Gå til innhold

Alltid_Uansett

Bruker
  • Innholdsteller

    231
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Profile Information

  • Location
    Bærum/Oslo

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Nylige profilbesøk

468 profilvisninger
  1. Basert på de siste kampene, har jeg lyst til å se følgende lag: Keeper: Sayouba V. back: Bjarni H. back: Hanssen Stopper: Hammer Stopper: R. Clark Venstre kant: Stengel Sentral: Hedenstad Sentral: Kleiven Høyre kant: Sortevik Møtende spiss: Aase Bakromspiss: Boli
  2. Jeg skal moderere meg, eller i hvert fall presisere litt. Daniel har aldri vært av betydning for den delen av spillet som har gjort at vi har tapt så mange kamper i år, nemlig det defensive spillet. Når man slipper inn 45 mål eller mer i løpet av 30 kamper, blir det en drittsesong uansett. Han har heller aldri hatt en betydelig rolle i det offensive spillet frem til siste 1/3. Med en litt enkel inndeling, kan man si det sånn at Daniel har innvirkning på 16,67% av JJs plan A, 1/3 av den offensive delen. Så jeg tok litt hardt i da jeg tok 25% ut av løse luften. Dette er selvfølgelig ikke helt seriøst ment, men det fungerer for å illustrere et poeng. For øvrig var vel ikke Daniel i sitt livs form akkurat før skadene kom heller. Årets problemer er mer enn enkeltpersoner. Det er kollektiv mental kollaps kombinert med mangel på virkelig gode spillere i enkelte posisjoner og en handlingslammet, apatisk trener. Nå må du ikke glemme at de defensive problemene har en klar sammenheng med manglende offensiv slagkraft - og visa versa for den del.. I mine øyne har det største problemet i år vært fraværende spill i bakrom, hvor som kjent Nannskog er i en egen klasse - Berglund var også god på dette ifjor. Klarer man gang på gang å slå i bakrom, vil det for det første oppstå muligheter for scoring, men det skaper også strekk mellom lagdelene hos motstanderen. Og når man skaper strekk i motstander laget, forplanter strekket seg gjerne i hele laget - dermed lettere å forsvare seg for oss. I år har vi manglet denne spilleren i mine øyne. Marius Helle kommer seg, men trenger tid. Jan Tømmernes er ikke smart nok i løpene sine.
  3. Jeg tar på meg "Dagbladet-hatten" før andre gjør det; "Stabæk signerer Jørgen "Hammertime" Hammer."
  4. Du kan da ikke mene det? Etter mitt skjønn banens soleklart beste spiller. Jeg synes ikke Farnerud var spesielt toneangivende mot FCK. Han må bli flinkere til å gjøre seg spillbar og være desto mer i bevegelse. Kan ikke helt skjønne hvordan du begrunner at Farnerud var banens beste. Føler han var vesentlig mindre borti ballen mot FCK enn han normalt er i TL. Hauger vant vesentlig flere dueller og la ned mange flere meter enn Farnerud. For all del, Farnerud gjorde ingen elendig kamp. Men FCK var flinke til å ta ham ut av kampen. Farnerud gjør i mine øyne atter en veldig god kamp. Pontus F og Henning eier midtbanen - som vanlig. Henning var BB.
  5. Selvfølgelig er det synd for norsk fotball, men det er som du sier, skadefryd er undervurdert. Selvom RBK har imponert veldig poengmessig, har de absolutt ikke imponert meg spillemessig slik som Brann gjorde i 2007 og vi i 2008. Tror fort Sapara salget kan svekke RBK mer enn først antatt...
  6. StabækButikken på Bekkestua. Ok, noen grunn til at man ikke kan kjøpe den i nettbutikken? Eventuelt, kommer den for salg der?
  7. Hvordan få tak i billetter da? I porten? Eller legges billetter ut på billettservice?
  8. Vel, greit at forsvaret skulle vært mer "på", men den første redningen til Jon er svak. Den ballen skal dunkes utover sidelinjen/kortlinjen - ikke rett ut i feltet igjen.
  9. Om ikke i døren, så er det garantert mulig i billettluken på TA Hvor på arenaen er billettluken?
  10. Har en kompis som skal være med på kamp, og jeg har allerede kjøpt billett på kortsiden. Tror dere det er mulig å kjøpe billett i døra til kortsiden? Det blir vel ikke stappfullt der akkurat? (PS! Dette gjelder ikke Stabæk Support)
  11. Jeg så reprise av Danmark - Albania igår hvor Morten Langli kommenterte. Han mente vi jaktet den danske spissen Søren Larsen i dette vinduet. Larsen strever visst med spilletid i Toulouse - selvom han bøtter inn mål på det danske landslaget. Kan dette være noe i sommervinduet? Søren Larsen er en stor og sterk spiss med brukbar teknikk - rett og slett en veldig god spiller.
  12. Oppdatering av stabak.no, tsjekkeren som blir annonsert?
  13. http://www.p4.no/story.aspx?id=305376
×
×
  • Opprett ny...