Gå til innhold

amdada

Bruker
  • Innholdsteller

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Om amdada

  • Bursdag 09. juli 1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Parr er jo nesten lokal. Spilte guttefotball i Hauger fk... Jonathan Parr
  2. tok bare å googla bergen + leilighet. Så tok vi det første og beste vi fant. Mye privatpersoner som leier ut leilighetene sine per natt istedenfor til faste folk, da leieintektene blir større på den måten. Tipper de fleste av disse er knyttet opp mot turistsidene om Bergen.
  3. Vi er 5 stykker som bor i leilighet i sentrum. Fullt utstyrt med kjøkken, kabel tv, osv.. 800 per natt. Kommer på fredag og drar hjem søndag eller mandag. Anbefaler flere å prøve å finne leiligheter isteden for hotell da dette er mye rimeligere og trivligere enn et hotell eller et skittent vandrehjem
  4. Hva er navnet paa det hostellet jeg leste om? Hvilken dato er det folk har tenkt seg nedover. Regner med aa vaere i france den 25.
  5. Noen forslag til pub i tromsø før kampen?
  6. Definitivt med glimt i øyet: Nå tror jeg han lyver.. Jeg har nemlig hørt rykter om at Daniel Nannskog har den lengste i Stabæks historie.. Han slår vistnok legenden Petter Belsvik.
  7. Er helt enig med deg i at syngen er for dårlig. Sinnsykt bra at noen står frem og starter sanger slik som "kapteinen" gjør idag, men enten må du stå med ryggen til kampen slik som "forsangeren" gjør på åråsen, eller så må du stille deg bakerst i midten. Og det hjelper ikke når de "tøffe fjortissene" på første rad har reist hele rallarvegen før de kommer til nadderud og som regel står og synger for seg selv. Jeg tror de hadde ganske stor skyld i at vi ikke engang klarte å synge i kor idag. Er forøvrig uenig i at Daniel og Strand bør få en kamp fra start sammen. Veigar imponerte meg idag, og jeg ble overasket og en smule arg da de byttet ut Veigar for Strand. Selvom Daniel er stjernespilleren vår så er det vel lov å bytte han ut de dagene han sliter ute på gresset?
  8. De gamle mennene kan nok jobben sin. De har stått der i 100 år. Men har du kjøpt sesongkort blir du talt opp uansett. De teller ikke gjennom appartatene de teller antall betalende tilskuere. Jeg tipper at det var i underkant av 4000 kanskje nærmerer 3500 som så kampen på nadderud idag. Kjipt men jeg tror det er sant.
  9. Jess. Give it to us!! Jeg har fått videoen (som også finnes i høyere oppløsning) av Marcus - Triple M Team-Germany. De kommer hele gjengen nå til sesongstart. (Hvis de ikke flyr med SAS, da). Kampen vipper frem og tilbake, fortsatt uten noen mål. Da Sandefjords kort-sanker nr 1, Fredrik Flaggskjender Thorsen ble tatt av banen ruslet han forbi Stabæksupporterne. Da benyttet han anledningen til å tråkke på Stabækflaggene med sine gjørmete fotballsko. Reaksjonene lot selvsagt ikke vente på seg. Som svar på tilropene fra supporterne sprutet han demonstrativt på de resterende flaggene med vannflaska. Det er nå vi går inn i filmens handling, etter at Flaggskjender-Thorsen har jogget ned i et par minutter, og kommer diltende tilbake samme vei. Vi kan høre hvor populær han har gjort seg. Denne gangen fyller han kjeften med vann og spytter det amalgamforgiftede vannet blandet med sine illeluktende kroppssekreter på flaggene våre. Flaks for ham, at dette var akkurat idet Stabæk scoret. Yeah! Se video Kan ikke noen være så snill og tipse Vg-nett eller Dagbladet om denne saken. Det er jo latterlig morsomt at han nekta for det i ettertid..
  10. Jeg tror det stemmer ja. Molde hadde et snitt på over 6000 i fjor. Det vil si at ca.halvparten av innbyggerne i Molde by kom på hjemmekampene i fjor. Så vidt jeg vet så deler Molde ut flere 2-3000 sesongkort til de lokale sponsorene som sponser laget hvert år. Da stabæk spilte mot Molde i 2004 kan det ikke ha vært mer en 8-900 på stadion og det ofisielle tilskuertalle var over 4000 eller no..
  11. Så det er han gamle Morten Bakke som har stått for Molde i en årrekke? Trodde han hadde lagt opp og jobba som keepertrener jeg...
  12. Når var det Morten Bakke ble Stabæk spiller eller er det en som er blitt tatt opp fra juniorlaget? Skjønte ikke helt dette her.. Spillerstall Jens Waltorp Sørensen (keeper, Aalborg, Danmark) Karim Aoudia (angrep, Oslo Øst) Espen Nystuen (midtbane, Kongsvinger) Tommy Stenersen (forsvar, tilbake fra Vålerenga etter utlån) Andreas Strand (angrep, Follo) Morten Bakke (Keeper) Håkon Skogseid (Forsvarer, Egen Stall)
×
×
  • Opprett ny...