke en spiller etter en dårlig kamp. Hvis Daniel ikke scorer i en kamp må vi hente hjem Espen Olsen. Virker som det er noen som får tantene sine i barnehagen til å skrive for dem.
  3. Han har spilt mange kamper som back ja, men han er ingen back. Jeg er enig. Hadde heller foretrukket morten på back og ia som stopper hvis vi skulle bruke begge to.
  4. IA har jo spilt ganske mange kamper på høyre backen for Stabæk også. Han er bra defensivt (selvfølgelig), men ikke noe stor trussel forover.
  5. Det ser jeg på som en ubetinget fordel. Da Rosenborg var på sitt beste brukte de knapt mer enn 15 spillere på en sesong. At startoppstillingen får mest mulig tid sammen er bare positivt. Ja, så ser vi hvordan det gikk med dem når hele første 11'rn passerte 40 og ingen andre hadde sluppet til. Ja, den taktikken feilet jo helt! Etter kun tretten års seiersrekke kollapset alt. Vi må ikke gå i den fella... edit: Beklager overdreven sarkasme. Jeg er ikke helt blind for poenget ditt... Jeg ser poenget ditt og, men jeg vil nødig at Stabæk kolapser etter vi har vunnet 13 år på rad.
  6. Det ser jeg på som en ubetinget fordel. Da Rosenborg var på sitt beste brukte de knapt mer enn 15 spillere på en sesong. At startoppstillingen får mest mulig tid sammen er bare positivt. Ja, så ser vi hvordan det gikk med dem når hele første 11'rn passerte 40 og ingen andre hadde sluppet til.
  7. En ting er at vi kanskje har en liten stall som endel "eksperter" sier, men sånn jeg ser det er det like mye et problem at vi ikke rullerer like mye som andre lag. Første elvern er spilt inn og sånn er det. Hadde ikke hatt endritt om vi hadde Ronaldinho i stallen så lenge han sitter på benken. (Tror ikke Ronaldinho hadde kommet til oss for å sitte på benken heller) Hvis vi kan la spillerene på benken komme til i flere kamper, når vi leder med et par mål, får de kamptrening som gjør at de er mye mer klare når vi får skader på viktige spillere. Når vi leder 4-0 over Odd kan f.eks Rogne komme inn før det 85 minutt. Tviler på at vi hadde tapt kampen om han hadde fått 15-20 min. Jeg er stolt over det Stabæk presterte i 2007. Med tanke på budsjkettet til Brann, så er det mye bedre og spille seg til en andre plass enn å kjøpe seg til gull. Gled dere til november når Brann, Lsk, Rævbk og engen må rykke direkte ned fordi de har gått konk og vi feirer seriegull med stolthet.
  8. Skulle vi ikke møte juniorlaget til Real Madrid i denne turneringen?
  9. Det er synd når vi har så bra talenter som vi har og at vi for noen år siden faktisk hadde rykte på oss for å gi lokale juniorer en sjanse. Håper Janne slipper til noen av de unge mer til neste år.
  10. http://fotballmagasinet.no/?mode=news&id=11218 Rotta flytter på seg igjen... (det er Anders som er helten her...)
  11. Brann har vist interesse. Antatt pris 10-15 mill. Hahaha! VIF burde jo nesten heller betalt oss penger for å få skikk på gutten. VIF skal ha cred for en ting, og det er å fostre opp talenter for deretter la de råtne. Det var vel strengt tatt Skeid som fostret han opp og vif som ødela han. De bør ikke få cred for noe de ikke har gjort.
  12. Kan ikke vi kåre han til årets trener i eliteserien? Lage en fin diplom han kan henge på veggen hjemme eller noe?
  13. Hadde ikke hatt noe å si om vi hadde 100 spillere i stallen så lenge vi bare bruker de samme 11 uansett hvor ræva de spiller. Faen, kan noen si til Mike Kjølø at han ikke skal slå langt??? Han har enda ikke truffet med en langpasning i hele år.
  14. Den enkle grunnen til at Markegård ikke bør spille er at han er for dårlig, og det bør være grunn god nok for de fleste. Arrester meg hvis jeg har feil, men det at Markegård ikke har fått ny kontrakt (for han har ikke det?) bør vel også være en grunn til at han ikke bør prioriteres. Da mener jeg at vi heller bør ha Ola på benken. Han gjør det jo ganske bra på høyrekanten på andrelaget nå også, så dekker vi i tillegg flere posisjoner...
×
×
  • Opprett ny...