Gå til innhold

lars_77

Bruker
  • Innholdsteller

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0
  1. er det noen som kan gi en kort-versjon av spillere som er aktuelle for Stabæk? Har vært litt ute av silly seson så langt.
  2. Keeper: Jan Kjell Larsen (hvorfor har ingen signet han enda?) Forsvar: at IA signerer ny kontrakt holder for meg Midtbane: Anders Stadheim Spiss: Tommy Øren
  3. Hva skjer med tanke på hjemmebane neste år i tippeligaen? Jeg mener å huske at vi ikke får lov til å spille på Nadderud med mindre at utbyggingen er igangsatt, og at det evt. vil bety spill på bislet, ullevaal, åråsen, etc. Det ville i så fall være totalt skandaløst!
  4. Noen som vet status på Morten MS og forlengelse av kontrakten? Har det skjedd noe siden han fikk kontraktsforslaget fra Skjelvan?
  5. Har kikket litt på historikken og funnet følgende: - gj.snittlig poengsum for 2. plass i 1. div er 62 poeng (for de 10 siste sesonger, har tatt høyde for den gamle 14-lag ligaen) - ingen lag gått glipp av opprykk med 64 poeng Jeg har for sikkerhets skyld budsjettert med 66 poeng, og det greier vi selv med 3 tap og 2 uavgjort i de resterende kampene. Med Hønefoss, Follo og Alta som de neste motstanderne burde vi komme rask inn i flyten etter ferien. Dette virker lovende!
  6. vi ligger på 2. plass på målforskjell
  7. Er ikke akkurat imponert over han derre Sund. Ga vi noe penger for han i det hele tatt? Håper ikke det. Noen som har hørt noen rykter om Morisbak og den nye kontrakten?
  8. Daniel Nannskog er årets beste signing, uansett liga!! Uten tvil!
  9. MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL
  10. positive bytter. 2 karer som virkelig er interessert i å briljere seg til faste plasser på laget. 2 karer som kan gi et friskt pust i matchen spør du meg
  11. Tv2 melder at 1-1 i sandefjord beskriver kampen godt.
×
×
  • Opprett ny...